Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26592637 φορές)

0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113960 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 02:54:34 μμ »
Σαχλαμάρες τα δυσεύρετα, συλλεκτικά δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας που έχω στην συλλογή μου;  [-X [-X [-X

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113961 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 02:59:16 μμ »
Σαχλαμάρες τα δυσεύρετα, συλλεκτικά δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας που έχω στην συλλογή μου;  [-X [-X [-X

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εγώ πάντως όταν έχω αϋπνίες, αντί για προβατάκια μετράω τα ρολογια σου...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113962 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 03:00:35 μμ »
Εγώ πάντως όταν έχω αϋπνίες, αντί για προβατάκια μετράω τα ρολογια σου...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Και ο Δημήτρης το ίδιο, έχει δεν έχει αϋπνίες

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113963 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 05:43:47 μμ »
Και ο Δημήτρης το ίδιο, έχει δεν έχει αϋπνίες

Όταν τα μετράω, άγχος με πιάνει και όχι ύπνος. Για αυτό δεν ξέρω πόσα έχω ακριβώς  #-o #-o #-o

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113964 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 08:34:07 μμ »
Όταν τα μετράω, άγχος με πιάνει και όχι ύπνος. Για αυτό δεν ξέρω πόσα έχω ακριβώς  #-o #-o #-o

Σημασία έχει ότι ξέρεις πόσα έχω εγώ 

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113965 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 10:46:41 μμ »
Σημασία έχει ότι ξέρεις πόσα έχω εγώ 

Έχεις κι άλλα εκτός από το Papagalino? Όσα και να έχεις, μόνο αυτό έρχεται στο μυαλό μου.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113966 στις: Σεπτέμβριος 28, 2022, 11:24:40 μμ »
Έχεις κι άλλα εκτός από το Papagalino? Όσα και να έχεις, μόνο αυτό έρχεται στο μυαλό μου.

Λογικό με nomos και octagonum στη συλλογή τι να κάνεις κι εσύ, χρυσά ρόλεξ θα έχεις στο μυαλό σου

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113967 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 05:32:29 πμ »
Λογικό με nomos και octagonum στη συλλογή τι να κάνεις κι εσύ, χρυσά ρόλεξ θα έχεις στο μυαλό σου

Η αλήθεια είναι ότι έχω χρυσά ρολογια στο μυαλό μου αλλά δεν είναι Rolex.
Που το θυμήθηκες ρε συ ότι έχω και Nomos?

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113968 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 07:42:52 πμ »
Καλημέρα. Εγώ αντιθέτως αρχίζω να κουνάω το μαντήλι στην Rolex σιγά σιγά για τους εξής 4 λόγους 1) Δεν μου δίνουν πλέον κομμάτια και δεν θέλω να ρίξω νερό στο μύλο της σχέσης των ΑD με τους greys 2)αρχίζουν μου φαίνονται λίγο βαρετά 3) δεν έχει νόημα τόσο κυνήγι πλέον γιατί έχει πέσει το hype και δεν έχει νόημα να παρακαλάς για πενταροδεκαρες και 4) αφού πούλησα με τόση άνεση το πιο δύσκολο SS model νομίζω ότι σαν εταιρεία την " ξεπέρασα" . Αντιθέτως ανακαλύπτω ότι η Omega  η Panarai και η Tudor έχουν να προσφέρουν περισσότερες συγκινήσεις στον καρπό μου με το 1/4 των χρημάτων

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113969 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 07:43:33 πμ »
Καλημέρα με ρολόι αφιερωμένο στον maestro που ξέρω ότι του αρέσει πολύ 😀😀😀

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113970 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 07:48:33 πμ »
…αρχίζουν μου φαίνονται λίγο βαρετά

Αυτό πάνω από όλα Άγγελε. Τα αγοράζουμε για να νιώθουμε καλά και να γουστάρουμε. Όταν χάνεται η κ@@λα δεν υπάρχει νόημα και πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113971 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 07:51:03 πμ »
Καλημέρα. Εγώ αντιθέτως αρχίζω να κουνάω το μαντήλι στην Rolex σιγά σιγά για τους εξής 4 λόγους 1) Δεν μου δίνουν πλέον κομμάτια και δεν θέλω να ρίξω νερό στο μύλο της σχέσης των ΑD με τους greys 2)αρχίζουν μου φαίνονται λίγο βαρετά 3) δεν έχει νόημα τόσο κυνήγι πλέον γιατί έχει πέσει το hype και δεν έχει νόημα να παρακαλάς για πενταροδεκαρες και 4) αφού πούλησα με τόση άνεση το πιο δύσκολο SS model νομίζω ότι σαν εταιρεία την " ξεπέρασα" . Αντιθέτως ανακαλύπτω ότι η Omega  η Panarai και η Tudor έχουν να προσφέρουν περισσότερες συγκινήσεις στον καρπό μου με το 1/4 των χρημάτων

Το 1/4 των χρημάτων;; Ακρίβυναν τόσο πολύ ρε τα ωμέγα, Τούντορ και πανεραι;;;;

Πάντως γιατρέ χαλάλι τους να τα βαρεθείς. Τα φόρεσες, τα χάρηκες, έβγαλες και καμιά τριανταριά χιλιάδες ευρώ στην ξεφτίλα, ε δεν έχεις και άδικο που τα βαρέθηκες. Δεν είναι σοβαρά ρολόγια αυτα...

