0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω Μαργαριτα! Κατι κανουμε κι εμεις στο γυμναστηριο αν και τα ποδια ειναι εργοστασιακα!
Χαίρεται και χαίρεστε! Καφεδάκι πριν το φαγητό, το Daytona ίσως το χαίρομαι πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα προς το παρών Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Νομιζω οτι ειναι και το πιο ομορφο απο τα υπολοιπα!Πολυ μαρεσει απλα αν μπορουσα να το παρω θα το εκανα σε λευκο!! φυσικα και στο μαυρο τα σπαει!! εισαι ωραιος!!
Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα για μαύρο 116520 ή για λευκό κεραμικό, τα κεραμικά ξέφυγαν εντελώς όποτε βρήκα αυτό και το πήρα. Έχω μια προτίμηση στα μαύρα dials γενικά όποτε είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου, είναι όμορφο και πολύ άνετο ρολόι. Γενικά βλέπω ότι και η κασα του 16610 μου κάθεται καλύτερα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Η ανάπτυξη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς...Εντωμεταξύ βλέπω ότι πλέον για να ανεβάσω φωτό, πρέπει να κάνω τουλάχιστον 2-3 προσπάθειες.Θέλει να μας πει κάτι, εμέσως πλην σαφώς, το Tapatalk αναρωτιέμαι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Τωρα την προσεξα! τρομερη φωτο Γιωργαρε!! πολλα μπραβο!!
Β' τοπικό, ωραία πράγματα....Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤσιπουρακιαSent from my LYA-L29 using Tapatalk