0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σας λέει αυτό;(Δεν είναι δικό μου)
Ζημιάρικο αλλά εξαιρετικό. Πλέον με την νέα μηχανή νομίζω λύθηκαν οι παιδικές ασθένειες.Ρολόϊ που το φοράς και καταλάβαινεις ότι είναι άλλης κλάσης από τα συνηθισμένα.
Μιλάω για το νέο μοντέλο Μιχάλη με την νέα μηχανή και βελτιωμένο σε όλα τα σημεία.Αυτό που δοκίμασες αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη γενιά.
Σήμερα ήταν ημέρα επισκέψεων και δοκιμών !!!Υπέροχη ημέρα !!!Εάν μπορούσατε να διαλέξετε μόνο ένα, ποιο θα ήταν αυτό;
Νομιζω η 2η ειναι...
Ναι οντως δεν ειναι το τελευταιο μοντελο...τα overseas ειχαν και την 1η γενια που εβγαινε μεχρι το 2004 .(το γκουγκλαρα εννοειται δε το θυμομουν)2η 2004-20163η 2016 https://monochrome-watches.com/history-vacheron-constantin-overseas-1970s-icon/Κατα τα αλλα εμφανισιακα μ αρεσει πολυ...Για προβληματα δεν εχω ιδεα..Και σε σχετικα νορμαλ τιμες σε σχεση με τα τελυταια μοντελα που εχουν ξεφυγει...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κουκλιά Στον Tudor-Collector πήγες επίσκεψη;
Καλημέρα σας κύριοι
Κάτι από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν......Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κρίμα που είναι παρελθόν ρε φίλε. Πολύ μου άρεσε αυτό το ρολόι...Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι να κάνουμε ’γγελε;! Έπρεπε να φύγει για να έρθει το γεννέθλιο ρολόι: