Παιδιά, διαβάζοντας στο site είδα ότι πλέον σου δίνουν επιλογή για duty and tax free αποστολή μέσω των Ευρωπαϊκών Αποθηκών τους. Όταν προχωράω την παραγγελία αυτό το χρεώνουν 24 δολάρια. Άρα οι επιλογές είναι να πληρώσω τα 24 ή να το παραγγείλω χωρίς κουτί; Τους έστειλα και μέιλ αλλά δεν μου απάντησαν ακόμη.
Με κουτί δεν έχω παραγγείλει από αυτούς, δεν ξέρω τι παίζει.....πάντα χωρίς κουτί και χαμηλή δηλωμένη αξία από αυτούς ώς ρολόι από επισκευή και τα σχετικά, το δέμα έρχεται έτσι κι αλλιώς μέσω Γερμανίας (και χωρίς κουτί), ρεζουμέ: δεν θα εδινα κερατιάτικα έξτρα χρήματα.
Και για δώρο που το προορίζεις το ρολόι (έστω και χωρίς κουτί) θα είναι μεσα στις ζελατίνες του και με όλα τα συνοδευτικά χαρτιά του (δεν πιστεύω να σε παρεξηγήσει ο αδελφός σου που του πήρες ρολόι χωρίς κουτί από το εξωτερικό για να γλυτώσεις δασμούς)...άσε που το κουτί με το που μπει το ρολόι στο χέρι θα παραγκωνιστεί σε κάποιο συρτάρι η θα πεταχτεί, τα χαρτιά του είναι που σε ενδιαφέρουν και αυτά θα είναι μέσα στη συσκευασία που θα παραλλάβεις.
Υ.Γ. Κάνει συντήρηση το photobucket και δεν έχω πρόσβαση στις φώτο μου εκεί αλλιώς θα σου έβαζα και φώτο να δεις πως έρχεται το δέμα μέσω Γερμανίας από πρόσφατη αγορά μου από εκεί και πως το δηλώνουν.....