Αποστολέας Θέμα: Ποτέ μην λες ποτέ...... ή Diver με μπλε καντράν  (Αναγνώστηκε 21236 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ποτέ μην λες ποτέ...... ή Diver με μπλε καντράν
« Απάντηση #60 στις: Αύγουστος 12, 2017, 12:53:50 πμ »

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Ποτέ μην λες ποτέ...... ή Diver με μπλε καντράν
« Απάντηση #61 στις: Αύγουστος 12, 2017, 12:55:59 πμ »
Οτοκατ εννοώ το autoCad το σχεδιαστικό πρόγραμμα! Τα σχέδια που σου έστειλε ο ιταλός μάλλον εκεί τα είχε φτιάξει!

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αύγουστος 12, 2017, 08:46:35 πμ »
Οτοκατ εννοώ το autoCad το σχεδιαστικό πρόγραμμα! Τα σχέδια που σου έστειλε ο ιταλός μάλλον εκεί τα είχε φτιάξει!

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Δημητρη ειναι απο Inventor η Solidwork.
Σε τετοιες περιπτωσεις ειναι κουραστικο να χρησιμοποιουν ΑutoCad. Το ΑutoCad οπως ξερεις το χρησιμοποιουν οι πολιτικοι μηχανικοι.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αύγουστος 12, 2017, 10:18:38 πμ »
Ξαναματακαλοφόρετο τώρα που το πήρες & στα χέρια σου Πάνο :up:

Μακριά απ´ τον Βίκτωρα μόνο, μην το μαζέψει μαζί με τα άλλα, για την κατασκευή της καμπάνας :lol:

Πάντως ειλικρινά χαίρομαι ακόμα περισσότερο, όποτε έρχεται στα "εισερχόμενα" κάποιο πιο ιδιαίτερο ρολόϊ. Να έχουμε και λίγη ποικιλία ;)

Ξαναμαναευχαριστώ πολύ
Άγγελε :cheers:

Αυτό θα την γλυτώσει από το bronzoμάζωμα του Βίκτωρα, γιατί είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό ;)

Μιλάμε το τι τράβηξα μέχρι να δω για πρώτη φορά φωτογραφία του πραγματικού ρολογιού και να σιγουρευτώ, οτι αυτά που διάλεξα για το στήσιμο του ειναι όπως το φανταζόμουν δεν περιγράφεται.

Απο το συγκεκριμένο ρολόι, δεν υπήρχε απολυτως τιποτα στην πραγματικότητα, ουτε καν σε φωτογραφία. Ολα ήταν απο σκίτσα !

Η συγκεκριμένη κάσα (ενιαία κασα μπεζελ) φτιάχτηκε πρώτη φορά απο την ennebi . Σχεδόν τους εκλιπαρούσα και σε γλώσσα που δεν κατανοούν οι Ιταλοί, μήπως ειναι έτοιμη η κάσα, μήπως μπορούμε να δούμε
Καμία φωτο real life της κασας και απάντηση καμία.

Μετά υπήρχαν τρεις επιλογές dial. Ειδα κι έπαθα να καταλήξω στο τύπου πανεραι 3-6-9-12.

Αφου κατέληξα με συνεχείς αλλαγές γνώμης στο dial, μετα έπρεπε να διαλέξω χρώμα απο τα άπειρα χρώματα που βλέπεις παραπάνω !!! Και πάλι απο σκίτσο κι οχι απο πραγματικές φωτο του χρώματος πραγματικού dial. Άρχισα να
Ψάχνω ολόκληρο το φορουμ μπρος πισω και πισω μπρος για φωτο για να προσπαθω να καταλάβω πως θα δείχνει το τάδε ή το δεινά χρώμα στην πραγματικότητα.
Εδώ τα ειδα όλα. Άλλαξα 1000 φορες γνώμη και οταν τελικά κατέληξα στο μπλε, ειδα κι έπαθα να διαλέξω ανάμεσα στα 4 μπλε . Τελικα ήμουν ανάμεσα στο AZZURO BLU και στο BLU PANTONE 288. Διαλέγω το πρώτο.

Εν τω μεταξύ οταν μπήκα εγω στην λίστα απο την πισω πόρτα στο 12, σε περίπου 2 βδομαδες έκλεινε η προθεσμία για να δηλώσουμε dial, χρώμα dial, χρώμα λουμινοβας, χρώμα logo, τύπο δεικτών , χρώμα δεικτών, χρώμα στην λουμινοβα των δεικτών και δευτερολεπτοδεικτη και χρώμα αυτού !!!!

Μιλάμε τέτοια πανωλεθριαμβο δεν εχω ξαναζήσει. Κι όλα αυτά απο σκίτσα. Ουτε μια πραγματική φωτο απο τιποτα.

