Αποστολέας Θέμα: Σκέψεις για πώληση Rolex GMT Master  (Αναγνώστηκε 21794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nostradamus

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Σκέψεις για πώληση Rolex GMT Master
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 09, 2017, 02:29:17 πμ »
Δεν πουλήθηκε ακόμη αυτό ??

Κόκκαλο το ρημάδι το gmt  :D :D

Και εγώ θα συμφωνήσω με τους κυρίους που κάνουν κάλεσμα για περισσότερη χρήση του..

Αποσυνδεδεμένος paulm

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 10, 2017, 09:05:22 μμ »
Πάντως βλέπω και τις επιλογές που έχω σε περίπτωση πώλησής του, και πέρα από την αναγνωρισιμότητα, τη "μούρη" και το μύθο που συνοδεύει το όνομα Rolex, δεν θεωρώ πως έχει ουσιαστική διαφορά από άλλα ρολόγια τα οποία ναι μεν είναι premium, αλλά δεν ανήκουν στον οικονομικό παραλογισμό των 7+ χιλιάδων. Tag Heuer Aquaracer (το καινούργιο με την κεραμική στεφάνη), Oris Divers, Omega Seamaster (ένα καινούργιο vintagο-ειδές που έβγαλε πρόσφατα), Breitling Superocean, κλπ, κλπ. Ακόμα και ένα Steinhart κλώνο του GMT που έχω, δείχνει υπέροχο, ποιοτικό και ακριβό. Η μητέρα μου με είδε πρόσφατα με το Steinhart και με ρωτάει "α νόμιζα ότι δεν φοράς πια το ακριβό" (εννοούσε το Rolex). Θέλω να πω ότι ακόμη και αν η ποιότητα συναρμογής, ο μηχανισμός ή τα υλικά είναι ανώτερα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα απτό, ειδικά σε σύγκριση με ρολόγια των 2 χιλιάδων και πάνω. Κατά βάση γαργάλισμα της ματαιοδοξίας μας είναι, ότι φοράμε κάτι "πολύ ξεχωριστό και premium"...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 10, 2017, 09:48:19 μμ »
Πούλησέ το και μην το ζαλίζεις.

Αποσυνδεδεμένος kloze

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 10, 2017, 11:14:24 μμ »
Το 1994 αγόρασα το SUB 16610,ήταν και παραμένει το ωραιότερο ρολόι για μένα, το γλεντησα και συνεχίζω δεν το πρόσεξα ποτέ, έχει σημάδια ,άλλωστε έχω και εγω  μαζί τα αποκτήσαμε,το  1ο service του έκανα πέρυσι  (να ευχαριστήσω τον Θοδωρή και τον Πάνο για τις συμβουλές τους),στα 23 χρόνια άλλαξα δουλειές, πούλησα ακίνητα, αυτοκίνητα, αγορασα αλλα,παντρεύτηκα,χώρισα,το μόνο αντικείμενο που δεθηκα μαζί του είναι αυτό,δεν σκέφτηκα ποτέ να το πουλήσω και αν αξιωθω θα το δώσω δώρο στον γιο μου μόλις μεγαλώσει, δεν με ενδιαφέρει αν το φοράνε μπραβοι, μοντέλα, διάφοροι,αν είναι το πιο φορεμενο ίσως μαϊμού ρολόι,  το φοράω για μένα άλλωστε δεν κοιτάζω την ώρα, αν το ηθελες θα το κραταγες άρα μην ταλαιπωρεις τον εαυτό σου ,πουλα το και πάρε κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και θα σου φτιάχνει την ημέρα,  πίστεψε με αυτός είναι ο λόγος που τα φοράμε.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 11, 2017, 07:48:58 πμ »
Το 1994 αγόρασα το SUB 16610,ήταν και παραμένει το ωραιότερο ρολόι για μένα, το γλεντησα και συνεχίζω δεν το πρόσεξα ποτέ, έχει σημάδια ,άλλωστε έχω και εγω  μαζί τα αποκτήσαμε,το  1ο service του έκανα πέρυσι  (να ευχαριστήσω τον Θοδωρή και τον Πάνο για τις συμβουλές τους),στα 23 χρόνια άλλαξα δουλειές, πούλησα ακίνητα, αυτοκίνητα, αγορασα αλλα,παντρεύτηκα,χώρισα,το μόνο αντικείμενο που δεθηκα μαζί του είναι αυτό,δεν σκέφτηκα ποτέ να το πουλήσω και αν αξιωθω θα το δώσω δώρο στον γιο μου μόλις μεγαλώσει, δεν με ενδιαφέρει αν το φοράνε μπραβοι, μοντέλα, διάφοροι,αν είναι το πιο φορεμενο ίσως μαϊμού ρολόι,  το φοράω για μένα άλλωστε δεν κοιτάζω την ώρα, αν το ηθελες θα το κραταγες άρα μην ταλαιπωρεις τον εαυτό σου ,πουλα το και πάρε κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και θα σου φτιάχνει την ημέρα,  πίστεψε με αυτός είναι ο λόγος που τα φοράμε.

