Ψηφοφορία

Oris sixty-five 40mm
14 (48.3%)
Hamilton khaki pioneer pilot auto
6 (20.7%)
Oris sixty-five 42mm
9 (31%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 29

Αποστολέας Θέμα: Το Rolex μπορεί να περιμένει ....  (Αναγνώστηκε 27774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Το Rolex μπορεί να περιμένει ....
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 07:38:18 πμ »
Ρε Γιωργο, εχεις το lld
Τι ψαχνεις απο τα ορις;
Μου αρεσει το τριτο παντως.
Ενα hamilton-like ρολοι ισως να λειπει απο τη συλλογη σου, αλλα προσωπικα δε θα εδινα πανω απο 5-6 κατοσταρικα για hamilton.
Το longines heritage military  ειναι ωραιο.

+1

Συμφωνώ σε ολα ..... Επιπρόσθετα στις επιλογές και το τσέχικο πιλότο ....

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 08:00:22 πμ »
+1

Συμφωνώ σε ολα ..... Επιπρόσθετα στις επιλογές και το τσέχικο πιλότο ....
Ποιο λες;

GK

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 08:12:36 πμ »
Το longines heritage military

screen capture windows 7

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 10:31:47 πμ »
γιωργο καλημερα

κανε το εξης. μετρησε ποσα εχεις δωσει για τα ρολογια σου ως τωρα. προσθεσε και 1500. και σκεψου αν βρισκεσαι κοντα στα 4500 που μπορεις να βρεις με λιγο ψαξιμο ενα ρολεξ sub no date.

αυτο πιθανον να σε κανει να αναθεωρησεις λιγο την πολιτικη αγορων σου. μπορει και οχι. just a thought
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 10:44:43 πμ »
γιωργο καλημερα

κανε το εξης. μετρησε ποσα εχεις δωσει για τα ρολογια σου ως τωρα. προσθεσε και 1500. και σκεψου αν βρισκεσαι κοντα στα 4500 που μπορεις να βρεις με λιγο ψαξιμο ενα ρολεξ sub no date.

αυτο πιθανον να σε κανει να αναθεωρησεις λιγο την πολιτικη αγορων σου. μπορει και οχι. just a thought

+1
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 10:55:41 πμ »
GK, αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι "εκεί που είσαι ήτανε και δω που είναι θα 'ρθεις".
Γείρε πίσω στην καρέκλα σου για λίγο. Ή για πολύ. Τα ρολόγια που θες τώρα βγήκαν, θα τα βρεις κι αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 12:05:02 μμ »
Το βλέπω τον τίτλο του νήματος απο την αρχή που το άνοιξες και σκέφτομαι ότι ένα ρόλεξ ποτέ δεν μπορεί να περιμένει.
Ακόμα και σήμερα που τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα, όσο αναβάλλεις την αγορά ενός ρόλεξ τόσο πιο ακριβά θα το πληρώσεις, όταν πάρεις την απόφαση. Νομοτέλεια.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 12:46:34 μμ »
Εγώ πάλι αγόρασα το submuriner όταν αυξήθηκε κατά πολύ το εισόδημα μου...! Πάντα το γούσταρα και πάντα ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το αποκτήσω...! Όταν πρώτα ο Θεός.. την υγειά μας να έχουμε(και τύχη)αυξηθεί κι άλλο, ο επόμενος στόχος μου είναι ένα vacheron constantin overseas η άλλο ένα ρολεξ...! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο στόχος σου πρέπει να είναι, όχι πως θα ζοριστείς για να αγοράσεις το sub αλλά πως θα φτιάξεις τις συνθήκες έτσι ώστε να μπορείς να το αγοράσεις και να είσαι άνετος...! Αλλιώς όση τρελά και να έχουμε για τα ρολόγια αγγίζει τα όρια της ανοησίας..! Ρισκαρεις...  αγχώνεσαι... δουλεύεις πολύ..  τρως τα σκατα... και μόλις έρθει η ξαστεριά και οι κοποι σου ανταμοιφθούν...  τότε τι καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου από ένα ρολόι..?! Τέλος...  είναι ξεκάθαρο ότι ένα ρολεξ κάπου εκεί έξω γράφει το όνομα σου πάνω...! Όσο πιο γρήγορα το αποκτήσεις τόσο περισσότερο θα το ευχαριστηθείς..! Βάλε τα 1.500 στην άκρη,πουλα και κάνα κομμάτι το οποίο έχεις βαρεθεί και περίμενε...!