Παμε στους δείκτες. 2 τύποι δεικτών, σκελετον και κλασικοί. 4 χρώματα οι σκελετον, 5 χρώματα οι κλασικοί και 5 χρώματα ο δευτερολεπτοδεικτης.
Καμία φωτο πραγματική.

Ρε δείξτε καμία φωτο, πως δείχνει αυτο, πως δείχνει εκεινο, ειναι έτοιμοι οι δείκτες , ποτε θα ειναι έτοιμοι οι δείκτες να δούμε καμία φωτο; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ καμία απάντηση !!!!
Καμία ερώτηση οι ίδιοι οι Ιταλοί !!! Λεω μεσα μου αμα είχε γίνει αυτο σε ελληνικό φορουμ θα το ειχαν σπάσει το φορουμ.

Απο αρχές Φλεβάρη με παράδοση σε 2 μήνες απο την προκαταβολή έχουμε φτάσει αρχές Μαΐου και δεν υπάρχει ουτε ΜΙΣΗ φωτο απο ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπάνω έτοιμο !!!

Μιλαμε για ρολόι που κανει 1.600 ευρώ και το έχουμε διαλέξει και στήσει έκαστος απο σκίτσα με 10 επιλογές !!!!

Ανακοινώνεται 3 Ιουνίου GTG των ennebisti στην Φλωρεντια, όπου θα παραδοθούν τα ρολόγια. Για να μην μακρηγορώ στις 3 Ιουνίου μονο τα 9 απο τα 33 παραδίδονται στην μάζωξη !

Τοτε και για πρώτη φορα βλέπω πως στον κόρακα δείχνει στην πραγματικότητα η κασα, που εχω ρωτήσει 20 φορες για καμία φωτο και τιποτα.

Βλέπω διαφορα σετ απ ρολογιων και λεω ευτυχώς ππυ δεν διάλεξα αυτο, ευτυχώς που δεν διάλεξα εκεινο.

Μου είχε πει ο Ιταλός φιλος απο την αρχή. Εγω μεσα Ιουνίου θα έρθω Ελλάδα. Θες να πω στον Bettarini, που ειναι φιλος μου να εχει έτοιμο το ρολόι σου να στο φέρω ; Του λεω, α μπα ξεχνα το. 3 Ιουνίου παράδοση άρα σε κανα 3 αρι μερες θα ειναι στην Αθήνα. Οταν θα ερθεις θα εχω το Kairos μου εδώ να τα βγάλουμε και φωτος μαζι.
Πόσο μωρός ήμουν !

Ακόμα όμως δεν βλέπω λευκούς σκελετον δείκτες και ειμαι μεσα στο άγχος για το πως θα δείχνουν στη πραγματικότητα.

Περνάει και ολο ο Ιούλιος και πουθενά το 12/33. Δεν αντέχω αλλο και αρχίζω και πυροβολαω με ευγενικά email τον Mr Bettarini, τι γίνεται με το ρολογακι μου.
Ο Bettarini απαντάει πάντα άμεσα στα εμαιλ του και μιλάει πολυ καλά Αγγλικά για Ιταλός.

Με τα πολλά ενα ζεστό απόγευμα μεσα Ιουλίου, έρχεται μαιλ με φωτο του 12/33. Ανάσταση.  Δόξα τω Θεώ ολα τα χρώματα κι οι επιλογές μου εχουν βγει όπως τα φανταζόμουν οταν εκανα ασκήσεις επί χαρτου !
Όμως το logo εχει vintage luminova , ενώ εγω ρητά ειχα ζητήσει το logo να ειναι λευκο για να ταιριάζει με τους λευκούς σκελετον
Δείκτες. Για την ακρίβεια η οδηγία στο φορουμ έλεγε με κατακόκκινα γράμματα και υπογράμμιση οτι ολα τα logo θα εινια λευκά εκτος κι αν ο κάτοχος το ζητήσει ΡΗΤΑ να ειναι vintage.

Ψυχρολουσία ! Μετα απο 5 μήνες και το ρολόι δεν ειναι όπως το ζήτησα.

Sorry Mr Bettarini αλλά σύμφωνα μ'  αυτο και με κεινο και με τ' αλλο, αυτο που μου δείχνεις δεν ειναι αυτο που ζήτησα.

Οκ θα το διορθώσουμε η απάντηση. Όμως δεν πρόκειται για μια αλλαγή στο χρώμα του dial αλλα για κατασκευή νέου dial.

Οποτε παει μια βδομάδα, παει αλλη μια βδομάδα, παει και μια τριτη βδομάδα.

Any updates εγω, any more updates εγω, που βράζω ,απαντήσεις άμεσες ο Mr Bettarini αλλα το καλο το χρώμα το dial νε το λευκο logo αργούσε να γίνει !

Με τα πολλά 2 Αυγούστου απόγευμα έρχεται το εμαιλ με το ρολογακι στημένο όπως το ειχα ζητήσει τοτε που εκανα όνειρα και σχέδια στον αέρα.

