Αποστολέας Θέμα: Πρώτο ταξιδάκι στο εξωτερικό  (Αναγνώστηκε 18382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Πρώτο ταξιδάκι στο εξωτερικό
« στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:01:51 μμ »
Καλησπέρα.

Θέλουμε με την κοπέλα μου να κανονίσουμε ένα πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, σε κάποια ευρωπαική πόλη. Τον Νοέμβριο πιθανώς, γιατί οι δουλειές μας είναι εποχιακές, τώρα το καλοκαίρι.

Θα σας δώσω κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, για να μου πείτε κάποιες απόψεις.

1) Απαραίτητη προυπόθεση είναι στη χώρα που θα επισκεφτούμε, η ζωή να κινείται σε πιο ήπια, ήρεμα, σωστά θα έλεγα επίπεδα, σε σχέση με εδώ. Θέλω να το ζήσω λίγο αυτό το πιο σωστό στη συμπεριφορά, το πιο ισορροπημένο, στην οδήγηση πχ, στους δρόμους κτλ. Άλλοι το λένε βαρετό, φλώρικο, κρυόκωλο ... Έστω και έτσι, θέλω να το βιώσω λίγο αυτό. Οπότε μάλλον χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία κτλ μάλλον όχι, κάτι προς Γερμανία- Αυστρία ίσως θα έλεγα...?

2) Στην πόλη που θα πάμε, θα ήθελα να υπάρχει έντονα το κλασικό, παλιό στοιχείο, στην αρχιτεκτονική, με τα κτίρια και τα σπίτια να θυμίζουν μεσαιωνικό-ευρωπαικό στυλ. Έβλεπα πχ πόλεις στη Γερμανία (Αμβούργο πχ) στο youtube, και μου άρεσαν. Όμως, να υπάρχουν και τα μαγαζιά, και ζωή στην πόλη κτλ. Να πάμε και σε αξιοθέατα, μουσεία, να δούμε λίγο έναν άλλο πολιτισμό και την ιστορία του. Να έχει μια τέτοια μαγεία, διαφορετική από μια συνηθισμένη σύγχρονη, industrial, γκρίζα και απρόσωπη πόλη.

3) Να μη κάνει πολύ κρύο. Οτιδήποτε κάτω από +5 βαθμούς κελσίου δε μου ακούγεται καλό :D

4) Οικονομικά, να είναι σε λογικά πλαίσια, μη μας βγει πάνω από 7-8 κατοστάρικα ανά άτομο για λίγες μέρες (5 ίσως, δε ξέρω)

Στην κοπέλα μου έχει μπει η ιδέα να πάμε Βερολίνο, αλλά είμαι λίγο σκεπτικός. Θα είναι μια μεγάλη πόλη, με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Συν την ανασφάλεια που υπάρχει τελευταία με την τρομοκρατία.

Για να δούμε κάποιες προτάσεις με βάση τα παραπάνω. :)

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Πρώτο ταξιδάκι στο εξωτερικό
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:05:18 μμ »
Αυστρία , Βιέννη έχω παει 2 φορές θα πήγαινα εύκολα και άλλες.
Επισης Πράγα , Βουδαπέστη ειναι σε παρόμοιο στυλ.

Βερολίνο κοιτάω κι εγώ αυτο το διάστημα να κλείσω ταξίδι και διαβάζω οτι έχει έντονη νυχτερινή ζωή.

Το θεμα ειναι που θα βρεις τα καλύτερα εισιτήρια-διαμονή σε θεμα τιμής. Νομίζω Βουδαπέστη ειναι πιο οικονομικά

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:09:36 μμ »
Να πας στο Augsburg στην Βαυαρια για να παρεις και κανενα Steinhart.
 :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:13:09 μμ »
Να πας στο Augsburg στην Βαυαρια για να παρεις και κανενα Steinhart.