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 01:09:57 μμ »

GK

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 01:28:45 μμ »
Το ORIS το 40άρι!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 02:31:05 μμ »
Το omega speedmaster σου αρέσει;

Το είδα χθες απο κοντα σε ενα μαγαζί στη Μύκονο ,και πραγματικά ηταν πολύ ωραίο. Όπως και το sub είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις,έτσι και αυτό μπορεί να φορεθεί και σπορ και επίσημα,και είναι πολύ ομορφο.
Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για τέτοια ρολόγια,αλλά ρώτησα την τιμή και μετροιτα έβγαινε στα 3400.

Ίσως είναι μια καλη ιδέα να  κανεις οικονομία για ενα τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 05:09:52 μμ »
γιωργο καλημερα

+1

Δυστυχως οσα ρολογια και να φορεσουμε,εαν μας κανει κλικ ενα ρολεξ,αργα η γρηγορα εκει ειναι η καταληξη...Για ολους τους (πολλους ειναι  η αληθεια) λογους που εχουν αναφερθει παμπολλες φορες....

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 06:03:43 μμ »
Παιδιά πολύ σοφά οσα διαβάζω και εν μέρει αφορούν και εμένα που προσπαθώ να επαναπροσδιορισω την συλλογή μου.
Συγκεκριμένα  να μειώσω τον αριθμό τους και να πάρω καλυτερα ρολογια.

Πολύ σημαντικο ομως ειναι να ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Εγώ πχ ξέρω ότι δεν πρόκειται να αποκτήσω το hulk ούτε κάποιο άλλο απο τα πολλά ακριβά ρολογια που γουστάρω. Καλό είναι να μπορούμε να αποδεχτούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε ή το τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε για ένα ρολόι.

Και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις όλα σου τα ρολογια για να πάρεις 1 ρολεξ με πολλααααά χρόνια στην πλάτη του που σίγουρα θα φαινονται κιόλας. 

Μην ξεχνάμε ότι ένας ωρολογοφιλος δεν μπορεί να βολευτεί με ένα μόνο ρολόι. Ότι και αν είναι αυτό.

Αυτό που θα εκανα εγώ θα ήταν να δώσω το lld και με τα υπόλοιπα χρήματα που έχω να έπαιρνα κάτι καλύτερο ΤΩΡΑ. Και αν σε κάποια χρόνια μαζέψω αρκετά χρήματα δίνω αυτό και όσα χρήματα έχω και αν μπορώ να πλησιάσω ένα ρολεξ το ξαναβλέπω.

Και στο μεταξύ ο Γιώργος έχει και κάποια ακόμα ωραια ρολογια που μπορεί να αλλάζει.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 06:16:32 μμ »
Μην ξεκινας απο λαθος βαση. Το εχουμε κανει οι περισσοτεροι εδω μεσα και το εχουμε μετανιωσει.
Εχω τοσα λεφτα, τι ρολοι να παρω ειναι σωστη βαση μονο για καποιον που δεν εχει σχεση με τα ρολογια και θελει να παρει ενα, ενδεχομενως για ολη του τη ζωη. Οχι για μας.
Πρεπει να σκεφτεσαι, θελω αυτο, πως μπορω να δημιουργησω τις συνθηκες για να το παρω.
My 2 cents.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 06:41:58 μμ »
Τουλαχιστον με το lld ειναι τυχερος.
Σιγουρα πουλωντας το, και κρινοντας απο την εποχη που το πηρε, δεν θα χασει ευρω.

Αυτο το χαμιλτον αν το παρει και αυριο μεθαυριο αποφασισει να το δωσει θα ειναι τυχερος να παρει το 50% των χρηματων του πισω...

Γιωργο και εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο οσα λες.
Ειναι λαθος να λες οτι δν μπορεις να κρατησεις τα λεφτα στην ακρη και θα παρεις κατι ουτως η αλλως. Επισης η λογικη οτι εχω ξοδεψει χ λεφτα για ρολογια και αν χρειαστω τα λεφτα τα πουλαω ξανα για χ, δεν ισχυει.

Συγκεκριμενα τα ρολογια και οι περιπτωσεις.
Με το lld ησουν τυχερος...