+1

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 11, 2017, 08:13:52 πμ »
Βλεπω το θεμα να πηγαινει σαν το αλλο θεμα με το καταδυτικο με μπλε καντραν.

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 11, 2017, 08:51:13 πμ »
Σωστός!!! Αυτό βέβαια προϋποθέτει να μην το πουλήσει. ::)
Ακούσαμε το τραγούδι της θάλασσας και δεν μπορούμε πια να κοιμηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 11, 2017, 10:12:47 πμ »
Μπορούμε οι μισοί να επιχειρηματολογούμε υπέρ της πώλησης και οι μισοί κατά, προκειμένου να γίνει αυτό το thread το "Diver με μπλε dial" No2.
Καλή θέληση να υπάρχει :smoker:

Η παραπάνω ιστορία με το 16610 του φίλου kloze, πολύ μου άρεσε :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 11, 2017, 10:22:38 πμ »

Η παραπάνω ιστορία με το 16610 του φίλου kloze, πολύ μου άρεσε :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευκαιρια τωρα που εισαι διακοπες Αγγελε να δημιουργησεις την αναλογη φωτοιστορια με το Πανερι, το Ρολεξ η το Σεικο.
Φαντασια εχεις.
Ελα μην τεμπελιαζεις. Πιασε δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 11, 2017, 10:25:51 πμ »
Βλεπω το θεμα να πηγαινει σαν το αλλο θεμα με το καταδυτικο με μπλε καντραν.
Γιατι οχι;; θα χει κ ενδιαφερον!

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούλιος 11, 2017, 11:14:24 πμ »
Γιατι οχι;; θα χει κ ενδιαφερον!

Ελα Γιαννη φτιαξε και εσυ μια ιστορια με το LLD η το Φι Φι Σεικο.
Ας πουμε το LLD και η ξαπλωστρα ;D
η το Φι Φι Σεικο και η αντιδραση των γυναικων ::)

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούλιος 11, 2017, 11:47:45 πμ »
Ελα Γιαννη φτιαξε και εσυ μια ιστορια με το LLD η το Φι Φι Σεικο.
Ας πουμε το LLD και η ξαπλωστρα ;D
η το Φι Φι Σεικο και η αντιδραση των γυναικων ::)
Το σεικο φφ και η τουριστρια πχ.. χμμμ

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Σκέψεις για πώληση Rolex GMT Masterι
« Απάντηση #72 στις: Ιούλιος 11, 2017, 02:28:08 μμ »

+100000 !!
Ετσι νιωθω ηδη μετα απο περιπου 2 χρονια με το tag μου το οποιο καθε φορα που το φοραω σκαω χαμογελο ασυναισθητα !!Ναι του εχω κανει ηδη σημαδια,ναι θα του κανω και αλλα σημαδια και το ξερω αλλα τα σημαδια αυτα μου θυμιζουν καλες και κακες στιγμες των τελευταιων 2 χρονων...Το ρολοι αν δε μπορεις να το χαρεις καλυτερα να μην το εχεις !
Το ιδιο ισχυει και για αμαξια,σπιτια,εξοχικα κτλ...