0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλήμερες από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
Αυτό το AP μου αρέσει πάντως.
12 ετών με τρελή παρουσία στον καρπό και κομπλιμέντα καθε φορά που το φοράω. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει Αποστόλη, να'σαι καλά.!!!
Το έχω κι εγώ φιλε!Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με ρολόγια ήταν μια από τις αγορές που έχει κατασημαδευτεί και έβγαλε 6-7 χρόνια συνεχόμενα στον καρπό μου.
Κατέβηκα τέσσερις χιλιάδες διακόσια μέτρα.(ίσαμε το Χαλάνδρι, για καφέ)Και το κτήνος άντεξε. Αλλά αυτό το ξέραμε ήδη.
Ακριβώς έτσι. Το ιδιο χρώμα καντραν έχεις; Εβγαζε αρκετά. Ακομη χαζεύω πάντως την λειτουργία retrograde του χρονογραφου και εχω παθει πλάκα με τη χρονομετρια του που όλος τυχαίως είναι στα -5 δευτερα το χρόνο.!!!
Ολόιδιο με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Έχει πολλές γρατζουνιές και σημάδια χρήσης όμως... Θεωρώ ότι χρειάζεται γυάλισμα... αν είναι εφικτό...
Ο επόμενος στόχος ....ένας χρυσός τόνος... !και τέρμα με τα βιντάζ σχιστομάτικα καταδυτικά ...
E, δεν άφησες και κανένα, τα μάζωξες όλα, αδηφάγε ! -Χρυσό ή μήπως, καλύτερα, έναν 6159-7010 ; Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, ο τόνος είναι τόνος...
Καλημέρα και καλή Κυριακή! Πέρασαν πολλά ρολόγια από τα χέρια μου τον τελευταίο χρόνο και όλα μαζί δεν απέσπασαν τόσα κομπλιμέντα και προσοχή όσο αυτό.. R-Subs, R-GMTs, Daytonas, GS, Seiko, Omegas.. και δεν είναι το brand αφού μόνο 1-2 ξέρουν την AP, μάλλον ο τρόπος που αυτό το ρολόι «φωνάζει» ποιότητα και άψογο φινίρισμα.. I am sold!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εμένα πάντως μου αρέσει. Απλά μου φαίνεται θηρίο...Και επειδή βαριέμαι να ανατρέχω στη βιβλιογραφία (βλ. επίσημο site) τι μέγεθος είναι βρε Ευθύμη;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίο φόντο, ωραίος ουρανός,ωραίο ρολόι Όλα έδεσαν άψογα σε μια φωτό Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα, καλό ΣΚ!Στάλθηκε από honor 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk