Μετα απο ενα σκασμο τηλεφωνηματα κ απο τις δυο πλευρες κ ενω στην αρχη μου ειπε γλυκα οτι θα το στειλει ΠΟΛΥ γρηγορα στην αντιπροσωπια και οτι θα εξυπηρετηθω αμεσα μου εστειλε τη φωτο ενος αλλου ρολογιου ιδιου με το δικο μου το οποιο μου ειπε οτι επισης ειχε στραβους δεικτες στην ιδια αποκληση.
Οταν παρελαβα το ρολοι ηταν σε ζελατινα, η φωτο ηταν απο ρολοι που υποτιθεται παρελαβε αρα εσκισε τη ζελατινα (?).

Μου ειπε αν ηθελα να διαλεξω καποιο αλλο Casio αλλα οχι απο τη σειρα 100 γιατι μαλλον ολα εχουν καποια μικρη αποκληση. Φυσικα τα υπολοιπα ηταν πιο ακριβα.
Εγω ψιλιαζομαι οτι εστειλε φωτο απο το δικο μου κ οτι δεν το εστειλε ποτε στην αντιπροσωπεια οποτε και την ρωτησα αν προλαβε να το στειλει και φυσικα η απαντηση ηταν οχι.... μετα απο 4 μερες δηλαδη το ρολοι ηταν ακομα στο καταστημα της.
Τελοσπαντων εστειλα κουριερ να παρει το ρολοι μου πισω το οποιο εχω σημαδεψει κ ολας.
Δεν θελω να φαινομαι προκατηλημενος αρνητικα αλλα την εχω ξαναπατησει με e-shop ρολογιων κ μυαλο δεν εβαλα. Ειναι η τελευταια φορα που ψωνιζω ρολοι απο e-shop, καλυτερα να καψω 20 ευρω βενζινη να κατεβω Αθηνα.