Βροχομέρα σήμερα

Αυτή την ωραία βροχομέρα λοιπόν, έτυχε να διαβάσω στο GWF και στο Indy, τα διάφορα σχόλια περί του P-day. Ειδικά το ότι διάβασα το GWF αποτελεί έκπληξη ακόμα και για εμένα, καθώς ουδέποτε έχω ασχοληθεί μαζί του. Αν και ο εκεί admin? ιδιοκτήτης? δεν ξέρω και εγώ τι είναι, κατά καιρούς μου έχει αποστείλει και "συμβουλές" για το πως πρέπει να "τρέξουμε" το MyWatch.
Μετά συνειδητοποίησα ότι έχουμε φτάσει ως "ωρολογιακή κοινότητα" σε μία συμπεριφορά που πλέον (κατ΄ εμέ) αγγίζει τα όρια του αυτισμού. Τουτέστιν: μία χούφτα άνθρωποι, γραμμένοι σε 4-5 fora, όπου "ανεβάζουν" σχεδόν τα ίδια πράγματα, τις ίδιες φωτό, τα ίδια "νέα", αλλάζουν (πολλοί εξ΄αυτών) nick-names αναλόγως το forum και φυσικά, σχολιάζουν στο ένα forum το τι γίνεται στα άλλα fora.
Α! Ξέχασα και το Paneristi του φίλου Σπύρου το οποίο έχει παρουσία σε όλα τα υπόλοιπα. Ακατανόητο κατ΄ εμέ, καθώς όποιος ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στο Paneristi, αλλά και για τις ενδιαφέρουσες ενέργειες που κάνει, μπορεί να πάει να γραφτεί εκεί και να ενημερώνεται. Και να "ανεβάζει" και εκεί τους όποιους προβληματισμούς του σχετικά με τα εκεί δρώμενα.
H όλη συμπεριφορά μας, κατά τη δική μου αντίληψη, είναι pathetic και μου προκαλεί θλίψη. Είπαμε ως λαός πάντα είχαμε την τάση του να φτιάχνουμε παρέες, υποπαρέες, υπο-υπο-υποπαρέες κλπ.αλλά πλέον το θέμα με τα ωρολογικά, έχει περάσει σε άλλες σφαίρες.
Τέλος πάντων, καταφέραμε για πολλούς και διάφορους λόγους, τελικά να αποδυναμώσουμε επί της ουσίας όλα τα fora. Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαιτέρως με κανένα άλλο και βασικά έχω πάψει να ασχολούμαι επί της ουσίας και με αυτό. Πλην των πολύ βασικών "tasks" που εκτελώ ως mod και περιορίζεται πλέον στο "ξεκαθάρισμα" αγγελιών.
Μου φαίνεται σε λίγο θα το αφήσω και αυτό, μπας και με...απολύσει το αφεντικό και βάλει κανέναν άλλον να κάνει τη βρωμοδουλειά

Λέω τώρα να πάω σε κανένα forum της Ferrari να δω σχόλια για το τι γίνεται με τα τελευταία μοντέλα της Porsche.