Δεν είναι καν dress. Με αυτό το τεράστιο power reserve να καταλαμβάνει το μισό καντράν, προσωπικά αμφιβάλλω αν θα το ονόμαζα dress 
Αρη γεια και καλή χρονιά. Από χθές παρακολουθώ το νήμα και προβληματίζομαι αν πρέπει να γράψω γιατί σκέφτομαι ότι δεν θα επέλεγα κανένα από τα δυο για dress.
Νομίζω πολύ καλύτερο το Dexter το limited. Ή ακόμα το κλασικό 40ρι date
Ξέρω, είναι κατώτερη κατηγορία μηχανής αλλά στην τελική είναι σχέδιο που δύσκολα θα βαρεθείς.
Kαλημέρα Κωστή και καλή χρονιά.
Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο -όπως ήδη αναφέρθηκα σε προηγούμενη δημοσίευσή μου- ένα από τα κριτήρια που έχω θέσει είναι τα 18kt.
Άλλο ένα έχει να κάνει με τον inhouse μηχανισμό.
Τα μοντέλα που παρέθεσα είναι της ίδιας οικογένειας (Αrtelier) με αυτά που αντιπροτείνεις.
Ουσιαστικά μοιράζονται την ίδια κάσα, αφού η κύρια διαφοροποίηση είναι οι διαστάσεις της.
Προφανώς αναφέρεσαι στο καντράν λόγω της συγκεκριμένης -πόσω μάλλον εκτεταμένης- πολυπλοκότητας, σε σχέση με κάτι πιο απλό και γι' αυτό πιο dress.
Ωστόσο, θεωρώ ότι αυτή είναι η ιδιαιτερότητά τους σε συνάρτηση με τον κουρδιζόμενο στο χέρι μηχανισμό.
Και αυτό με εξιτάρει, εν συγκρίσει με κάτι πιο απλό και (για τα γούστα μου) ''κοινότοπο''.
Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τη γνώμη σου.
Φιλικά,
Άρης