Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26591751 φορές)

0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112780 στις: Ιούνιος 24, 2022, 07:06:54 μμ »
Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω του το φόρουμ, δυστυχώς όμως όχι για το λόγο που θα έπρεπε.
Κρίμα...
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112781 στις: Ιούνιος 24, 2022, 07:17:27 μμ »
Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω του το φόρουμ, δυστυχώς όμως όχι για το λόγο που θα έπρεπε.
Κρίμα...
Ε κάνε καμία σοβαρή ανάρτηση να μας βάλεις στο σωστό δρόμο αντί να σχολιάζεις

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112782 στις: Ιούνιος 25, 2022, 09:15:16 πμ »
Σε ενα φορουμ οπου καποια μελη προσβαλλουν τα αλλα μελη δεν υπαρχει λογος να μενει κανεις,πιο αφιλοξενο και κομπλεξικο  φορουμ δεν  υπαρχει και αναγκαζομαι να το πω αυτο οχι για να κατηγορησω καποιον-ους αλλα μηπως στο μελλον γινει πιο φιλοξενο και φιλικο,κανε με ενα  Ban admin να φυγω να κανω και κανα banaki... Μπορει αμετα να ονομαστει myrolexmypanerai.gr. και ολοι οι αλλοι δρομο απο εδω.gr
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτό το forum, εδώ και πολύ καιρό, είναι η σκιά του παλιού καλού εαυτού του.
Τι να γίνει όμως, όλα κάνουν κύκλους. Το MW έκανε και τον δικό του όπως φαίνεται.

Δεν υπάρχει κάποια ανάγκη για ΒΑΝ ή διαγραφές πάντως. Μπορείς κάλλιστα να μην το παρακολουθείς. Όποιος δε θέλει να συμμετάσχει, για τους όποιους λόγους, μπορεί απλά να μην το παρακολουθεί.
Ουδέποτε έχουμε υποχρεώσει μέλος σε αναγκαστική παρακολούθηση…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
« Απάντηση #112783 στις: Ιούνιος 25, 2022, 10:05:57 πμ »
Καλημέρα καλό

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112784 στις: Ιούνιος 25, 2022, 11:53:52 πμ »
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112785 στις: Ιούνιος 25, 2022, 03:42:59 μμ »
Δώστε αλάτι.... Πάμε με το Ω

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112786 στις: Ιούνιος 25, 2022, 03:48:58 μμ »
Weekend

με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112787 στις: Ιούνιος 25, 2022, 03:49:42 μμ »
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτό το forum, εδώ και πολύ καιρό, είναι η σκιά του παλιού καλού εαυτού του.
Τι να γίνει όμως, όλα κάνουν κύκλους. Το MW έκανε και τον δικό του όπως φαίνεται.

Δεν υπάρχει κάποια ανάγκη για ΒΑΝ ή διαγραφές πάντως. Μπορείς κάλλιστα να μην το παρακολουθείς. Όποιος δε θέλει να συμμετάσχει, για τους όποιους λόγους, μπορεί απλά να μην το παρακολουθεί.
Ουδέποτε έχουμε υποχρεώσει μέλος σε αναγκαστική παρακολούθηση…

Πάντως Άγγελε οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι το μόνο φόρουμ στο οποίο οι mods του συμμετέχουν λιγότερο απ' όσο συμμετέχουν σε άλλα φόρουμς. Είναι δηλαδή και "ορφανό" εκτός όσων ανέφερες.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112788 στις: Ιούνιος 25, 2022, 05:46:00 μμ »
Πάντως Άγγελε οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι το μόνο φόρουμ στο οποίο οι mods του συμμετέχουν λιγότερο απ' όσο συμμετέχουν σε άλλα φόρουμς. Είναι δηλαδή και "ορφανό" εκτός όσων ανέφερες.
Δεν το συζητάμε. Εγώ´ ασχολούμαι με ένα forum για BBQ & κέντημα, ο Βίκτωρας ασχολείται με επισκέψεις στα Super Market όπου και γκρινιάζει  για τις αυξήσεις στα ωποροκηπευτικά, φορώντας όμως το ff προκλητικά στο χέρι & για τον Σπύρο φημες λένε ότι έχει μετεγκατασταθεί στη Φλωρεντία, σε ένα σπιτάκι μία σταλιά και παμπάλαιο, αλλά με θέα τη Boutique της PANERAI. Όπου πηγαίνει κάθε πρωΐ για ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα.

Πέρα από αυτά, είναι και το μόνο forum, στο οποίο όποιος δε θέλει να μπαίνει, κάνει και έκκληση να τον διαγράψουμε. Δε σταματάει απλά να μπαίνει, για τι προφανώς δεν μπορεί. Είναι το πιο απαξιωμένο, εθιστικό forum…

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112789 στις: Ιούνιος 25, 2022, 06:03:02 μμ »
Εγω σε ποιο αλλο φορουμ γραφω;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112790 στις: Ιούνιος 25, 2022, 06:21:03 μμ »
Εγω σε ποιο αλλο φορουμ γραφω;
Εσύ πας στα Super Market είπαμε :lol:

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112791 στις: Ιούνιος 25, 2022, 06:36:25 μμ »
Δεν το συζητάμε. Εγώ´ ασχολούμαι με ένα forum για BBQ & κέντημα, ο Βίκτωρας ασχολείται με επισκέψεις στα Super Market όπου και γκρινιάζει  για τις αυξήσεις στα ωποροκηπευτικά, φορώντας όμως το ff προκλητικά στο χέρι & για τον Σπύρο φημες λένε ότι έχει μετεγκατασταθεί στη Φλωρεντία, σε ένα σπιτάκι μία σταλιά και παμπάλαιο, αλλά με θέα τη Boutique της PANERAI. Όπου πηγαίνει κάθε πρωΐ για ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα.