Τελευταία έχω βάλει στο μάτι το steinhart marine 38 , μη μου βάζεις ιδέες :) 2 σε ένα, ταξιδάκι+ ρολογάκι. :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:19:05 μμ »
Εννοειται πως θα το κανεις ετσι.
Με εναν σμπαρο,δυο τρυγονια.
Θα εισαι κοντα και στο Μοναχο.
Να πας να δεις και την Bayern.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:21:23 μμ »
Τζον με αυτες τις προυποθεσεις ευκολα θα σου ελεγα Βιεννη ή Πραγα.. ειναι καταπληκτικες πολεις.. με ξεχωριστη αρχιτεκτονικη οπως λες και αλλο επιπεδο πολιτισμου...
 για μενα Βερολινο με τιποτα για αρχη ειναι μεγαλη πολη χωρις κατι το ιδιαιτερο... αν εχεις παει πολλα ταξιδια οκ αλλα για πρωτο να πας καπου με πιο πολλα να δεις...
σαν εναλλακτικη η Βουδαπεστη.. περα απο την Βιεννη οι αλλες δυο ισως ειναι λιγο φθηνοτερες.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:24:31 μμ »
Τζον με αυτες τις προυποθεσεις ευκολα θα σου ελεγα Βιεννη ή Πραγα.. ειναι καταπληκτικες πολεις.. με ξεχωριστη αρχιτεκτονικη οπως λες και αλλο επιπεδο πολιτισμου...
 για μενα Βερολινο με τιποτα για αρχη ειναι μεγαλη πολη χωρις κατι το ιδιαιτερο... αν εχεις παει πολλα ταξιδια οκ αλλα για πρωτο να πας καπου με πιο πολλα να δεις...
σαν εναλλακτικη η Βουδαπεστη.. περα απο την Βιεννη οι αλλες δυο ισως ειναι λιγο φθηνοτερες.

Δε ξέρω και΄γω, κάτι στο Βερολίνο δε μου κάθεται τόσο καλά... Της κοπέλας μου της έχει κολλήσει αυτό βέβαια για κάποιο λόγο αλλά είναι στην αρχή το όλο θέμα, υπό συζήτηση.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:30:11 μμ »

Δε ξέρω και΄γω, κάτι στο Βερολίνο δε μου κάθεται τόσο καλά... Της κοπέλας μου της έχει κολλήσει αυτό βέβαια για κάποιο λόγο αλλά είναι στην αρχή το όλο θέμα, υπό συζήτηση.
Εε να της πεις το δευτερο τοτε εκει... μας εχουν φαει τη ζωη αυτες οι γυναικες...

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 25, 2017, 10:37:28 μμ »
Κατα σειρα,
Μιλανο,Ντουμπροβνικ,Εδιμβουργο,Στοκχολμη και μετα ολα τα αλλα.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 25, 2017, 11:31:44 μμ »
Φλορεντία.
Μία πόλη ένα μουσείο ολόκληρο. Και με απίθανους προορισμούς για καθημερινές εξορμίσεις.
Και χτυπάς και ένα PANERAI.

Θα σου δώσει και ο Gerogian tips ;)

Εναλλακτικά και η Πράγα είναι πανέμορφη.
Τη Βιέννη δεν τη θυμάμαι καθόλου. Είχα πάει πιτσιρικάς.
Και το Εδιμβούργο που λέει ο Μιχάλης, είναι κουκλί.

Και φυσικά το Άμστερνταμ. Νοικιάζεις & ποδηλατάκι που είναι ο απολύτως καλύτερος τρόπος για να γυρνάς στην πόλη: έχεις προτεραιότητα έναντι των πάντων πλην του τραμ :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 25, 2017, 11:34:11 μμ »
Φυσικα ναι και Μιλανο και Αμστερνταμ υπεροχα!

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 26, 2017, 05:23:16 πμ »
Βέρνη αλλά ακριβά.
Λουγκάνο μαγικά.
Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη σταθερή αξία.
Εδιμβούργο συνδιαζεις με Highlands αλλά δεν φτάνει το μπάτζετ.
Άμστερνταμ φλατ όμορφο αλλά όχι αυτό που ψάχνεις.
Φλωρεντία, Μιλάνο πάρε μαζί σου δαχτυλίδι και λεφτά...

Άσε την Γερμανία για αργότερα. Όχι για πρώτο ταξίδι.

Παρίσι εξαιρετικό. Είτε θα το ερωτευθέις είτε θα το βαρεθεις.

Η κεντρική Ευρώπη θα σε καλύψει πλήρως.
Θα επέλεγα Βιέννη, Πραγα, Βουδαπέστη για πρώτο ταξίδι με το μπάτζετ σου.

Καλη επιλογή κ καλό ταξίδι

Αποσυνδεδεμένος Nostradamus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 26, 2017, 06:14:39 πμ »
Επειδή βρίσκομαι λόγω δουλειάς στο Βέλγιο τον τελευταίο χρόνο.
Ολλανδία είναι πανέμορφη αλλά όχι αυτό που περιγράφεις.
Το Βέλγιο έχει πόλεις με αρκετά από αυτά τα χαρακτηριστικα αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό.
Η Βόρεια Ιταλία επίσης. Έχει πραγματικά πόλεις μουσεία, αλλά δεν πάλι.

