Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26584982 φορές)

0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112680 στις: Ιούνιος 15, 2022, 12:52:27 πμ »
Ε μπορει σ´ αυτο το φορουμ να ειναι ολοι ασχετοι και κακογουστοι.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112681 στις: Ιούνιος 15, 2022, 07:02:48 πμ »
Δεν χωράει αμφιβολία ότι το FF είναι πολύ όμορφο ρολόι και φαίνεται από τις αντιδράσεις των μελών στα φόρουμ που το έχω ανεβάσει. Είναι πρώτο στα like με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση η αντίδραση των μελών. Σίγουρα σε κάποιους δεν αρέσει, ειδικά όταν γίνεται σύγκριση με Sub και SD που είναι τα απόλυτα σπορ καταδυτικά κυρίως για οσους αγαπούν φανατικά τα Rolex.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι πολύ καλό ρολόι με βάση τα χαρακτηριστικά του, όπως πολλά ρολόγια στην κατηγορία του. Είναι από τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το FF είναι κόκαλο αν ζητάς τιμή κοντά στην τιμή καταλόγου. Ο σχεδιασμός, η ιστορία και η ποιότητα δεν αρκούν για να είναι ένα ρολόι εμπορικό και ποθητό. Υπάρχουν άπειρα όμορφα και αξιόλογα ρολόγια που βρίσκονται στα αζήτητα.
Έμεινε πολύ καιρό απούλητο γιατί ο Νίκος δεν το έβγαλε προς πώληση στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι αν το ανεβάσω στο Chrono24 με τιμή 10,000 ευρώ θα φύγει εν ριπή οφθαλμού.
Όμως η Ελληνική αγορά είναι μικρή και φτηνή. Δύσκολα βρίσκονται άνθρωποι που δίνουν τόσα χρήματα για ρολόγια που δεν είναι Rolex…γιατί τα Rolex, εκτός από ρολογάρες, είναι ποθητά, είναι σιγουριά, καταφύγιο, "επένδυση" και το χέρι μπαίνει πιο εύκολα στην τσέπη.
Στην κατηγορία κάτω των 6.000 ευρώ κυριαρχούν τα Omega και τα Tudor. Στην κατηγορία άνω των 10.000 ευρώ τα Rolex.
Ανάμεσα στις δυο αυτές κατηγορίες δύσκολα πωλούνται ρολογια αν και υπάρχουν πανέμορφα Zenith, Panerai, Breitling, IWC, Glashütte Original κτλ. Ρολόγια που τα παίρνεις για να τα χαρείς και μόνο γνωρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις χρήματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2022, 08:17:43 πμ από Dimitris Real »

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112682 στις: Ιούνιος 15, 2022, 07:11:47 πμ »
Πάντως, κρίνοντας από τον αριθμό των πωλήσεων, αναμφισβήτητα τα ωραιότερα ρολόγια που κυκλοφορούν είναι τα SEIKO, τα CASIO και τα Swatch και τα ωραιότερα αυτοκίνητα τα YARIS και τα GOLF.

Αντικειμενικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112683 στις: Ιούνιος 15, 2022, 11:18:37 πμ »
Πάντως, κρίνοντας από τον αριθμό των πωλήσεων, αναμφισβήτητα τα ωραιότερα ρολόγια που κυκλοφορούν είναι τα SEIKO, τα CASIO και τα Swatch και τα ωραιότερα αυτοκίνητα τα YARIS και τα GOLF.

Αντικειμενικά.

Ναι αλλά αν σε supercars έβλεπες πχ 7-8/10 να είναι 911 carrera/turbo τότε μάλλον κάποιος λόγος θα υπήρχε ότι οι έχοντες να τα σκάσουν επιλέγουν συγκεκριμένα Porsche και 911.. α έχουν και καλή αξία μεταπώλησης άσε που δεν γερνάνε λόγω design.. Rolex θυμίζει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #112684 στις: Ιούνιος 15, 2022, 11:24:50 πμ »
Ναι αλλά αν σε supercars έβλεπες πχ 7-8/10 να είναι 911 carrera/turbo τότε μάλλον κάποιος λόγος θα υπήρχε ότι οι έχοντες να τα σκάσουν επιλέγουν συγκεκριμένα Porsche και 911.. α έχουν και καλή αξία μεταπώλησης άσε που δεν γερνάνε λόγω design.. Rolex θυμίζει

Επομενως αν αντιστρεψουμε το επιχειρημα οι ferrarri, οι lamporghini και οι aston martin ειναι αντικειμενικα ασχημες;
Γιατι ο Μιχαλης αυτο λεει.

