Αποστολέας Θέμα: Hamilton Watch Co  (Αναγνώστηκε 160868 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Hamilton Watch Co
« Απάντηση #160 στις: Ιούλιος 05, 2009, 10:57:37 πμ »
¨Στη στοα Φεξη ειδα σε ενα μαγαζι,οπως ανεφερα,αλλα ειχε λιγα και μου εκανε λιγοτερη εκπτωση απο καποιο γνωστο συνοικιακο μαγαζι...¨

Εννοείς Hamilton φαντάζομαι, όχι Invicta...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιούλιος 05, 2009, 11:17:53 πμ »
Ναι για Hamilton μιλάω....Μου έκανε το κλασικό 20% στη στοα Φέξη, αλλά είχε μόνο καμμια 10αρια κομματια...
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιούλιος 06, 2009, 02:52:19 μμ »
Οι προβληματισμοι μου δεν εχουν τελος! :D Κοιταω πιο πολυ το site της Hamilton και εχω μεγαλα διλληματα...Απο τη μια σκεφτομαι για κατι πιο dress, οπως το Jazzmaster, Maestro κλπ και απο την αλλη για Κhaki. Αυτο που είχα δει απο την αρχη είναι το Navy gmt σε βρονζε,αλλα πληρωνεις 250€ το χρωμα-οποτε ακυρο.Το ασημι απο την αλλη φοβαμαι οτι ειναι πολυ απλο ρολοι για περιπου 550€ που βγαινει τελικη τιμη.Το Eto μου αρεσει απιστευτα αλλα ειναι quartz και τα 400+ να το παρω δε ξερω αν αξιζουν. Με τα λεφτα που έχει το Xwind παιζει να παιρνεις και ενα απλο Ω ... ;) Πολλα διλληματα! Αξίζει να παρω το Eto για περιπου 400€ που παιζει αν και quartz? Για το Navy Gmt ψηνομαι σε πολλα χρωματα αλλα δε ξερω αν δειχνει  τα λεφτα του στο ματι ενος τριτου...Για ORIS BC4 flight timer ενδιαφερομαι επισης αλλα δε ξερω τιμη και ποιοτητα για το απλο ανευ χρονογραφων :(
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος patraboy

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιούλιος 14, 2009, 08:34:04 πμ »
Τελικά αγόρασα το  x-wind http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=14&p=384]. :D
Η αγορά έγινε μέσω Ebay (πολύ καλή τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά   ;) από USA και το ρολόι είναι ήδη εδώ.Φοβερή αίσθηση και ποιότητα (για τα χρήματά του) και φυσικά η αυθεντικότητα εγγυημένη.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιούλιος 14, 2009, 09:15:41 πμ »
   Καλορίζικο φίλε μου, είναι εξαιρετικό ρολόι... :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιούλιος 14, 2009, 09:52:51 πμ »
Me 'geia. Kaloriziko!! :2thumbs:
Agora apo USA?? Ti egine me to teloneio??
Filika Hlias

Αποσυνδεδεμένος patraboy

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιούλιος 14, 2009, 10:05:34 πμ »
Το ρολόι εστάλη (από επίσημο dealer) κατόπιν συμφωνίας με USPS Express mail, ειδικά "διαμορφωμένο" για να περάσει "αναίμακτα" από το τελωνείο.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τον διαχειριστή, μπορώ να γράψω λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιούλιος 14, 2009, 12:36:10 μμ »
Το ρολόι εστάλη (από επίσημο dealer) κατόπιν συμφωνίας με USPS Express mail, ειδικά "διαμορφωμένο" για να περάσει "αναίμακτα" από το τελωνείο.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τον διαχειριστή, μπορώ να γράψω λεπτομέρειες.

Μπορείς πάντα να στείλεις π.μ..... ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:09:01 μμ »
δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα...

Αποσυνδεδεμένος patraboy

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:27:25 μμ »
Λοιπόν.... Συμφωνήθηκε με τον πωλητή να γίνουν δυο αποστολές: Στην πρώτη, το ρολόι με το κουτί του με USPS Express Mail (δέμα), δηλωμένο σαν δώρο αξίας $45 και σαν ιδιότητα toys,fundasy items etc.
Στη δεύτερη αποστολή σαν απλή registered επιστολή, το τιμολόγιο,η εγγύηση και τα χαρτιά του(manual κλπ).
Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι ο πωλητής στην πρώτη αποστολή έβαλε πρόσθετα στο δέμα (για το φόβο των Ιουδαίων) έναν μεγάλο κούκλο και ένα αυτοκινητάκι,τα οποία πήραν και τα πιτσιρίκια μου... :D

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:50:51 μμ »
Λοιπόν.... Συμφωνήθηκε με τον πωλητή να γίνουν δυο αποστολές: Στην πρώτη, το ρολόι με το κουτί του με USPS Express Mail (δέμα), δηλωμένο σαν δώρο αξίας $45 και σαν ιδιότητα toys,fundasy items etc.
Στη δεύτερη αποστολή σαν απλή registered επιστολή, το τιμολόγιο,η εγγύηση και τα χαρτιά του(manual κλπ).
Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι ο πωλητής στην πρώτη αποστολή έβαλε πρόσθετα στο δέμα (για το φόβο των Ιουδαίων) έναν μεγάλο κούκλο και ένα αυτοκινητάκι,τα οποία πήραν και τα πιτσιρίκια μου... :D

Αψογος ο πωλητης :up: ...και ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι! :D
Kαλοφορετο το 'Χ-WIND'!
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:54:11 μμ »

:smt041 :smt041 :smt041

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:56:16 μμ »
   "Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι ο πωλητής στην πρώτη αποστολή έβαλε πρόσθετα στο δέμα (για το φόβο των Ιουδαίων) έναν μεγάλο κούκλο και ένα αυτοκινητάκι,τα οποία πήραν και τα πιτσιρίκια μου..."

Από δω και πέρα καλά θα κάνουν στην Φέξη, Ομόνοια, Πανεπιστημίου κλπ να στήσουν και κανένα ανάλογο ραφάκι με αρκουδάκια, πλέιμομπιλ και άλλα παρόμοια. Τα δικά μας παιδάκια δεν είναι κι αυτά;  ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιούλιος 14, 2009, 01:58:43 μμ »
πολυ καλο!!!!ποιος ειναι αυτος ο καλος ανθρωπος!!???απο τιμες?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιούλιος 14, 2009, 02:01:59 μμ »
Καλοφόρετο φίλε patraboy. Το 'Χ-WIND' είναι πραγματικά καλό ρολόγι.  :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος patraboy

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιούλιος 14, 2009, 06:13:04 μμ »
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε τιμές.....
Θα πω μόνο ότι η τελική τιμή (μαζί με τα έξοδα αποστολής) σε σχέση με την επίσημη τιμή καταλόγου γι'αυτό το μοντέλο, είναι μειωμένη τουλάχιστον κατά 40%.

Αποσυνδεδεμένος makis855

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιούλιος 14, 2009, 08:12:08 μμ »

κάποιο link του μαγαζιού?

Αποσυνδεδεμένος patraboy

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιούλιος 14, 2009, 08:35:37 μμ »
Η αγορά έγινε από Ebay.
Μπορώ να δώσω σε pm λεπτομέρειες πωλητή.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιούλιος 14, 2009, 09:35:19 μμ »
Φιλε patraboy μεγεια το ρολογακι ειναι φανταστικο παρακαλω στειλε pm τον πωλητη ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιούλιος 14, 2009, 09:41:00 μμ »
να το χαρείς patraboy  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.