Θα συμφωνήσω με τους περισσοτερους.  Κεντρική Ευρώπη, Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη.

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 26, 2017, 08:36:13 πμ »
London .......!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 26, 2017, 09:43:34 πμ »
Πηγαινε Βελγιο στην Αμβέρσα για μαγαζιά,ζωή ..το ζωολογικό κήπο κτλπ και να κανεις μονοήμερες στη Μπριζ που ειναι είναι από τις πιο όμορφες  πόλεις στην Ευρώπη...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 26, 2017, 10:44:33 πμ »
Διευκρινήσεις:
Θα πάτε οι δυο σας και θα εχετε αυτοκινητο ή με  γκρουπ οργανωμενο?

Αν πάτε οι δυο σας με αυτοκινητο, θα προτεινα Αυστρία, όχι μονο Βιέννη αλλά όλη την Αυστρία, ειναι μαγική. Σαλτζμπουργκ, Ινσμπρουκ, Λίμνες και όλα τα παραλίμνια χωριά. Αν εξαιρέσεις τη Βιέννη που ειναι μεγαλούπολη με ό,τι αυτό σημαίνει, αλλά πανέμορφη με πολλά αξιοθέτα και μουσεία, τα υπόλοιπα μέρη ειναι από χαλαρά μεχρι πολύ χαλαρά και αν πάτε Νοέμβριο δηλ. πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν θα εχετε κανενα προβλημα συνωστισμού και θα ειναι και πιο οικονομικά. Επίσης αν επιλέξετε να μείνετε Σαλτζμπουργκ, μπορείτε να κανετε υπέροχες εκδρομές στη Βαυαρία και τα μαγευτικά χωριά της και αν γουσταρετε φτάνετε μεχρι Μόναχο, ειναι ευκολα και κοντά.  Μπορειτε επίσης να ξεκινησετε από Βιεννη, και η Βουδαπέστη ειναι πολύ κοντά όπως και η Πράγα. Φανταστικές πόλεις και οι δυο (προτιμώ την Πράγα για τις φανταστικές μπύρες της και γιατι ειναι πιο μικρή και περπατιέται ευκολα).
Επίσης καλή επιλογή ειναι η περιοχή του Μελανα Δρυμού και Αλσατίας (Χαιδελβεργη, Στρασβουργο), όπως επίσης αν θελεις κάτι πιο ενναλακτικό αλλά πανέμορφο ειναι και το Μπρυζ στο Βέλγιο, αν σας αρέσουν οι πόλεις με καναλια, οι επίσης φανταστικές μπύρες και δεν σας τρομάζει η πιθανη βροχή.
Από Ιταλία για χαλαρά με ωραίες διαδρομές θα επέλεγα την περιοχή των Λιμνών (Κομο, Λαγκο ντι Γκάρντα κλπ.) και θα πέρναγα και μεχρι το Λουγκάνο στην Ελβετία για κανα ρολογάκι, χωρίς όμως να παω Μιλάνο, δεν λεει πολλά για τετοιου ειδους τουρισμό (εκτός αν θελεις να κανεις ψωνια και να χαζευεις βιτρίνες... ).

Εννοείται ότι η Φλωρεντία ειναι πανέμορφη όπως και η Σιέννα, αλλά θα το συνδύαζα με Ρωμη. Ομως επειδή ειναι πόλεις "ανοιχτά μουσεία", ειδικά η Ρωμη, θελει μέρες για να τις δεις και όχι μια φορά. πάντως αξιζουν με το παραπάνω.

Οσο για το Βερολίνο που θελει η γυναίκα σου, ειναι όμορφη πόλη εχει ιστορία αλλά ειναι μεγάλη, απλωμένη, καινουρια πολη βασικά (γιατί μετά τον Β'ΠΠ ήταν "οικόπεδο"... ;D) και ειναι πολη multi culti με πολλές εθνικότητες, που δεν κοιμάται ποτέ, εχει εντονη νυχτερινή ζωη, την ονομάζουν μάλιστα "Αθηνα του Σπρεε" (το ποτάμι της) λογω αυτού του λογου. Δεν την προτείνω για πρώτη φορά και για το χαλαρό που θελεις.

