0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα έτοιμος για την δεύτερη δόση Ελπίζω σαν παρενέργεια το ρολόι μου να γίνει ρόλεξ αλλιώς θα είναι σκέτος οροςSent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ πάντως πριν δυο εβδομάδες που έκανα την δεύτερη δόση έπιασα 5G 630Mbps download speed.. Ναυτίλος θα γίνει το ρολόι Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
εγω με wind 5G δεν πιάνω ακόμα και αν κρεμαστή στον δορυφόρο
Τον φίλο μου τον Μερλον δεν τον πιάνει κανεις κορόιδο .... είναι μέγας ντιλερ .....!!!!Μια φορά την πάτησε αλλά ήταν τότε στις αρχές και δεν γνώριζε .....
Τσίγκινα ρε μάνα μου Το φεγγάρι θέλει δύο γγ
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους αν σας βγάζω τα μάτια καμία φορά με το ορθογραφικά μου λάθη. Η κουμπάρα μου η ψυχολόγος μου εξήγησε ότι η δυσορθογραφία είναι μια μορφή δυσλεξίας. Δυστυχώς και στα γαλλικά που τα ξεκίνησα 42 χρονών γίνεται σφαγή Φυσικά η ορθογραφία δεν με εμπόδισε σε τίποτα στη ζωή μου εκτός από να πω τα seiko τσίγγινα αντι για τσίγκινα .Βέβαια αυτό θα το πω με μεγαλύτερη σιγουριά αν πιάσω GS στο χερι Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚαλημεραSent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα φιλε! Καλημέρα και σε όλους. Ιμουν καλώς μαθιτις!! Ηχα παντου 20αρηα εκτως στά νέα ελινικα Το δικο μου ρολοη ινε καλιτερροΣτάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους αν σας βγάζω τα μάτια καμία φορά με το ορθογραφικά μου λάθη. Η κουμπάρα μου η ψυχολόγος μου εξήγησε ότι η δυσορθογραφία είναι μια μορφή δυσλεξίας. Δυστυχώς και στα γαλλικά που τα ξεκίνησα 42 χρονών γίνεται σφαγή Φυσικά η ορθογραφία δεν με εμπόδισε σε τίποτα στη ζωή μου εκτός από να πω τα seiko τσίγγινα αντι για τσίγκινα .Βέβαια αυτό θα το πω με μεγαλύτερη σιγουριά αν πιάσω GS στο χερι