Ψηφοφορία

Seamaster
4 (44.4%)
Speedmaster
5 (55.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 9

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουάριος 20, 2017, 12:43:21 μμ

Αποστολέας Θέμα: Αγορα omega  (Αναγνώστηκε 4619 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panagiwtis

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα omega
« στις: Ιανουάριος 15, 2017, 12:43:21 μμ »
Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αγορα ακριβου ρολογιου.ειμαι μεταξυ speedmaster και seamaster.δεχομαι και αλλες αποψεις

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα omega
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 01:10:42 μμ »
Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αγορα ακριβου ρολογιου.ειμαι μεταξυ speedmaster και seamaster.δεχομαι και αλλες αποψεις

H δική μου επιλογή αναμφίβολα θα ήταν το παρακάτω, σε ένα από τα δύο χρώματα: ;)

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 01:11:50 μμ »
καλώς ήρθες στην παρέα μας Παναγιώτη
έχεις άλλα ρολόγια; αν ναι, ποια;
και νομίζω καλό θα ήταν να βάλεις κάποιες φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα ρολόγια που σε ενδιαφέρουν. Θα βοηθήσουν πολύ αυτούς που σου απαντάνε.
καλές δημοσιεύσεις
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 02:18:35 μμ »
Καλησπέρα φιλαράκι. Εγώ προτείνω σαν πρώτο "καλό ακριβό ρολόι" το seamaster. Θα το ευχαριστηθεις σε γάμους,θάλασσα,βόλτες.. κτλπ κτλπ...! Το speedmaster είναι ρολογάρα και ίσως ομορφότερο από το sea, αλλά θα το έπαιρνα μόνο αν είχα είδη ένα καλό Diver...!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Αγορα omega
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 02:42:36 μμ »
Νομιζω οτι πρεπει πρωτα να εξειδικευσεις ποια συγκεκριμενα μοντελα σε ενδιαφερουν, οπως ειπε και ο στριφτερος παραπανω, ποια η συλλογη σου και για τι χρηση το θελεις. Αλλιως δεν εχει νοημα να πουμε ποια σειρα μοντελων προτιμαμε..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2017, 03:34:26 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 03:05:35 μμ »
Να βοηθήσω κι εγώ μιας και είναι φρέσκο σημερινό.. Προφανώς αν σου αρέσει το σπορ look τα Planet Ocean είναι μια κορυφαία επιλογή

Sent from Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 04:33:10 μμ »
H δική μου επιλογή αναμφίβολα θα ήταν το παρακάτω, σε ένα από τα δύο χρώματα: ;)

Όντως, από τα ωραιότερα Seamaster που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στην αγορά.
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 15, 2017, 11:57:16 μμ »
Δεν εχω κατι ιδιαιτερο να ανεβασω εδω.τωρα θελω κατι να κανει και για καθημερινη χρηση αλλα και για πιο επισημο.κλινω προς speedmaster  και σκεφτομαι να αλλαζω λουρακι και να βαζω δερματινο σε γαμους και τετοια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 12:00:38 πμ »
ακριβως σε μοντελο δεν εχω καταληξει και θα ηθελα συμβουλες για το που να κοιταξω και απο που προτεινετε να το παρω.στην πρωτη φωτο ποιο ειναι γιατι μου αρεσε πολυ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:46:07 πμ »
Μετά τις πληροφορίες ψήφισα Seamaster
Παναγιώτη, για πρώτο ρολόι θα σε βολέψει καλύτερα ένα αυτόματο το οποίο μάλιστα έχει και καλή υδατοστεγανότητα. Το πλάνετ οσεαν που σου δείξανε παραπάνω είναι πάρα πολύ καλή επιλογή, αν μπορείς να το φθάσεις οικονομικά...
Καλή επιλογή σου εύχομαι
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος enzo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 08:50:03 πμ »
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα διαθέσιμο για δοκιμή το νέο planet ocean στα 39,5 mm με μπρασελέ ? Στην μπουτίκ της Omega έχουν μόνο την έκδοση με το λουράκι . Επειδή είναι οριακό σαν μέγεθος και με το λουράκι δείχνει μικρότερο  θα ήθελα να το δοκιμάσω με μπρασελέ.....
Άρης

Αποσυνδεδεμένος Markous

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 28, 2017, 07:02:13 μμ »
καλησπέρα και από μενα σε ολους παιδια......μια ερωτηση και οποιος ξερει απανταει,τι ποσοστο μπορούμε να παρουμε εκπτωση σε omega αυτην την περιοδο......φτανουμε το 30/100 η είμαι πολύ αισιόδοξος?

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 28, 2017, 07:04:25 μμ »
καλησπέρα και από μενα σε ολους παιδια......μια ερωτηση και οποιος ξερει απανταει,τι ποσοστο μπορούμε να παρουμε εκπτωση σε omega αυτην την περιοδο......φτανουμε το 30/100 η είμαι πολύ αισιόδοξος?
Καλησπερα! 20 με 25 ναι για 30 δυσκολο...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.