Το "τριανταριά" το είπα με επιείκεια μην πάθουν κανένα κοκομπλόκο εδώ, ξέρω πολύ καλά ότι είναι παραπάνω
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 29, 2022, 08:19:45 πμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113972 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 08:14:55 πμ »
Καλημέρα με ρολόι αφιερωμένο στον maestro που ξέρω ότι του αρέσει πολύ

Τέλειο
Βάλε και τον βόα από δίπλα να ολοκληρωθεί αυτό το διασκεδαστικό ηλιόλουστο πρωινό μου

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113973 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 09:33:05 πμ »
Τέλειο
Βάλε και τον βόα από δίπλα να ολοκληρωθεί αυτό το διασκεδαστικό ηλιόλουστο πρωινό μου

Ρε μανία που σας έχει πιάσει, εσένα και τον chameleon, με τον βόα μου … όποτε θέλετε ελάτε να τον χαϊδέψετε και να τον νιώσετε, στον καρπό σας 😉😉😉

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113974 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 09:34:15 πμ »

Πάντως γιατρέ χαλάλι τους να τα βαρεθείς. Τα φόρεσες, τα χάρηκες, έβγαλες και καμιά τριανταριά χιλιάδες ευρώ στην ξεφτίλα, ε δεν έχεις και άδικο που τα βαρέθηκες. Δεν είναι σοβαρά ρολόγια αυτα...

Το "τριανταριά" το είπα με επιείκεια μην πάθουν κανένα κοκομπλόκο εδώ, ξέρω πολύ καλά ότι είναι παραπάνω

Maestro, εδώ έχεις κάνει φάουλ

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113975 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 10:00:58 πμ »

Όχι φίλε μου.....παρακάτω είναι ! Δεν είμαι αντιρολεξακιας φίλε . Δεν κάνω κήρυγμα. Τα θεωρώ τα πιο ωραία ρολόγια ακόμα και τώρα . Αλλά να παρακαλάω τους ντιλερ να τους δώσω τα λεφτά μου ??? Ε όχι ρε Μιχάλη

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113976 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 02:27:04 μμ »
Όχι φίλε μου.....παρακάτω είναι ! Δεν είμαι αντιρολεξακιας φίλε . Δεν κάνω κήρυγμα. Τα θεωρώ τα πιο ωραία ρολόγια ακόμα και τώρα . Αλλά να παρακαλάω τους ντιλερ να τους δώσω τα λεφτά μου ??? Ε όχι ρε Μιχάλη

Θα συμφωνήσω με το γιατρό...ναι η ρολεξ είναι βασιλιάς αλλά κάπου χάλασε το πράγμα...γουστάρω να πάρω no date τώρα και όχι όταν γεράσω ..και σε retail τιμή και όχι 2 φορές πάνω και 3 ...
  Η ομεγκα φοβερή αλλά και αυτή συγνώμη πάει να το χαλάσει το πράγμα...τρομερή αύξηση τιμών ..σε λίγο θα φτάσει τη retail της ρολεξ!
 Πλέον όπως το βλέπω το να πάρει ένα  καλό ρολόι σιγά σιγά δεν θα μπορεί ο μέσος Έλληνας με τις τιμές που πήρανε την ανηφόρα...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113977 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 04:12:46 μμ »
Εντάξει παιδιά πάσο.. αφού αισθάνεστε έτσι μην ξαναπάρετε ρόλεξ.. αφήστε τα όλα για μας που δε μας έχουν απογητεύσει καθόλου

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113978 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 04:14:31 μμ »
Ρε μανία που σας έχει πιάσει, εσένα και τον chameleon, με τον βόα μου … όποτε θέλετε ελάτε να τον χαϊδέψετε και να τον νιώσετε, στον καρπό σας

Ε τι θες να κάνουμε ρε φίλε με την τρολιά που το ποατάρεις και μας αριθμείς και τους πελάτες σου που έπαθαν σοκ μόλις το είδαν    Αντε πάρε και έναν κροταλία να έχει παρέα να σκάσει κι εμάς το χειλάκι μας 

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113979 στις: Σεπτέμβριος 29, 2022, 04:18:14 μμ »

Ε άμα είναι παρακάτω από 30.000 το κέρδος εντάξει δικαιολογείσαι να τα σιχάθηκες
Αλλά αυτό που θέλεις να πουλάς (και πουλάς) τρεις φορές πάνω από το retail και μετά παραπονιέσαι δημόσια για τους dealer επειδή δεν σου πουλάνε αυθημερόν οποίο μοντέλο θες σε τιμή καταλόγου, με ξεπερνά κατά πολύ φίλε !!