0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μεγάλες στιγμές περνάει το forum !Όταν μαζέψουμε 10 ποσταρίσματα την ημέρα, να κάνουμε party!Sent from my iPhone using Tapatalk
Και τι να πεις Αγγελε . Τα ίδια και τα ίδια. Ω τι ωραιο ρολοι....οι καυγάδες για την ρολεξ...κάποτε έκατσα και μη την φτωχή μου ωρολογιακή γνώση αφιέρωσα μια ωρα για να γράψω ένα review για το explorer 39mm. Δεν βγήκε ούτε ένας να πει " ωραια προσπάθεια " . Έτσι και αλλιώς αρχίζεις αποθαρρύνεσαι!!!Φευγει και ο ενθουσιασμός....Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρήκες κι εσύ ρολόι να κάνεις review. Κάνε κανένα γιαπωνοκινέζικο να δεις τι θα γίνει
Καλημέρα! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πολύ όμορφο, και τελικά του πάει πολύ αυτό το dial!!
Δεν ξοδεύω φαιά ουσια κοτζάμ Σεΐχης για τσιγγινα ρολογια . . .αν ήμουν σε φόρουμ με ραδιόφωνα ισως ασχολούμουν Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι να πεις Αγγελε . Τα ίδια και τα ίδια. Ω τι ωραιο ρολοι....οι καυγάδες για την ρολεξ...κάποτε έκατσα και μη την φτωχή μου ωρολογιακή γνώση αφιέρωσα μια ωρα για να γράψω ένα review για το explorer 39mm. Δεν βγήκε ούτε ένας να πει " ωραια προσπάθεια " . Έτσι και αλλιώς αρχίζεις αποθαρρύνεσαι!!!Φευγει και ο ενθουσιασμός....
Καλησπέρα σας με ένα πρώην ρολόι του Merlon ... ιστορικό κομμάτι δηλαδή που κάποτε το φόρεσε ο καρντασοσεΐχης μας !!!
Αν έχεις το συγκεκριμένο τσίγγινο πρέπει στα χαρτιά σου να φαίνομαι ο πρώτος αγοραστής Δημήτρη.Να το χαίρεσαι!
Ναι, το συγκεκριμένο έχω 😉 και ως παλιατζής που μαζεύει χωρίς να πουλάει, μάλλον δεν θα δει άλλον αγοραστή αυτό το κομμάτι...εκτός κι αν ο merlon θελήσει να το πάρει πίσω...με σοβαρό καπέλο βέβαια γιατί τον έπιασα κορόιδο 😀
Τον φίλο μου τον Μερλον δεν τον πιάνει κανεις κορόιδο .... είναι μέγας ντιλερ .....!!!!Μια φορά την πάτησε αλλά ήταν τότε στις αρχές και δεν γνώριζε .....