Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη γιατί σχεδόν σίγουρα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα, τα οποία όμως δε πρόλαβα να διαβάσω. Υπόσχομαι ότι άμεσα θα το κάνω. Χρόνια τώρα ήθελα να εντρυφήσω στο θέμα και στην αγορά ενός καλού και όμορφου ρολογιού. Να σημειώσω ότι πραγματικά γνωρίζω ελάχιστα πράγματα. Με αφορμή λοιπόν τον επικείμενο γάμο μου και τη πρόθεση της πεθεράς μου να μου πάρει ένα καλό ρολόι δώρο, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το μπάτζετ που θα κινηθώ είναι πολύ μικρό(400€ max) και ήδη διάβασα ότι μαλλον θα μου προτείνεται να κινηθώ σε κινέζικα(casio, seiko κλπ). Θα ήθελα αν γίνεται να κοιτάξω μήπως μπορέσω και δω κάποιο άλλο(π.χ. hamilton, Tissot ή κάποια αντίστοιχη αξιόλογη μάρκα) και να βρω μηχανικό σε αυτή τη τιμή. Από εμφάνιση να πω μόνο πως προτιμώ δερμάτινο λουράκι(κατά προτίμηση καφέ, αν και δεν είναι υποχρεωτικό) και να μην είναι τεράστιο λόγω σχετικά μικρού καρπού. Αν μπορούσατε να με βοήθησετε με προτάσεις όπως επίσης και με μαγαζιά για την αγορά, θα σας ήμουν υπόχρεος!!