Μπορει να μη βρεθεις αυριο με ενα ιδιο ποσο ξανα στα χερια, αλλα μετα απο 1 χρονο μπορει να εχεις ξανα 1500€ διαθεσιμα για ρολοι.
Ηδη η χελωνα και το steinhart, ενα 700αρι θα σου κοστισαν, give or take...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 07:20:26 μμ »
Μην ξεκινας απο λαθος βαση. Το εχουμε κανει οι περισσοτεροι εδω μεσα και το εχουμε μετανιωσει.
Εχω τοσα λεφτα, τι ρολοι να παρω ειναι σωστη βαση μονο για καποιον που δεν εχει σχεση με τα ρολογια και θελει να παρει ενα, ενδεχομενως για ολη του τη ζωη. Οχι για μας.
Πρεπει να σκεφτεσαι, θελω αυτο, πως μπορω να δημιουργησω τις συνθηκες για να το παρω.
My 2 cents.

Μπράβο!!!Πολύ πολύ σωστός!!! 👍🏻👍🏻👍🏻

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 07:40:15 μμ »
Παιδιά πολύ σοφά οσα διαβάζω και εν μέρει αφορούν και εμένα που προσπαθώ να επαναπροσδιορισω την συλλογή μου.
Συγκεκριμένα  να μειώσω τον αριθμό τους και να πάρω καλυτερα ρολογια.

Πολύ σημαντικο ομως ειναι να ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Εγώ πχ ξέρω ότι δεν πρόκειται να αποκτήσω το hulk ούτε κάποιο άλλο απο τα πολλά ακριβά ρολογια που γουστάρω. Καλό είναι να μπορούμε να αποδεχτούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε ή το τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε για ένα ρολόι.

Και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις όλα σου τα ρολογια για να πάρεις 1 ρολεξ με πολλααααά χρόνια στην πλάτη του που σίγουρα θα φαινονται κιόλας. 

Μην ξεχνάμε ότι ένας ωρολογοφιλος δεν μπορεί να βολευτεί με ένα μόνο ρολόι. Ότι και αν είναι αυτό.

Αυτό που θα εκανα εγώ θα ήταν να δώσω το lld και με τα υπόλοιπα χρήματα που έχω να έπαιρνα κάτι καλύτερο ΤΩΡΑ. Και αν σε κάποια χρόνια μαζέψω αρκετά χρήματα δίνω αυτό και όσα χρήματα έχω και αν μπορώ να πλησιάσω ένα ρολεξ το ξαναβλέπω.

Και στο μεταξύ ο Γιώργος έχει και κάποια ακόμα ωραια ρολογια που μπορεί να αλλάζει.
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δινω το Lld 1300€ και βάζω και αλλα τόσα ....
Τι παίρνω;

GK

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
Το Rolex μπορεί να περιμένει ....
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 07:44:09 μμ »
My 2 cents.

Εχεις πολυ δικιο...Απλα οι εποχές ειναι τρομακτικά δύσκολες και αν δεν υπαρχει τουλαχιστον και μια επαγγελματική σταθερότητα καταλαβαίνεις την δυσκολία της στοχοποίησης...!
Με τοσο ρευστά τα πραγματα μπορεί να βαλεις λιγα χρηματα στην ακρη αλλα το σίγουρο ειναι οτι κάποια στιγμη θα υπάρξει η αναγκη να τα χαλάσεις..

GK

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 07:52:17 μμ »
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δινω το Lld 1300€ και βάζω και αλλα τόσα ....
Τι παίρνω;

GK

moonwatch

Με τοσο ρευστά τα πραγματα μπορεί να βαλεις λιγα χρηματα στην ακρη αλλα το σίγουρο ειναι οτι κάποια στιγμη θα υπάρξει η αναγκη να τα χαλάσεις..

GK

Το ξανάπες και δεν μπορώ να το καταλάβω.
Βάζεις κάποια λεφτά στην άκρη και είναι σα να μην υπάρχουν. Γιατί κάποια στιγμή θα υπάρξει ανάγκη να τα χαλάσεις ; Αν τα είχες πάρει ρολόι, πως θα τα χάλαγες;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 12, 2016, 08:21:27 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο και στα δύο που είπε.

Για το ρολόι παίρνεις moonwatch ή Tudor. Εγώ αυτό θα έκανα. Και δεν σου κρύβω ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Δεν ξέρω και πόσο έχει το Tudor που φέρνει στο explorer
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...