Αποστολέας Θέμα: Hamilton Watch Co  (Αναγνώστηκε 161035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Hamilton Watch Co
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 04:56:17 μμ »
Πολυ τιμια εταιρια για τα χρηματα της. Και απο οτι διαβαζω με πολυ καλους μηχανισμους. Απο θαμα σχεδιασμου εχει παρα πολλες σειρες.  :smt023

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 11, 2007, 05:51:05 μμ »
Παράθεση από: "georgehh"
Παιδιά θέλω να αγοράσω ενα ρολόι με λουράκι και μου αρέσει πολύ το jazzmaster το quartz, δεν με ενδιαφέρει ο μηχανισμός, απλά θέλω να το φοράω οταν με κουράζουν αυτά με το μπρασελέ τι λέτε? γύρω στα 300 έχει

Αγόρασέ το απλά είμαι σίγουρος ότι ποιοτικά θα είναι πολύ καλύτερο από fashion watches στα ίδια χρήματα αφ' ενός και αφ΄ετέρου θα έχει πολύ περισσότερη υποστήριξη στο σέρβις από τα fashion, αν κάποια στιγμή χρειαστεί.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• Just Registered
    • Προφίλ
    • www.gkazazis.com
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 03:09:11 πμ »
Περασα απο τον Ιγγλεση στην Σταδιου και ειδα καποια Hamilton.
Επεμεναν οτι τα 100ρια με ΟΧΙ βιδωτη κορωνα ΔΕΝ κανουν ουτε για ενα απλο μπανιο στην θαλασσα
Αληθευει κατι τετοιο;;

Τωρα εχω σταμπαρει το KHAKI KING SCUBA AUTOMATIC   http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=86&p=283
(με βιδωτη κορωνα και 100ρι) το οποιο εχω βρει γυρω στα 350 ευρω.
Ξερει κανεις ποια μηχανη της ETA φοραει;;

Επισης καποιο καταστημα στην Αθηνα με Hamilton και καλες εκπτωσεις στις αγορες τοις μετρητοις;;

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 10:48:42 πμ »
Φοράει την  ΕΤΑ 2834-2 και μετά από ένα ψάξιμο που έκανα πιστεύω ότι η τιμή που το βρίσκεις είναι  αρκετά καλή. Απλό και ωραίο ρολόι κατά τη τη γνώμη μου
Τα καταστήματα ρολογιών στη Στοά Φέξη (Βερανζέρου και Πατησίων) έχουν καλές εκπτώσεις στην αγορά μετρητοίς.

Σχετικά με τα 100άρια χωρί βιδωτή κορώνα προσωπικά σε φτηνότερες μάρκες δεν αντιμετωπισα ποτέ πρόβλημα στο κολύμπι. Συνεπώς απορώ με το σκεπτικό του Ιγγλέση που είναι από τα παλαιότερα καταστήματα ρολογιών στην Αθήνα.
Σου εξήγησε τους λόγους;;;;
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 12:26:45 μμ »
Αναλόγως σε ποιόν απευθύνεσαι, αυτά αναμενομένως ακούς! Υπάρχουν και κουμπωτές κορώνες οι οποίες είναι πολύ καλύτερες κι απο κάποιες βιδωτές! Συνεπώς δεν σχολιάζω το θέμα στεγανότητας για τα Hamilton. Και το θέμα θα έπρεπε να έχει άλλο τίτλο και να γράφει "Hamilton, είναι σοφή λύση"!
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 03:22:04 μμ »
οπως εχω αναφερει σε αλλο ποστ με το θεμα κορωνα το πολυ βασικο που εχει η βιδωτη ειναι η σταθερη θεση καταρχην που της δινει προστατευοντας την ετσι σε χτυπηματα ,πιεση νερου σε βουτιες ,ντους κτλ.ο τιτλος μπηκε πριν πολυ καιρο που ανοιξα το θεμα,οπως θα θυμασαι,για την hamilton και  να μην θεωρειται αρνητικο,καθε αλλο.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 03:49:25 μμ »
Μεταφορική η επιθυμία αλλαγής τίτλου, για να επισημανθεί η αρκετά θετική η επιλογή Hamilton. Αυτό ήταν το νόημα του δικού μου σχολίου ;)
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 07:08:45 μμ »
εγω παντως παιδια θα συμφωνουσα με την τοποθετηση που ειπαν στον geokaza ...
κατα την γνωμη απο 200m και πανω θα κολυμπουσα με ρολοι στην θαλασσα.. και βεβαια ει δυνατον με βιδωτη κορωνα..

