Αποστολέας Θέμα: Αγορά πρώτου ρολογιού μέχρι 4.500 ~ 5.000  (Αναγνώστηκε 25235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά πρώτου ρολογιού μέχρι 4.500 ~ 5.000
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 04:38:56 μμ »
Σου προταθήκανε αρκετα ρολογια-δυνατα ονόματα αλλα όλα απορριφθηκαν για λογους ασφαλειας.
Ακομα και Ιγκερσολ να παρεις θα εχεις πρόβλημα κατά τα λεγομενα σου.
Μια καλη λυση είναι ένα Κασιο που δεν προκαλει και να σου μεινουν τα χρηματα για αγορα όταν θα αλλαξουν τα πραγματα.
Μπορεις να βαλεις σε μηχανή αναζητηση την λεξη ρολογια και ότι σου βγαλει με βαση το γουστο σου και την ασφαλεια σου παρτο.
Άλλη λυση δεν υπαρχει.
Υγ. ελπιζω η αναγκη να είναι πραγματικη και όχι απλα να περασει η ωρα μιας και βλεπω γενικα μια αρνηση σε τοσα μοντελα.

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 04:51:48 μμ »
Σου προταθήκανε αρκετα ρολογια-δυνατα ονόματα αλλα όλα απορριφθηκαν για λογους ασφαλειας.
Ακομα και Ιγκερσολ να παρεις θα εχεις πρόβλημα κατά τα λεγομενα σου.
Μια καλη λυση είναι ένα Κασιο που δεν προκαλει και να σου μεινουν τα χρηματα για αγορα όταν θα αλλαξουν τα πραγματα.
Μπορεις να βαλεις σε μηχανή αναζητηση την λεξη ρολογια και ότι σου βγαλει με βαση το γουστο σου και την ασφαλεια σου παρτο.
Άλλη λυση δεν υπαρχει.
Υγ. ελπιζω η αναγκη να είναι πραγματικη και όχι απλα να περασει η ωρα μιας και βλεπω γενικα μια αρνηση σε τοσα μοντελα.

Εάν δεν κάνω λάθος απέρριψα μόνον το Ρολεξ για λόγους ασφαλείας. Από εκεί και πέρα ελπίζω να μου επιτρέπετε να έχω προσωπικό γούστο και να βρίσκω π.χ. το Ingenieur κλασσικό στον σχεδιασμό του.

Εκτός αυτού, παραπάνω ευχαρίστησα όλους για τις προτάσεις και για μοντέλα που δεν είχα υπ' όψιν μου και θα αρχίσω να κοιτάω.
Δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:00:37 μμ »
Εγραψες
Τα Ρολεξ και τα Tag εδώ είναι σήμα κατατεθέν.
αρα εκτος μιας και τα γνωριζουν αρα δεν εχεις ασφαλεια

Τα Panerai δεν είναι αναγνωρίσιμα, αλλά είναι μεγάλα και γυαλιστερά και τραβούν την προσοχή.

Αρα με βαση τα λεγομενα σου που απεριψες μονο τα Ρολεξ;

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:08:08 μμ »
Καταρχάς δεν απέρριψα τα Tag γιατί δεν μου προτάθηκε κανέναν συγκεκριμένο από κανέναν.

Για τα Panerai εξήγησα στην αρχή ότι είχα και ότι δεν θα ξανα - έπαιρνα για καθημερινό ρολόι. Τα θεωρώ πολύ "όμορφα" για καθημερινή χρήση (περισσότερο κόσμημα παρά ρολόι), εκτός ότι ναι, τραβούν την προσοχή.

Εκτός αυτών όμως μου προτάθηκαν ένα σωρό μοντέλα τα οποία είπα πως θα κοιτάξω.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:10:34 μμ »
Σε ξαναρωταω (γιατι εσυ μου εδωσες το δικαίωμα) που απεριψες μονο τα Ρολεξ;
Φασκεις και αντιφάσκεις.
Υγ. πως να σου προτεινουν Ταγκ όταν εσυ ο ιδιος λες ότι είναι αναγνωρισιμο όπως τα Ρολεξ αρα επικυνδυνο;

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:16:27 μμ »
Μα, μέχρι να πω εγώ πως τα Tag είναι αναγνωρίσιμη μάρκα, κανείς δεν μου είχε προτείνει ούτως ή άλλως.