Πέρα από αυτά, είναι και το μόνο forum, στο οποίο όποιος δε θέλει να μπαίνει, κάνει και έκκληση να τον διαγράψουμε. Δε σταματάει απλά να μπαίνει, για τι προφανώς δεν μπορεί. Είναι το πιο απαξιωμένο, εθιστικό forum…

Δεν σας κατηγόρησα οπότε δεν χρειάζεται να αμυνθείς γυρίζοντάς το στην ειρωνεία. Μια πραγματικότητα περιέγραψα. Τώρα να αρχίσω να σου λέω σε ποιο φόρουμ είσαι εσύ πιο ενεργός και σε ποιο ο άλλος και ο παράλλος είναι αστείο.

Συμφωνώ ότι είναι εθιστικό πάντως το mywatch. Προσωπικά μόνο εδώ είμαι και σε κανένα άλλο Ελληνικό.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112792 στις: Ιούνιος 25, 2022, 07:40:38 μμ »
Δεν σας κατηγόρησα οπότε δεν χρειάζεται να αμυνθείς γυρίζοντάς το στην ειρωνεία. Μια πραγματικότητα περιέγραψα. Τώρα να αρχίσω να σου λέω σε ποιο φόρουμ είσαι εσύ πιο ενεργός και σε ποιο ο άλλος και ο παράλλος είναι αστείο.

Συμφωνώ ότι είναι εθιστικό πάντως το mywatch. Προσωπικά μόνο εδώ είμαι και σε κανένα άλλο Ελληνικό.
Δεν μας κατηγόρησες (σιγά και το παράπτωμα δλδ) αλλά το πέταξες το καρφάκι όμορφα και με χιούμορ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι «ευτύχημα» για το MyWatch το ότι και ο admin και οι mods πετάμε χαρταετό, γιατί αν ασχολούμασταν όπως έπρεπε, δε θα είχε μείνει πολύς κόσμος εδώ μέσα. Μη σου πω ότι θα είχαμε κλειδώσει και την πόρτα φεύγοντας…

By the way, αν επιθυμεί κάποιος να παίξει ενεργό ρόλο ως moderator, be my guest. Ας με ενημερώσει για να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου. Βαίνω προς συνταξιοδότηση σιγά-σιγά.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112793 στις: Ιούνιος 25, 2022, 07:43:55 μμ »
Δεν μας κατηγόρησες (σιγά και το παράπτωμα δλδ) αλλά το πέταξες το καρφάκι όμορφα και με χιούμορ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι «ευτύχημα» για το MyWatch το ότι και ο admin και οι mods πετάμε χαρταετό, γιατί αν ασχολούμασταν όπως έπρεπε, δε θα είχε μείνει πολύς κόσμος εδώ μέσα. Μη σου πω ότι θα είχαμε κλειδώσει και την πόρτα φεύγοντας…

By the way, αν επιθυμεί κάποιος να παίξει ενεργό ρόλο ως moderator, be my guest. Ας με ενημερώσει για να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου. Βαίνω προς συνταξιοδότηση σιγά-σιγά.

Ενώ στη δική σου διάλεξη δεν υπήρχε κανένα καρφάκι

Όχι Άγγελε, μη φύγεις! Πλιζζζ

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #112794 στις: Ιούνιος 25, 2022, 07:45:55 μμ »
Piece guys

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112795 στις: Ιούνιος 25, 2022, 07:47:22 μμ »
Πάντως αν δε σας πείραζα πού και πού να ξυπνάτε, παίζει να πόσταρε ο Ρεαλ μόνος του τα ρολόγια του στην πισίνα μέχρι τελικής εξαφάνισης του φόρουμ !
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 25, 2022, 07:54:04 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112796 στις: Ιούνιος 25, 2022, 08:04:26 μμ »
Παρών και γω ! Τουλάχιστον σ αυτό το φόρουμ αναγνωρίζεται το καλό ρολόι . Σε άλλο αναιβενει daytona και περνει 1 like και το gshock 60 like . Σήμερα πάντως στην θάλασσα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πηγαίνω μόνο με το prlagos

Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112797 στις: Ιούνιος 25, 2022, 08:15:49 μμ »
Παρών και γω ! Τουλάχιστον σ αυτό το φόρουμ αναγνωρίζεται το καλό ρολόι . Σε άλλο αναιβενει daytona και περνει 1 like και το gshock 60 like . Σήμερα πάντως στην θάλασσα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πηγαίνω μόνο με το prlagos

Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί είναι καλύτερη η ντειτονα από το τζι;
asemasrefile.com

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112798 στις: Ιούνιος 25, 2022, 11:29:59 μμ »
Πάντως αν δε σας πείραζα πού και πού να ξυπνάτε, παίζει να πόσταρε ο Ρεαλ μόνος του τα ρολόγια του στην πισίνα μέχρι τελικής εξαφάνισης του φόρουμ !

Όσα ρολόγια και πισινες να ποσταρω, χωρίς τα πειράγματά σου και τις ίντριγκες δεν βλέπω μέλλον στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112799 στις: Ιούνιος 25, 2022, 11:46:54 μμ »

Και το Πανέρι πάει θάλασσα, και το Πανέρι !!!
Σίγουρα σε αυτό το φόρουμ ποστάρονται ρολογάρες αλλά μιλάμε και για το μοναδικό ίσως φόρουμ που θάφτηκε το Fifty Fathoms και μάλιστα σε σύγκριση με το explorer  :D :D ... Ρολεξοφορουμίζει έντονα το mywatch κύριοι eseiskaitarolexsas.com