Αποστολέας Θέμα: αποφορτιση του ελατηριου κουρτισματος  (Αναγνώστηκε 13827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: αποφορτιση του ελατηριου κουρτισματος
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 31, 2017, 11:39:24 μμ »
πραγματι το εχω παρακανει με την προστασια του που ουτε ανθρωπος να ηταν

Δε χρειάζεται τόσο προσοχή ένα αντικείμενο,όσο ακριβό και αν είναι. Κάποια στιγμή θα χτυπήσει,θα γρατσουνιστεί κτλ. Όλα τα πράγματα έχουν μια φθορά,η ζωή μας πρώτα απ'όλα,που δεν είναι παντοτινή. Το φοράς,το ρυθμίζεις κανονικά όταν χρειάζεται και το προσέχεις απλά,τυπικά.

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 01, 2017, 09:51:22 πμ »
Δε χρειάζεται τόσο προσοχή ένα αντικείμενο,όσο ακριβό και αν είναι. Κάποια στιγμή θα χτυπήσει,θα γρατσουνιστεί κτλ. Όλα τα πράγματα έχουν μια φθορά,η ζωή μας πρώτα απ'όλα,που δεν είναι παντοτινή. Το φοράς,το ρυθμίζεις κανονικά όταν χρειάζεται και το προσέχεις απλά,τυπικά.
οντως ετσι ειναι, ειμαι εγω με πιεση με θυρεοειδη με πρεσβυωπια και θα κοιταω το ρολοι μην παθει τιποτα

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 01, 2017, 10:48:49 πμ »
Φίλε μου έχεις μια ρολογαρα. Κοίτα να το ευχαριστηθεις και μην φοβάσαι τίποτα. Επισης, ολα φτιαχνονται (σχετικά θεματα εδω στο φόρουμ που χαρχαλια εσταλησαν στην Ελβετία και γυρισαν καινουρια). Καλοφόρετο με υγεία λοιπόν!

Αποσυνδεδεμένος drifter

• 40mm case
  • seamaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 01, 2017, 11:26:52 πμ »
Φίλε μου έχεις μια ρολογαρα. Κοίτα να το ευχαριστηθεις και μην φοβάσαι τίποτα. Επισης, ολα φτιαχνονται (σχετικά θεματα εδω στο φόρουμ που χαρχαλια εσταλησαν στην Ελβετία και γυρισαν καινουρια). Καλοφόρετο με υγεία λοιπόν!
ευχαριστω φιλε Triainofore για τα καλα σου λογια