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112685 στις: Ιούνιος 15, 2022, 11:40:04 πμ »
Επομενως αν αντιστρεψουμε το επιχειρημα οι ferrarri, οι lamporghini και οι aston martin ειναι αντικειμενικα ασχημες;
Γιατι ο Μιχαλης αυτο λεει.
Δεν νομίζω ότι βγάζει τα πάντα άσχημα, το συγκεκριμένο δεν του αρέσει απλά. Όπως και του ίδιου έπεσε ΤΟ κράξιμο για το Ploprof (εμένα μου άρεσε αλλά δεν θα το αγόραζα ποτέ) πριν κάποιες μέρες.. ρολογια είναι, κάποια μας αρέσουν κάποια όχι, σε κάποιους δεν μας πάνε κάποια μοντέλα κτλ

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #112686 στις: Ιούνιος 15, 2022, 11:45:16 πμ »
Δεν νομίζω ότι βγάζει τα πάντα άσχημα, το συγκεκριμένο δεν του αρέσει απλά. Όπως και του ίδιου έπεσε ΤΟ κράξιμο για το Ploprof (εμένα μου άρεσε αλλά δεν θα το αγόραζα ποτέ) πριν κάποιες μέρες.. ρολογια είναι, κάποια μας αρέσουν κάποια όχι, σε κάποιους δεν μας πάνε κάποια μοντέλα κτλ

Καλα κουβεντολοι κανουμε, τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Απλα το επιχειρημα του Μιχαλη ειναι μεταφυσικο και εσφαλμενο: εμεινε απουλητο αρκετο καιρο αρα ειναι αντικειμενικα ασχημο.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112687 στις: Ιούνιος 15, 2022, 12:27:40 μμ »

Εμένα μία χαρά μου άρεσε το Ploprof πάντως…

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112688 στις: Ιούνιος 15, 2022, 12:42:04 μμ »
Εμένα μία χαρά μου άρεσε το Ploprof πάντως…

Κούκλα είναι, μου άρεσε και πολύ το λευκό.. και το βράδυ βρίσκεις και το δρόμο σου στα σκοτεινά

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112689 στις: Ιούνιος 15, 2022, 12:53:05 μμ »
Πέρα από το κράξιμο που γίνεται για πλάκα … το Ploprof μου αρέσει στις φωτό. Δεν το έχω δει και δεν το έχω δοκιμάσει. Μακάρι να το χαρεί ο Μιχάλης και να του πετάξει τα bezel έξω  ;)
Από την άλλη βέβαια, αν κάποιος θεωρεί όμορφο το Polprof και άσχημο το FF, σίγουρα χρειάζεται κάποια θεραπευτική αγωγή, κι έχουμε εδώ στο φόρουμ μέλη που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση η οποία μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή  :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112690 στις: Ιούνιος 15, 2022, 01:01:35 μμ »
Πέρα από το κράξιμο που γίνεται για πλάκα … το Ploprof μου αρέσει στις φωτό. Δεν το έχω δει και δεν το έχω δοκιμάσει. Μακάρι να το χαρεί ο Μιχάλης και να του πετάξει τα bezel έξω  ;)
Από την άλλη βέβαια, αν κάποιος θεωρεί όμορφο το Polprof και άσχημο το FF, σίγουρα χρειάζεται κάποια θεραπευτική αγωγή, κι έχουμε εδώ στο φόρουμ μέλη που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση η οποία μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή  :D :D :D :D
Η κατάσταση είναι σοβαρή για όλους μας εδώ μέσα αγαπητέ
Το FF αδικείται στα κοντινά, εσύ παραδοσιακά βγάζεις πολύ καλές φωτό

Αποσυνδεδεμένος thegreatwatch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #112691 στις: Ιούνιος 15, 2022, 02:33:12 μμ »
Ο καθένας αγοράζει οτι του κάνει κέφι παιδια, και εγω απο τα επωνυμα ρολογια  κυρίως Seiko ,εχω δωσει τον τελευταιο καιρο προσοχη σε κινεζικα homages γιατι εχω σταματησει να κοιταω μαρκες, και με ενδιαφερει περισσοτερο η ποιοτητα σε προσιτή τιμή,ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια αγορας,αλλα θεωρω και χαζομαρα να υπαρχουν τσακωμοι για αντικειμενα και γενικοτερα,μια ζωη την εχουμε δεν βγαινει καμια ακρη με προσβολες,τσακωμους,παρεξηγησεις,μονο ψυχολογικη φθορα και τιποτα αλλο.Η ζωη ειναι μικρη για να μην εχουμε αγαπη μεσα μας.Ο εγωισμός πρέπει να περιοριστεί ,και η μυτη να πεσει λιγο πιο χαμηλα,οταν φυγουμε απο τη ζωη αυτη πισω θα μεινουν μονο τα συναισθηματα μας και οι πραξεις μας γι αυτα θα μας θυμουνται τουλαχιστον οι υπολοιποι,στον ταφο δεν θα παρουμε ουτε ρολογια ουτε αυτοκινητα ουτε χρηματα.

