Πολύ καλό!
Ρολογάρα 
Φχαριστώ σύντροφοι, μ' έχει πιάσει μια ωρολογιακή σοβιετολαγνεία τελευταία, το ψάχνω το πράγμα, έχει το ιστορικό του ενδιαφέρον το ρώσσικο ρολόϊ και μερικά δείγματα αξιοπρόσεκτα, τουλάχιστον. Το ίδιο και το ανατολικογερμανικό ρολόϊ. Τα κινέζικα μαοϊκής περιόδου είναι στο πρόγραμμα !
+1000
Μου αρέσει πάρα πολύ! Αν δεν είχα κάνει την αναθεώρηση μου με τα μεγέθη των ρολογιών, σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή για το καλοκαιρι μιας και ψάχνω κάτι ανάλογο...
Από Ιούνη Γιώργο, βάζω το Emperor Tuna και δεν το ξαναβγάζω από το χέρι μου πριν τα πρωτοβρόχια. Καλοκαίρι ίσον καταδυτικό ρολόϊ, καταδυτικό ρολόϊ ίσον μέγεθος,, ίσον κτηνωδία, ίσον υπερβολή, επειδή έτσι πρέπει ! Πέραν τούτου, στου Απόστολου το χέρι μια χαρά μου δείχνει το συγκεκριμένο, ακόμη και για χειμώνα !
Εφεξής, προσοχή μεγάλη στις χειραψίες εσείς όλοι με τα μυστήρια λουράκια. Ο άτιμος ο κορόνα-βάϊρους σκαρφαλώνει, λέει, ίσαμε τον καρπό και πάει και χώνεται στις πτυχές του λουριού. Έτσι αρρωσταίνει ο κόζμος. Από δώ και πέρα μπρασελέ, να 'χουμε το καφάλι μας ήσυχο. Και τρία λεπτά κάθε βράδυ το ρολόϊ στο φούρνο μικροκυμάτων, όσοι δεν έχετε κλίβανο.