Αυτές οι αναζητήσεις έχουν αναφερθεί σε πολλές δημόσιες συζητήσεις και άρθρα σε έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Αν ήταν προσωπική ή όχι η αναζήτηση που ανέβασες εσύ το ξέρεις.
Σε περίπτωση που σε ενόχλησε το χιούμορ μου το παίρνω πίσω!
ξερεις πολυ καλα αμα ηταν προσωπικη αναζητηση η οχι... (γιατι αν εκανα τετοιες προσωπικες αναζητησεις δε θα το ελεγα ουτε δημοσια ουτε η ταυτοτητα μου θα ηταν φανερη προς ολους...)
ξερεις επισης οτι δε με ενοχλει κανενος ειδος χιουμορ! αλλα ειμαστε σε δημοσιο φοντο και μερικα πραγματα δε λεγονται ουτε για χιουμορ!
εγω επειδη ξερω οτι σχεδον το ποσοστο του φορουμ δεν εχει γνωση περι της επιστημης των υπολογιστων,
απλα θελησα να συνεχισω το θεμα και οτι αυτα τα μερη Μυκονος, Ιμπιζα και πολλα αλλα δεν ειναι συνετο να δειχνεις τα "παθη" σου! (ρολογια, κινητα, παπουτσια κτλ)
συν οτι τα παντα πλεον ειναι ευκολα! δε πας ουτε καν σε κανενα σκοτεινο στενο για τετοιες συναλλαγες! απλα ερχονται σπιτι σου!
τεσπα εγω επειδη φορουμ ειμαστε και σε φορουμ πρεπει για μενα να παιρνεις σωστη πληροφορηση εν ετη 2017 ειπα να το παω ακομα πιο περα ετσι ωστε να δουν αυτο που ολοι ξερουμε!!
οτι εγω εσυ και ο καθενας μας! στερητε πολλα για να κανει μια τετοια αγορα και καμια φορα ο ενθουσιασμος του σε τετοια μερη καταληγει σε τετοια "μαρκετ" απο τους ιδιους ανθρωπους που παλια ηταν στα σκοτεινα στενα! δεν αλλαζει ο κοσμος.... αλλα τα μεσα!!
γιαυτο προσοχη!