Αποσυνδεδεμένος arvac

• Tourbillion
  • Addicted to Mods
    • Προφίλ
« Απάντηση #112692 στις: Ιούνιος 15, 2022, 04:57:06 μμ »
Ο εγωισμός πρέπει να περιοριστεί ,και η μυτη να πεσει λιγο πιο χαμηλα,οταν φυγουμε απο τη ζωη αυτη πισω θα μεινουν μονο τα συναισθηματα μας και οι πραξεις μας γι αυτα θα μας θυμουνται τουλαχιστον οι υπολοιποι.

Υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν κάθετα με αυτή την τοποθέτηση.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112693 στις: Ιούνιος 15, 2022, 05:55:41 μμ »
Καλα κουβεντολοι κανουμε, τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Απλα το επιχειρημα του Μιχαλη ειναι μεταφυσικο και εσφαλμενο: εμεινε απουλητο αρκετο καιρο αρα ειναι αντικειμενικα ασχημο.

Δε είπα τέτοιο πράγμα ποτέ. Είπα ότι το ρολεξ είχε πέντε έτοιμους να το αγοράσουν στα 11200 αυθημερόν και το άλλο είναι ένα χρόνο απουλητο σε χαμηλότερη τιμή. Άρα μάλλον το ρολεξ μας αρέσει περισσότερο.

Και επίσης είπα ότι ο ένας από τους πέντε ήταν ο ίδιος που τελικά πολλούς μήνες μετά αποφάσισε να βολευτεί με το άλλο όταν έχασε το ρολεξ. Άρα και εκείνου το ρολεξ του αρέσει περισσότερο.

Αυτά είπα

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
« Απάντηση #112694 στις: Ιούνιος 15, 2022, 05:56:43 μμ »
Κούκλα είναι, μου άρεσε και πολύ το λευκό.. και το βράδυ βρίσκεις και το δρόμο σου στα σκοτεινά

Κούκλα είναι??
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός??¨Εως πολύ??

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112695 στις: Ιούνιος 15, 2022, 06:10:01 μμ »
Ανεβάστε κανένα ρολογάκι και αφήστε τις φιλοσοφίες. Πουλάω με 20% έκπτωση από την τιμή καταλόγου με 200% καπέλο.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112696 στις: Ιούνιος 15, 2022, 06:32:28 μμ »
Νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να ψηφισουμε ποιον θεωρουμε τον ομορφοτερο,εξυπνοτερο με τα πιο ευγενη αισθηματα, αλτρουιστη επενδυτη που να εχει την καλυτεροτερη ρολογοσυλλογη,που ειναι ματσο και κυριως κρατα χαμηλους τονους και δεν κομπαζει καθολου.
Λυπαμαι που δεν μπορω ουτε στο δαχτυλακι του να του μοιασω.
Και για να μην βγω εκτος θεματος σημερινη παλετισια

με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112697 στις: Ιούνιος 15, 2022, 06:34:05 μμ »
Κούκλα είναι??
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός??¨Εως πολύ??
Αφού μου άρεσε τι να πω

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #112698 στις: Ιούνιος 15, 2022, 06:37:21 μμ »
Ανεβάστε κανένα ρολογάκι και αφήστε τις φιλοσοφίες. Πουλάω με 20% έκπτωση από την τιμή καταλόγου με 200% καπέλο.

Αυτό το ανάποδο πραγματικά το θεωρώ κακόγουστο αστείο, όσο και να το βλέπω δεν μπορώ να το χωνέψω, νομίζω ότι βγήκε από το ανάποδο παράλληλο σύμπαν του Stranger Things, από κάπου περίεργα το έσκασε αυτός που το σχεδίασε και πιο πολύ αυτοί που το ενεκριναν.. βλέπω σε 2-3 χρόνια να το αποσύρουν απλά για να γίνει το hype για καμία δεκαετία μετά

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #112699 στις: Ιούνιος 15, 2022, 06:42:01 μμ »
Αυτό το ανάποδο πραγματικά το θεωρώ κακόγουστο αστείο, όσο και να το βλέπω δεν μπορώ να το χωνέψω, νομίζω ότι βγήκε από το ανάποδο παράλληλο σύμπαν του Stranger Things, από κάπου περίεργα το έσκασε αυτός που το σχεδίασε και πιο πολύ αυτοί που το ενεκριναν.. βλέπω σε 2-3 χρόνια να το αποσύρουν απλά για να γίνει το hype για καμία δεκαετία μετά

Συμφωνώ
Εν τω μεταξύ τη φωτό τη βρήκα στο διαδίκτυο και τρολάρω. Και ο άλλος (που ούτε εκείνος πρόλαβε το SD43 του Δημήτρη) τσίμπησε