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• Just Registered
    • Προφίλ
    • www.gkazazis.com
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 18, 2008, 07:39:26 μμ »
Και στον Ιγγλεση (ενας κυριος μεσηλιξ) μου ειπαν περιπου ο,τι γραφει εδω ο george_, δηλαδη οτι λιγο να κουνηθει η αβιδωτη κορωνα απο την θεση της, λιγο να μην εχει κουμπωσει καλα... τσουπ... αμεσως θα την παρει την υγρασια του το ρολοι.
Βεβαια χρησιμοποιω Swatch απο το 1991 και κανενα, μα κανενα δεν μου εχει παρει την παραμικρη υγρασια, (τι καυτα μπανια, τι μπανια στην θαλασσα, τη ντους με πιεση κλπ) παρ' ολο που στα swatch οι κορωνες δεν ειναι βιδωτες και αναφερουν οτι ειναι μονο για 30m.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 19, 2008, 12:22:26 πμ »
Και στον Ιγγλεση (ενας κυριος μεσηλιξ) μου ειπαν περιπου ο,τι γραφει εδω ο george_, δηλαδη οτι λιγο να κουνηθει η αβιδωτη κορωνα απο την θεση της, λιγο να μην εχει κουμπωσει καλα... τσουπ... αμεσως θα την παρει την υγρασια του το ρολοι.
Βεβαια χρησιμοποιω Swatch απο το 1991 και κανενα, μα κανενα δεν μου εχει παρει την παραμικρη υγρασια, (τι καυτα μπανια, τι μπανια στην θαλασσα, τη ντους με πιεση κλπ) παρ' ολο που στα swatch οι κορωνες δεν ειναι βιδωτες και αναφερουν οτι ειναι μονο για 30m.
ανομοια πραγματα δε συγκρινονται ,πως ειναι φτιαγμενο ενα Swatch και η κορωνα του και πως ενα αυτοματο,εκει το ρολοι ειναι κλεισμενο ερμητικα και εχει ανοιγμα μονο για την μπαταρια σε ξεχωριστο θαλαμο,αμα κανω λαθος καπου διορθωστε με παρακαλω,αρα μια στεγανοτητα εκ κατασκευης σε καλο επιπεδο ,ασε δε που το αυτοματο ρολοι εχει αξονα μεγαλυτερο και η κορωνα ειναι επεκταση του ολου μηχανισμου αρα παει ντομινο η κατασταση στο  quartz δεν ειναι ετσι
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 19, 2008, 06:22:33 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 19, 2008, 12:37:24 πμ »
Περασα απο τον Ιγγλεση στην Σταδιου και ειδα καποια Hamilton.
Επεμεναν οτι τα 100ρια με ΟΧΙ βιδωτη κορωνα ΔΕΝ κανουν ουτε για ενα απλο μπανιο στην θαλασσα
Αληθευει κατι τετοιο;;

Τωρα εχω σταμπαρει το KHAKI KING SCUBA AUTOMATIC   http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=86&p=283
(με βιδωτη κορωνα και 100ρι) το οποιο εχω βρει γυρω στα 350 ευρω.
Ξερει κανεις ποια μηχανη της ETA φοραει;;

Επισης καποιο καταστημα στην Αθηνα με Hamilton και καλες εκπτωσεις στις αγορες τοις μετρητοις;;

ωραιο ρολοι και μπορεις να πας αφοβα με την επιπλεον ασφαλεια της βιδωτης,οσον αφορα την μηχανη ειναι ακριβως μια 2824 που εχει δισκο ημερας ,πολυ αξιοπιστη μηχανη
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 19, 2008, 06:23:01 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 06, 2008, 01:52:54 μμ »
ένα ωραίο κατά τη γνώμη μου hamilton που το σκέφτομαι......όπως πόσταρα και σε άλλο θέμα....

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka&y=99

πείτε μου τη γνώμη σας....κυρίως σαν μηχανή...αξιοπιστία.και ακρίβεια...τι μηχανή φοράει δε βρήκα....

στο site φαίνεται μωβ αλλά είναι μαύρο...αν και μωβ ωραίο θα ήταν ....

με χαλάει λίγο αυτή η "βεντάλια" στην κορώνα...σε τι χρησιμεύει δεν ξέρω....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 06, 2008, 01:55:39 μμ »
ένα ωραίο κατά τη γνώμη μου hamilton που το σκέφτομαι......όπως πόσταρα και σε άλλο θέμα....

http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka&y=99

πείτε μου τη γνώμη σας....κυρίως σαν μηχανή...αξιοπιστία....τι μηχανή φοράει δε βρήκα....

στο site φαίνεται μωβ αλλά είναι μαύρο...αν και μωβ ωραίο θα ήταν ....

με χαλάει λίγο αυτή η "βεντάλια" στην κορώνα...σε τι χρησιμεύει δεν ξέρω....

ετα 2824 λογικα,η βενταλια?σχεδιαστικος οιστρος...προσωπικα θα προτιμουσα χωρς αυτην,αλλα εσυ αποφασιζεις.

Αποσυνδεδεμένος rouvasi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 21, 2008, 01:17:51 μμ »

Ετοιμάζομαι να το πάρω, το βρήκα εδώ
http://www.authenticwatches.com/hamilton-jazzmaster-h32716859.html
625€ αλλά είναι Αμερική και φοβάμαι  τελωνεία εγγύηση κλπ

Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο Site?
H τιμή στην Ελλάδα?

