0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαχλαμάρες τα δυσεύρετα, συλλεκτικά δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας που έχω στην συλλογή μου;
Εγώ πάντως όταν έχω αϋπνίες, αντί για προβατάκια μετράω τα ρολογια σου... Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Και ο Δημήτρης το ίδιο, έχει δεν έχει αϋπνίες
Όταν τα μετράω, άγχος με πιάνει και όχι ύπνος. Για αυτό δεν ξέρω πόσα έχω ακριβώς
Σημασία έχει ότι ξέρεις πόσα έχω εγώ
Έχεις κι άλλα εκτός από το Papagalino? Όσα και να έχεις, μόνο αυτό έρχεται στο μυαλό μου.
Λογικό με nomos και octagonum στη συλλογή τι να κάνεις κι εσύ, χρυσά ρόλεξ θα έχεις στο μυαλό σου
…αρχίζουν μου φαίνονται λίγο βαρετά
Καλημέρα. Εγώ αντιθέτως αρχίζω να κουνάω το μαντήλι στην Rolex σιγά σιγά για τους εξής 4 λόγους 1) Δεν μου δίνουν πλέον κομμάτια και δεν θέλω να ρίξω νερό στο μύλο της σχέσης των ΑD με τους greys 2)αρχίζουν μου φαίνονται λίγο βαρετά 3) δεν έχει νόημα τόσο κυνήγι πλέον γιατί έχει πέσει το hype και δεν έχει νόημα να παρακαλάς για πενταροδεκαρες και 4) αφού πούλησα με τόση άνεση το πιο δύσκολο SS model νομίζω ότι σαν εταιρεία την " ξεπέρασα" . Αντιθέτως ανακαλύπτω ότι η Omega η Panarai και η Tudor έχουν να προσφέρουν περισσότερες συγκινήσεις στον καρπό μου με το 1/4 των χρημάτων Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα με ρολόι αφιερωμένο στον maestro που ξέρω ότι του αρέσει πολύ
Τέλειο Βάλε και τον βόα από δίπλα να ολοκληρωθεί αυτό το διασκεδαστικό ηλιόλουστο πρωινό μου
Το 1/4 των χρημάτων;; Ακρίβυναν τόσο πολύ ρε τα ωμέγα, Τούντορ και πανεραι;;;;Πάντως γιατρέ χαλάλι τους να τα βαρεθείς. Τα φόρεσες, τα χάρηκες, έβγαλες και καμιά τριανταριά χιλιάδες ευρώ στην ξεφτίλα, ε δεν έχεις και άδικο που τα βαρέθηκες. Δεν είναι σοβαρά ρολόγια αυτα...Το "τριανταριά" το είπα με επιείκεια μην πάθουν κανένα κοκομπλόκο εδώ, ξέρω πολύ καλά ότι είναι παραπάνω
Όχι φίλε μου.....παρακάτω είναι ! Δεν είμαι αντιρολεξακιας φίλε . Δεν κάνω κήρυγμα. Τα θεωρώ τα πιο ωραία ρολόγια ακόμα και τώρα . Αλλά να παρακαλάω τους ντιλερ να τους δώσω τα λεφτά μου Ε όχι ρε Μιχάλη Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε μανία που σας έχει πιάσει, εσένα και τον chameleon, με τον βόα μου … όποτε θέλετε ελάτε να τον χαϊδέψετε και να τον νιώσετε, στον καρπό σας