0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε άμα είναι παρακάτω από 30.000 το κέρδος εντάξει δικαιολογείσαι να τα σιχάθηκες Αλλά αυτό που θέλεις να πουλάς (και πουλάς) τρεις φορές πάνω από το retail και μετά παραπονιέσαι δημόσια για τους dealer επειδή δεν σου πουλάνε αυθημερόν οποίο μοντέλο θες σε τιμή καταλόγου, με ξεπερνά κατά πολύ φίλε !!
Μήπως να αφήναμε τα εμπορικά - κερδοσκοπικά - χρηματιστηριακά θέματα και να μέναμε στα ωρολογιακά;
Για αυτό εγώ πήγα εδώ...Ginault ocean rover...
Καλησπέρα δεν είπαμε (Λήξη παγκόσμιας μέρας λύσσας)
Του συγχωρεμένου του Hans θα τούχει σηκωθεί η τρίχα Ambassador της TSAR έχεις γίνει Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γι αυτό ε;Ωραίος Τώρα με τη μουφα Richard mille που φοράω δε μπορώ να σε τρολάρω όπως θα ήθελα
Παίζει να είμαι ο μόνος πελάτης τους για το 2022, μέρα παρά μέρα με ρωτάνε αν είμαι καλά
Καλημέρα !!Ιδιαιτερη ημερα σημερα!!Μεγάλη χαρα!!Απο νωρις ετοιμοι!!
Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To Πανέρι ωραίο Αυτό το "χλεμπονιάρικο" κίτρινο λουράκι που το βρήκες και το βαλες 2 μέτρα αντρας..... Κάνεις πολύ παρέα με το maestro τώρα τελευταία
Με το ρολόι του πατέρα που μου έμαθε τι σημαίνει ΑΕΚ. Έφυγε πριν ακόμα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου αλλά τα παιδιά του και όλα τα εγγόνια του, χωρίς καμία εξαίρεση, θα το τιμήσουμε για λογαριασμό του!!!Μόνο ΑΕΚ !!!