Υπάρχει ξανα θέμα, όμως. Δεν θα το αναφέρω δημοσίως. Το υποδεικνύω. Σε 24 ωρες ο Mr Bettarini, προς τιμήν του, χωρις να μασάει τα λόγια του, το διορθώνει, όπως έπρεπε να κανει εξαρχής και έχουμε ενα άψογο 12/33 Kairos για να έρθει στον daddy που 6 μήνες εχει λαλήσει στην Αθήνα, μετα απο τέτοια οδύσσεια.

Πέφτουμε σε ΣΚ ,την Δευτερα απόγευμα 7/8 περνάω εμαιλ με tracking number και αναμενόμενη παράδοση την Πέμπτη. Την Πέμπτη πάνε ολα στραβά, νομίζω οτι θα το σώσω, με παραλαβή απο DHL μέχρι τις 7 το απόγευμα αλλά 8 ειμια ακόμα στην δουλειά.

Παρασκευή πρωί το κουκλάκι εινια στα χερια μου και ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το άτιμο. Ειναι τόσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ που αναγκάζομαι να φορέσω δερμάτινο λουρί αυγουστιάτικα με 36 βαθμούς.

Νοιωθω σα να το εχω γεννήσει εγω ! Η δημιουργία μου, το παιδί μου !!!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αύγουστος 12, 2017, 10:29:36 πμ »
για να έρθει στον daddy που 6 μήνες εχει λαλήσει στην Αθήνα, μετα απο τέτοια οδύσσεια.
:smt044 :smt044 :smt044

Νοιωθω σα να το εχω γεννήσει εγω ! Η δημιουργία μου, το παιδί μου !!!
Πανο αυτη η προταση λεει πολλα.
Ετσι εχει αλλη αξια.
Και παλι καλοφορετο.

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αύγουστος 12, 2017, 02:08:59 μμ »
Ακούσαμε το τραγούδι της θάλασσας και δεν μπορούμε πια να κοιμηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 13, 2017, 12:59:18 μμ »

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 13, 2017, 09:08:54 μμ »
Παντα ηταν ωραια τα μπρουτζινα κασσωματα.
Αδικουνται που δεν χρησιμοποιουνται.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Ποτέ μην λες ποτέ...... ή Diver με μπλε καντράν
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 13, 2017, 09:26:33 μμ »
Πανο μου διεφυγε το νημα αυτο και δε σου ευχηθηκα σωστα στο αλλο.
Καλοφορερο λοιπον με υγεια...

Edit: εννοειται οτι ειναι υποψηφιο για καμπανοποιηση, αλλα μην αγχωνεσαι, θα ειναι αριθμημενη η καμπανα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 13, 2017, 09:53:01 μμ »
Πανο μου διεφυγε το νημα αυτο και δε σου ευχηθηκα σωστα στο αλλο.
Καλοφορερο λοιπον με υγεια...

Edit: εννοειται οτι ειναι υποψηφιο για καμπανοποιηση, αλλα μην αγχωνεσαι, θα ειναι αριθμημενη η καμπανα.

Χαχα, ευχαριστώ πολύ ! Δεν παει για καμπάνα το δικό μου, αριθμημένο με ονοματεπώνυμο.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 14, 2017, 04:08:46 μμ »
Πάνο πραγματικά με εξέπληξε η αγορά μπρούτζινου ρολογιού αλλά όντως ..ποτέ μη λες ποτέ!Έκανες πραγματικά πολύ ωραία και έξυπνη αγορά!!Καλοφόρετο με υγεία!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 14, 2017, 04:43:25 μμ »
Πάνο πραγματικά με εξέπληξε η αγορά μπρούτζινου ρολογιού αλλά όντως ..ποτέ μη λες ποτέ!Έκανες πραγματικά πολύ ωραία και έξυπνη αγορά!!Καλοφόρετο με υγεία!!!!

Χαχα, μπιλυ δεν ειναι το κλασικό ανοιχτόχρωμο μπρούτζινο. Ο σκούρος Σοκολατένιος μπρούντζος που έχει φτιάξει ο μπεταρινι,  ειναι τελείως διαφορετικό πράγμα !
Ας ειναι καλά ο Ιταλός που με βόλεψε στην λίστα του φόρουμ που είχε κλείσει προ πολλού.
Εχω φορέσει ρολογια και ρολογια αλλά με το συγκεκριμένο εχω πάθει την πλάκα μου. Οι χιονατοι σκελετον αλλά με βιντάζ λουμινοβα επάνω τους, μπροστά απο το απίστευτο μπλε καντράν και ο υπερτρελιαρης κόκκινος δευτερολεπτοδεικτης έχουν μόνιμα ένα κολλημένο χαμόγελο στο πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ πολύ και μια φωτό :cheers:

Sent from my iPad using Tapatalk