Όσο για του που απέρριψα μόνο τα ρόλεξ για λόγους ασφαλείας, δεν χρειάζεται να σας ξανα-απαντήσω.

Δεν έχετε μόνον παρά να (ξανά)διαβάσετε τα ποστς.

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:24:18 μμ »
.... αν επιτρέπεται σε ποια χωρα ζεις φιλε μου ... που είναι τόσο επικίνδυνα ......!!!!

να φανταστώ κάπου στην Αφρική πχ νότια Αφρική .....;;;; η κάπου στην λατινική Αμερική .....;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:26:26 μμ »
Βραζιλία, για να λέει για κομμένα χέρια.

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:29:00 μμ »
Μπουένος Άιρες. Πολύ επικίνδυνα και η κατάσταση χειροτερεύει.

Εμένα μου έχουν κλέψει ήδη ένα ρολόι καθώς και σε όλους τους γνωστούς μου. Γιαυτό και είμαι επιφυλακτικός, όχι για να το παίξω έξυπνος, ούτε και για να σπαταλήσω τον χρόνο σας και τον δικό μου.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:30:01 μμ »
Καλησπέρα κι από μένα.
Το μπαντζετ σου είναι καλό και παίρνεις όποιο ρολόι επιθυμείς. Μη βάζεις ταμπέλες. Στα δικά μου μάτια το Omega ξεχωρίζει και το τσιμπάω πριν δω το πρόσωπο του ανθρώπου που το φοράει. Επίσης το κοινό που γνωρίζει απο ρολόγια, γνωρίζει και τι εστί Tag και Omega και IWC κλπ κλπ... Δεν περνάει κάποιο ρολόι απαρατήρητο...
Κι από την άλλη σχετικά με τα rolex που αναγνωρίζονται κι από έναν άσχετο, όταν φοράς ένα rolex, έχεις και τις περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθεί ρέπλικα μιας που φοράνε όλοι, οπότε και αν ισχυριστείς και σε κάποια παρέα ότι κυλλοφορείς με ρέπλικα, θεωρητικά είσαι πιο safe από οποιονδήποτε... ;)

Το θέμα είναι αυτό που θα πληρώσεις να το θες, να μην κοιμάσαι το βράδυ για να το κοιτάς, να οδηγάς και αντί για το δρόμο να το καμαρώνεις πάνω στο τιμόνι κλπ...

Άρα τα αρκετά χρήματα που θα δώσεις κοίτα να σε γεμίζουν αλλιώς θα το μετανιώσεις. Γιατί την ίδια δουλειά (αυτό που θα σου λέει την ώρα) την κάνει κι ένα Citizen, Seiko με 300ευρώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:43:10 μμ από patsouris »
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:40:42 μμ »

Εμένα μου έχουν κλέψει ήδη ένα ρολόι καθώς και σε όλους τους γνωστούς μου. Γιαυτό και είμαι επιφυλακτικός, όχι για να το παίξω έξυπνος, ούτε και για να σπαταλήσω τον χρόνο σας και τον δικό μου.

Με αυτές τις συνθήκες εγω δεν θα έδινα 5.000 για ρολόι, αφου αυτος που θα σου την πέσει (κατά κανόνα) θα ξέρει τι φορας. Απλα πράγματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:50:40 μμ »

κοντά έπεσα ..... εχω εικόνα από Αργεντινή .... ήμουν εκεί το 2000-2001 ......!!!!!!

εχω την εντύπωση ότι δεν θα είσαι ασφαλής με κανενα ρολόι των 5000 ευρώ ...... οσο άγνωστο  και να είναι ....!!!!

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:55:40 μμ »

Με αυτές τις συνθήκες εγω δεν θα έδινα 5.000 για ρολόι, αφου αυτος που θα σου την πέσει (κατά κανόνα) θα ξέρει τι φορας. Απλα πράγματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ε ναι ...
Μην κανείς καμία κίνηση γιατί αν είναι έτσι δεν θα το ευχαριστήθεις ότι και να πάρεις ...
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 05:59:45 μμ »
@panosI
@capt-dim
@kalogeros

Η λογική (και η γυναίκα μου) λέει ότι έχετε δίκιο.