Το Λονδίνο, όπως και το Παρίσι, ως μεγάλες ευρωπαικές μητροπόλεις, ειναι φανταστικές, εχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αξιοθέατα, αλλά δεν ειναι επ'ουδενί χαλαρές και επίσης θέλουν πολλές μέρες για να τις δεις και δεν φτάνει μια φορά (εκτός αν πας οργανωμένα με γκρουπ, όπου θα δειτε πολλά από αυτά που αξίζουν, αλλά και πάλι όχι όλα)

Για να μην τα πολυλέω, κι εγώ προτείνω Αυστρία, έδρα Βιέννη και εκδρομες σε Πράγα και Βουδαπέστη ή αν δεν προλαβαίνετε γιατί ειναι μεγάλες και ιστορικές πολεις και εχουν να δειτε πολλά, εγώ θα έμενα πάλι στην Αυστρία και με εδρα το Σαλτζμπουργκ (που ειναι πανεμορφο και μαγικό), ή ακόμα και από Βιέννη, πάω Ινσμπρουκ, Λίμνες και Σαλτζαμεργκουτ, χιονοδρομικά κεντρα (Κιτζμπυχελ κλπ.) και χωριά Ν. Βαυαρίας.

Ενα μεγάλο υπέρ που εχουν αυτές οι χωρες (Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία) ειναι ότι ειναι "ευκολες" χωρες, και σε μετακινησεις (δεν μπερδευεσαι, εχει παντού υποδομές που διευκολύνουν ταξιδιώτες και τουριστες και ειναι ακριβείς σε αυτό που παρέχουν στον πελάτη-τουρίστα, ειδικά οι Γερμανοφωνες). Επίσης το φαγητό που το γνωρίζουμε και μας ειναι οικείο (πολύ βασικό) και μπορείς ξοδέψεις από λιγα μεχρι πολλά χωρίς όμως εκπτώσεις σ'αυτό που παίρνεις, ακόμα και αν φας στις εθνικές οδούς ή στο πιο μικρό χωριό (που εμένα μ'αρέσει γιατί τρως συνηθως καλύτερα).

Τελος αν μου επιτρεπεις να σου δωσω μια συμβουλή εμπειρίας. Επειδή βλέπω ότι ειναι το πρωτο σας ταξίδι, δεν ξερετε ακόμα που να πάτε και ψαχνεστε, χωρίς να εχετε καθαρη αποψη τι πρεπει να δειτε και τι να κανετε όπου πάτε, και επειδή εχετε στη διαθεσή σας μόνο 5-7 μερες, ίσως θα επρεπε να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να προτιμήσετε να πάτε με κάποιο οργανωμένο γκρουπ από ενα καλό ταξιδιωτικό γραφείο και όχι μόνοι σας. Το λέω αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα πελαγώσετε στην πόλη ή στις πόλεις που θα πάτε και δεν θα φατε τις μερες σας ψαχνοντας τι να δειτε 'η τι αξίζει. Με το οργανωμένο γκρουπ εχετε το κεφαλι ησυχο και δεν ασχολείστε εσεις το τι θα κανετε ή που και πώς θα πάτε. Ειναι σιγουρο ότι θα σας δειξουν αυτά ή τα περισσότερα που αξίζουν και θα εχετε και ελευθερο χρονο να δειτε κι εσεις κάποια από τα εξτρα που ενδεχομένως θελετε. Επίσης ειναι σίγουρο ότι θα μείνετε σε καλά και σφαλή ξενοδοχεία και δεν θα σκάτε με τις μετακινησεις σας. Οσο για το φαγητό αν θελετε ακολουθειτε το γκρουπ ή όχι. Αλλωστε σε αυτές τις Ευρωπαικές πόλεις συνηθως αφήνουν το γκρουπ να πάει όπου θελει. Ειναι ευκολο να βρεις να φας.
Τα μειον ειναι ότι το πρόγαμμα ειναι συνηθως φουλ και ειναι λίγο κουραστικό, από το πρωι μεχρι νωρίς το απογευμα, αλλά για εσας που θελετε να δειτε όσα γινεται περισσότερα, μάλλον ειναι κι αυτό θετικό, αλλωστε δεν ειναι και υποχρεωτικό, αν θελετε ακολουθείτε.
Οσο για το οικονομικό, ΑΝ ειναι πιο ακριβό το οργανωμενο (που μπορεί και να μην ειναι), ειναι σιγουρο ότι αυτό αντισταθμίζεται και μάλιστα πολύ, από τις διευκολύνσεις και τις παροχές που σου δίνουν (δωρεάν μετακινησεις, ευκολες και οργανωμένες εισοδοι σε μουσεία με ξενάγηση, καλά ξενοδοχεία, ασφάλεια και ξεγνοιασια στο που και πώς πάμε και τι βλέπουμε κλπ.)

