0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαχαχαχαχ δεν πειράζει Αρη σε όλα τα ονόματα ακούω εγώ.Ευχαριστω bat να χαίρεσαι τα ρολόγια σου και εσυ με υγεία.
ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ...Μολις το δα και απο κοντα ειπα πως αυτο ειναι για μενα.Γιατι?Δεν ξερω το αγαπησα ετσι απλα...ΦιλικαΣτεργιος
Η ΧΕΛΩΝΑΕνας απο τους μονιμους ερωτες μου πριν ερθει και εγκατασταθει στη συλλογη.Το Certinακι με τη Valjoux 7750 και τα 300m θα κανει μονιμο desk diving.Ρολοι που μεχρι στιγμης δεν εχω πειραματιστει τοσο με λουρακια αλλα ειναι πασπαρτου απ οτι φαινεται.Η κασα του ειναι ερωτας για τους βινταζακηδες(οπως ειμαι και εγω)ενω το open back δεν αφηνει πολλα στην φαντασια.Ισως θα ηθελα να εχει καπακι με το χελωνακι αλλα δεν πειραζει.Το limited που κραταει την πρωτια της συλλογης.
Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣΑλλο ενα diver που δεν θα βουτηξει.Καρχαριας του γλυκου νερου που λενε το Squale αν και 101 atmos δεν θα μπει ουτε στο μισο μετρο στη θαλασσα.Αυτο το μπλε του καντραν σε συνδιασμο με την υπεροχη κασα σε παει πισω στην εποχη του 70.Στα 43mm με την γνωστη ETA 2824 βαλβιδα ηλιου στο 10 ειναι το diver που τραβηξε την προσοχη και κυνηγησα παρα πολυ.Μου αρεσε η περιστρεφωμενη πατητη στεφανη δυο κατευθυνσεων αλλα και η ομορφη λουμινοβα του.Το μπλεδακι μου με vintage χαρακτηρα.
Ο ΝΕΟΣΤα diver και γενικα αυτα που βινταζοφερνουν οπως καταλαβατε ειναι τα αγαπημενα μου.Οποτε ηρθε αλλη μια επανεκδοση ενος ιστορικου μοντελου του Hydrosub.Με διαμετρο 43mm και με την περιεργη master lock κορωνα ειναι αυτο που πηγε και στο project North Pole και εγινε Cosc.Το δικο μου ειναι το απλο ωστοσο αλλα με μηδαμινες διαφορες(ειναι το ιδιο ακριβως ρολοι).Με μπρασελε που θυμιζει παλαιοτερες εποχες δεν ηταν δυνατον να ξεφυγει ενω η στεφανη με τα πολυγωνικα κοψιματα το κανει ακομα πιο ομορφο.Το Hydromax ενιωσε μοναξια και ηρθε για παρεα το Hydrosub.Το ιστορικο Edoxακι μου.