Αλλά πάντα μου άρεσαν τα ρολόγια, και μετά από μια μικρή εμπειρία με καλό ρολόι, νομίζω ότι μου μπήκε το "σαράκι".

Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως ένα Μαρκ π.χ. δεν τραβά πολύ την προσοχή. Ίσως με αυτόν τον περιορισμό που έχω, να μπορέσω να βρω κάτι που θα με κάνει να μην κοιμάμαι τα βράδια, όπως είπε κάποιος συνφορουμίτης πριν από λίγο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2017, 06:04:48 μμ από BsAs »

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 06:21:58 μμ »
Πάρε ενα gshock να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και μάζευε λεφτά για όταν με το καλό επιστρέψεις μόνιμα Ελλάδα να αγοράσεις ολα τα παραπάνω μαζεμένα...
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 06:25:05 μμ »
Πάντως αν υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα ασφάλειας, σε σημείο που να είναι πιθανό να απειλείται μέχρι και η σωματική σου ακεραιότητα για ένα ρολόϊ, χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, θα σου πρότεινα να το αφήσεις αυτό το budget.
Γιατί δεν κοιτάς σε κάτι πολύ οικονομικότερο και λιγότερο προκλητικό;
Η SEIKO ας πούμε, έχει μία πολύ μεγάλη γκάμα ρολογιών, από αμιγώς σπορ έως ομορφα & κομψά dress, στο 1/10 του budget σου.
Πάρε κάτι τέτοιο, να μην τρέμεις κιόλας όταν το φοράς.
Και με τα "ρέστα" χτύπα και ένα καλάσνικοφ, ή ακόμα καλύτερα ένα ούζι που μεταφέρεται εύκολα παντού για να είσαι ακόμα πιο ήσυχος, γενικώς ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 06:39:26 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εγώ μπήκα εδώ μέσα για να με βοηθήσετε να κάμω την "τρέλα", όχι για να μου υπενθυμίζετε τι λέει η λογική. Άλλωστε είναι φόρουμ για παθιασμένους με το ρολόι. :D

Δεν κοιτάω κάτι οικονομικότερο γιατί, τουλάχιστον μέχρι να μου το κλέψουν, θέλω να το ευχαριστηθώ  :D :D

Καταλαβαίνω τι μου λέτε, αλλά δεν μπορεί να ζει κανείς τη ζωή του μέσα στον φόβο. Εκτός από Rolex σήμερα μου προτάθηκαν αρκετά μοντέλα τα οποία και θα κοιτάξω, κλίνοντας περισσότερο σε κάποιον πιλότο ή Aquatimer της IWC ή κάποιο Seamaster.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 08:39:58 μμ »
Σε πολύ ωραίες επιλογές κατέληξες κι από μόνος σου!👍🏻 Κι εγώ πάνω κάτω τα ιδια θα σου πρότεινα..έιτε iwc Mark 18 με μπρασελε είτε (κυριως) aquatimer 3290 επισης με μπρασελέ.Από omega θα κοίταζα το Mark ii coaxial ..

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 08:59:33 μμ »
Σε πολύ ωραίες επιλογές κατέληξες κι από μόνος σου!👍🏻 Κι εγώ πάνω κάτω τα ιδια θα σου πρότεινα..έιτε iwc Mark 18 με μπρασελε είτε (κυριως) aquatimer 3290 επισης με μπρασελέ.Από omega θα κοίταζα το Mark ii coaxial ..

Μπρασελέ για λόγους αισθητικής ή για πρακτικούς;

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 06, 2017, 09:02:56 μμ »

κοντά έπεσα ..... εχω εικόνα από Αργεντινή .... ήμουν εκεί το 2000-2001 ......!!!!!!

εχω την εντύπωση ότι δεν θα είσαι ασφαλής με κανενα ρολόι των 5000 ευρώ ...... οσο άγνωστο  και να είναι ....!!!!

:smt023
Vangelis (aka IronHawk)