Χιχιχι, έχουν πονέσει παρα πολύ τα rolex serial killings !
Λοιπόν, κάποια παιδιά εδώ νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα από τους άλλους, επειδή ακούμπησαν περισσότερα λεφτά στη μπουτίκ της Βαλαωρίτου, με τη μυστική σκάλα που οδηγεί απευθείας στην κεντρική πύλη του παραδείσου. Κάποια παιδιά δεν ξέρουν τι εστί Tuna, δεν έχουν ακούσει ποτέ ότι τα ρολόγια αυτά κουβαλάνε μια ιστορία κάμποσων δεκαετιών, οπότε κάπου μπέρδεψαν τα ρολόγια με τ΄αρνιά, λησμονώντας το κούρεμα με την ψιλή που πέφτει στο γκισέ της Βαλαρωρίτου -ποιος είναι το πρόβατο δεν ξέρω.
Αυτοκόλλητε, καρδιά μου, με αντικειμενικά κριτήρια τώρα, τα ρολεξάκια μας, και τα δικά σου και τα δικά μου και του καθενός εδώ μέσα, έχουν τόση σχέση με την υψηλή ωρολογοποιϊα όση η Ελένη με το πολεμικό ρεπορτάζ. Το ότι πχ ένας συμβατικός καλός, προσεγμένος ατσάλινος χρονογράφος, ήδη καρα-υπερκοστολογημένος ως λιανική, πωλείται αυτή τη στιγμή σε τιμές υπερδιπλάσιες της ήδη φουσκωμένης αρχικής τιμής του, δεν τον καθιστά προιόν ΥΩ.
Το ότι σε ρωτάνε με ποιά κριτήρια αποκαλείς ένα ρολόϊ "ρολογάρα" κι εσύ απαντάς ότι το γεγονός και μόνο ότι πωλείται από τη μπουτίκ της Βαλαωρίτου το καθιστά ρολογάρα, δείχνει ποιά είναι τα κριτήριά σου.
Και τέλος, είναι τόσο ξεκάθαρα μειονεκτική η θέση σου στην όλη συζήτηση, στο βαθμό που επιμένεις να κατακρίνεις μπράντες των οποίων τα προϊόντα δεν έχεις δει ούτε σε φωτογραφία -μιας και δεν καταδέχεσαι από το νομιζόμενο ρετιρέ της ρόλεξ να κοιτάξεις ο,τιδήποτε άλλο. Μιλάς, επομένως, για πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα και αυτό φαίνεται. Η όλη θεώρησή σου είναι μονόπλευρη, μονοδιάστατη και ατελής, η προσέγγισή σου είναι επενδυτική μάλλον παρά ωρολογιακή -άσε που ακόμη και σε επενδυτικό επίπεδο φαίνεται να αγνοείς τα στοιχειώδη.
-Σόρρυ, ε ;