Αποστολέας Θέμα: Power reserve ερωτηση.  (Αναγνώστηκε 1779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
Power reserve ερωτηση.
« στις: Οκτώβριος 18, 2016, 10:24:37 μμ »
εχω ενα davosa ternos submariner me swiss eta 2824.οταν θελω να το φορεσω γυρναω τη κορωνα καμια 10 φορες..μετα το φοραω για λιγο καιρο και οταν το αφηνω δουλευει  για καμια 25 ωρες Power reserve.αν θελω να κραταει περισσοτερο πρεπει να το κουρδιζω παραπανω η δεν παιζει ρολο?ηξερα οτι οταν το φορας γεμιζει και το power reserve περισσοτερο...η δεν ισχυει?
Με λιγα λογια οταν φοραω αυτοματο ρολοι που ειναι σταματημενο πρεπει να γυριζω πολλες φορες τη κορωνα ωστε να γεμισει αμεσως το power reserve η δεν παιζει ρολο μιας και γεμιζει με το φορεμα?η αλλιως γεμιζει πιο αργα το power reserve με το να το φορας?

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Power reserve ερωτηση.
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 12:48:42 μμ »
25 ωρες δεν είναι άσχημα, από τη στιγμή που δεν κάνεις κάποια δουλειά πολύ κινητική. Για 2824 φυσιολογικό το βρίσκω, δεν έχει κάποιο πρόβλημα το ρολόι.
Όταν το φοράς από σταματημένο, δίνε καμιά 25αριά γυρίσματα από την κορώνα. Όπως τα λες είναι, φορεμένο γεμίζει πιο αργά.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 01:28:06 μμ »
Η 2824 έχει από τα πιο αδύναμα power reserve. 38 ώρες το δίνει αλλά παίζει να είναι και πιο λίγο. Οπότε αν δεν το φοράς κάθε μέρα, όπως είπε κι ο Θοδωρής, κούρδιζέ γύρω στις 20-25 φορές και θα είσαι οκ.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 01:46:48 μμ »
Η 2824 εχει power reserve περιπου 40 ωρες.
Για τοσο λιγο που εχεις τωρα παιζει ρολο
ποτε εχει κανει σερβις το ρολοι
ποσες ωρες φοριεται στο χερι
τι κινηση-δραστηριοτητα υπαρχει την ημερα.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 06:34:23 μμ »
δεν φοριεται πολυ..8-10 ωρες.αρα πιστευω καλα ειμαι.απλα θα το κουρδιζω πριν το φοραω οταν το βγαζω απο το βαλιτσακι καμια 25αρια φορες...