Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ SEIKO 4R36  (Αναγνώστηκε 1854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vmed_cha_gr

• 38mm case
    • Προφίλ

Καλημέρα

Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω καλά το site , θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος έναν καλό τεχνίτη να ρυθμίσει την χρονομετρία ενός baby tuna λίγο καλύτερα από -15sec/day που είναι τώρα ? Το φοράω ασταμάτητα 8 μήνες τώρα και έχει σταθεροποιηθεί εκεί .

Ευχαριστώ - Βασίλης.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Το δικό μου ετρεχε 15 περίπου την ημέρα.

Το ρυθμισα μόνος μου και πλέον είμαι στο -2 την ημέρα και την νύχτα  ανάλογα πως θα το ακουμπήσω έρχεται στα ίσια του.

Λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι δύσκολο. Υπομονή θέλει και δοκιμές.

Οδηγίες υπάρχουν πολλές.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

• 38mm case
    • Προφίλ
Ευχαριστώ αλλά είχα ασχοληθεί μαζί του από την αρχή , το είχα φέρει στα -4sec, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο , χρειάζεται timegrapher και τα σχετικά. Θα ήθελα κάποιον αξιόλογο τεχνίτη να κάνει τη δουλειά. Καμμιά γνώμη ????

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Φιλε μου καλησπέρα.
Στο πρωτο μηνυμα σου λες ότι εχεις χρονομετρια -15 την ημερα.
Στο τελευταιο σου μηνυμα λες ότι το ειχες φερει αρχικα στα -4 την ημερα.
Δηλαδη η χρονομετρια σου αλλαξε μονη της.
Αρα δεν θες ρυθμιση χρονομετριας αλλα να δει καποιος τεχνιτης γιατι αλλαξε το αρχικο νουμερο. Τι συμβαινει και αποκτησες αυτή τη διαφορα.

• 38mm case
    • Προφίλ
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, το μόνο που άλλαξε είναι ότι το φοράω κάθε μέρα, σε οποισδήποτε συνθήκες, εργασία κλπ, δηλαδή δεν βγαίνει από το χέρι μου. Στο δια ταύτα θα ήθελα να μου πείτε κάποιον έμπειρο τεχνικό για έλεγχο ή ρύθμιση ή οτιδήποτε μπορεί να έχει παρουσιάσει το ρολόι.