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 21, 2008, 01:30:21 μμ »
καλό είναι να το πάρεις από εδώ, για να αποκτήσεις και μία σχέση με κάποιο κατάστημα για μελλοντικές ακόμα καλύτερες τιμές και service! από USA θα έχεις σίγουρα θέμα με τελωνείο που στο τέλος θα είναι σαν να το αγοράζεις από εδώ και ακριβότερα. (εκτός και εάν έχεις άνθρωπο δικό σου εκεί και στο αγοράσει και στο στείλει, υπάρχει μια πιθανότητα να μην το πιάσουν, αν και ρισκάρεις να το χάσεις διότι θα πρέπει να σταλεί ανασφάλιστο!)

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μερικά καταστήματα, να πάρεις να δεις τιμές πχ εδώ:

http://www.oroeora.gr/

Μπορείς να πεις ότι είσαι μέλος του site μας, διότι όλα τα μέλη έχουν ειδικές τιμές στην εν λόγο αλυσίδα.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 22, 2008, 10:42:04 πμ »
καλό είναι να το πάρεις από εδώ, για να αποκτήσεις και μία σχέση με κάποιο κατάστημα για μελλοντικές ακόμα καλύτερες τιμές και service! από USA θα έχεις σίγουρα θέμα με τελωνείο που στο τέλος θα είναι σαν να το αγοράζεις από εδώ και ακριβότερα. (εκτός και εάν έχεις άνθρωπο δικό σου εκεί και στο αγοράσει και στο στείλει, υπάρχει μια πιθανότητα να μην το πιάσουν, αν και ρισκάρεις να το χάσεις διότι θα πρέπει να σταλεί ανασφάλιστο!)

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μερικά καταστήματα, να πάρεις να δεις τιμές πχ εδώ:

[url]http://www.oroeora.gr/[/url]

Μπορείς να πεις ότι είσαι μέλος του site μας, διότι όλα τα μέλη έχουν ειδικές τιμές στην εν λόγο αλυσίδα.

Συμφωνώ, από Αμερική είναι ό,τι χειρότερο θα το πληρώσεις στο τελωνείο "χρυσό". Αν θες να το πάρεις από διαδίκτυο μόνο από Ευρωπαϊκό σάιτ ή ακόμα και από Ebay αλλά ευρωπαϊκής χώρας. Αγόρασα πριν λίγες μέρες δύο Hamilton από Ισπανία, το ένα σαν αυτό που σου αρέσει...
Αλλιώς αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα πάνω-κάτω την Πανεπιστημίου από Συνταγμα μέχρι Ομόνοια, δες και στη στοά Φέξη και όπου βλέπεις Hamilton μπαινε και ρώτα τιμή και τι έκπτωση κάνουν. Παρόμοιο μοντέλο με το δικό σου το βρήκα 780 ευρώ με έκπτωση στην Πανεπιστημίου δεξιά μετά το Πανεπιστήμιο προς Ομόνοια. Αν δεν έχουν το συγκεκριμένο μπορούν σίγουρα να το παραγγείλουν.
Φιλικά Ηλίας.

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 20, 2008, 02:54:58 μμ »

Ετοιμάζομαι να το πάρω, το βρήκα εδώ
[url]http://www.authenticwatches.com/hamilton-jazzmaster-h32716859.html[/url]
625€ αλλά είναι Αμερική και φοβάμαι  τελωνεία εγγύηση κλπ

Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο Site?
H τιμή στην Ελλάδα?

Καλησπέρα,

Το συγκεκριμένο ρολόι το αγόρα πρόσφατα από Παπαδάκη/Καλλιθέα. Τιμη καταλόγου περίπου στα 950 αν θυμάμαι καλά.
Μετρητά το πήρα στα 800ε. Το μοντέλο ειναι ακριβώς αυτό που έχεις ανεβάσει.

Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες δυνατές. Απλά πανέμορφο ρολόι. Είναι βέβαια λίγο μεγάλο αλλά αν σηκώνει ο καρπός σου τα 45μ τότε είναι σούπερ.

Πολύ αμφιβάλω αν υπάρχει πιο ομορφο κ ποιοτικό μηχανικό αυτόματο ρολόι σε αυτά χρήματα.
Το συστήνω σε όλους με κλειστά μάτια.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 20, 2008, 03:26:11 μμ »
πολύ ωραίο ρολόι. καλορίζικο!!!
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 20, 2008, 10:59:09 μμ »
αλλη μια προταση για το καλοκαιρινο καθημερινο ρολοι(αν και η σεικο ειναι οτι καλυτερο)

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 22, 2008, 04:16:56 μμ »
αλλη μια προταση για το καλοκαιρινο καθημερινο ρολοι(αν και η σεικο ειναι οτι καλυτερο)

εγω george εχω απο περσι αυτο το hamilton και το φοραω στην παραλια και ειναι φανταστικο θα το προτεινα ανεπιφυλακτα ευχαριστω.  http://i239.photobucket.com/albums/ff241/velitsko/DSC00095.jpg