Καλή επιλογή και καλά να περάσετε, όπου κι αν πάτε!

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 26, 2017, 10:49:56 πμ »
Καλησπέρα,
Θα πρότεινα μόνιμη έδρα για διανυκτερεύσεις Μπρυζ και 2-3 ολοήμερες Αμβέρσα και Γάνδη.

Το Μπρυζ είναι ότι πιο μαγικό και παραμυθένιο έχουν δει τα μάτια μου και το επισκέπτομαι ανά 2-3 χρόνια...
Απόστολος

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 26, 2017, 11:03:11 πμ »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, και ιδιαίτερα όσους μου γράψατε και πιο περιγραφικά την άποψή σας  :)

Και το Μπριζ πρέπει να είναι μαγικό :) Προς Βιέννη ή Μπριζ, σε τέτοια φάση πιστεύω θα καταλήξουμε. Το Βερολίνο που θέλει η κοπέλα μου, με αυτά που μου είπατε και σεις, μάλλον για πρώτο ταξίδι δε θα το ήθελα...

Επίσης αν και η Φλωρεντία πχ στην Ιταλία,η Ρώμη ή άλλες Ιταλικές πόλεις, πρέπει να είναι εξίσου μαγικά, δε θα ήθελα να πάω πρώτο ταξίδι κάπου όπου ο κόσμος να έχει ανάλογο...ταμπεραμέντο με μας :D  Είπαμε θέλω φλώρικο, βαρετό, αυστηρό, κρυόκωλο, σωστό και οργανωμένο στυλ ζωής να δω μια φορά στη ζωή μου  ;D

ΥΓ  αυτοκίνητο αποκλείεται ως περίπτωση να υπάρχει, αυτό με τα γκρουπ θα πρέπει να το δούμε ίσως.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 26, 2017, 11:08:28 πμ »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, και ιδιαίτερα όσους μου γράψατε και πιο περιγραφικά την άποψή σας  :)

Και το Μπριζ πρέπει να είναι μαγικό :) Προς Βιέννη ή Μπριζ, σε τέτοια φάση πιστεύω θα καταλήξουμε. Το Βερολίνο που θέλει η κοπέλα μου, με αυτά που μου είπατε και σεις, μάλλον για πρώτο ταξίδι δε θα το ήθελα...

Επίσης αν και η Φλωρεντία πχ στην Ιταλία,η Ρώμη ή άλλες Ιταλικές πόλεις, πρέπει να είναι εξίσου μαγικά, δε θα ήθελα να πάω πρώτο ταξίδι κάπου όπου ο κόσμος να έχει ανάλογο...ταμπεραμέντο με μας :D  Είπαμε θέλω φλώρικο, βαρετό, αυστηρό, κρυόκωλο, σωστό και οργανωμένο στυλ ζωής να δω μια φορά στη ζωή μου  ;D

Τοτε Γιαννη μην το συζητάς, Αυστρία και πάλι Αυστρία (οποια πόλη ή χωριό θελεις). Ειναι οργανωμένοι, με υποδομές, εχουν πολιτισμό και κουλτουρα, αξιοθέατα, μουσεία και φανταστικά τοπία. Ειναι "αυστηροί" και "ακριβείς" αλλά όχι με το ξερό και απότομο υφος και στυλ των Γερμανών.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 26, 2017, 11:11:51 πμ »
Τοτε Γιαννη μην το συζητάς, Αυστρία και πάλι Αυστρία (οποια πόλη ή χωριό θελεις). Ειναι οργανωμένοι, με υποδομές, εχουν πολιτισμό και κουλτουρα, αξιοθέατα, μουσεία και φανταστικά τοπία. Ειναι "αυστηροί" και "ακριβείς" αλλά όχι με το ξερό και απότομο υφος και στυλ των Γερμανών.

Προς εκεί μας βλέπω... Έχω και ένα συνάδελφο στη δουλειά που είχε πάει με τη γυναίκα του Βιέννη, και μπορεί να μου πει και 2-3 πληροφορίες. Τους άρεσε πολύ.