Αποστολέας Θέμα: Ξεχασα οσα ήξερα μέχρι σημερα..!!!  (Αναγνώστηκε 60054 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ξεχασα οσα ήξερα μέχρι σημερα..!!!
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 11:28:58 μμ »
Μπορει να της το δωσανε να το φορα για διαφημιση.

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 11:48:31 μμ »
Χαχαχα οντως που να παει στα Αχλα το Cartier...

Και η διαφημιση παιζει και το "δωρο" παιζει ... Αλλα τι λεμε εδω φοραει του Σεφερλη η γυναικα two tone Rolex που το μονο που εχει κανει ειναι τη κομπαρσα στα "εργα" του...

Φφφφ σύγχυση βραδιατικα!

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 11:55:20 μμ »
Εδώ παει ο Trump για πρόεδρος οφ δε Γιουνάϊτεντ Στέϊτς, στο two tones της Σεφερλού θα κολλήσουμε...

Ελενίτσα δαγκωτό :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 11:57:14 μμ »
Εσυ και ο Καρανικας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 12:35:57 πμ »
Αυτο που η συζητηση απο το σαμπ παει στην Μενεγακη το Σεφερλη και τον Τραμπ μονο εδω μπορει να συμβει...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 07:20:27 πμ »
Εντάξει, το να έχει το Ελενάκι μαϊμού Rolex θα μου φαινόταν περίεργο...
Ακόμα πιό περίεργο μου φαίνεται το ότι δεν έχει κανένα ΑΡ, Cartier με διαμάντια κλπ.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι, πηγαίνοντας με το φουσκωτό από την Άχλα στην Τήνο στο "Θαλασσάκι", καλύτερα βολεύει το HULK...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φοράει διακριτικά ρολόγια για να μη ξεχωρίζει.
Ακούσαμε το τραγούδι της θάλασσας και δεν μπορούμε πια να κοιμηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 08:16:07 πμ »
Για να επανέλθουμε στην ουσία Γιώργο όταν υπάρχει υγεία τα ρολόγια.θα έρθουν στα χέρια σου. ( για την παγίδα rolex δεν σχολιάζω  , αφού το θες κάνε τα πλάνα σου !! )

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 08:35:26 πμ »
Νομιζω το εχω αναφέρει και σε άλλο νήμα,φέτος με έφερε η αναγκη για δουλεια σε μέρος κοντά στη μυκονο ,και αναγκάζομαι λόγω ανεφοδιασμού να είμαι στο νησί μια με δυο φορες τη βδομάδα.

Εδώ έμαθα οτι το Rolex submariner (σε μαυρο πρασινο χρυσο two tone pepsi gmt κτλ)είναι η πρωτη επιλογή των ευκατάστατων ανθρώπων που μπορεί και να μην ασχολούνται με τα ρολόγια και καθόλου.

Είναι ωραίο ρολόι και μου αρέσει και φυσικά το οτι το παίρνουν πολλοί που δεν ασχολούνται με ρολόγια και απλα θέλουν να έχουν ενα καλό ρολόι ή/και να δείξουν την οικονομική τους κατασταση δεν είναι απαραίτητα κακό και κατακριτέο.

Λεγοντας τα παραπανω και για να έχει και ο φίλος Γιώργος μια άποψη ακόμη,προσωπικά αν είχα την οικονομική δυνατότητα δε θα αγόραζα το sub για τον λογο οτι είναι εξαιρετικά συνηθισμένο σε κοσμο που έχει τη δυνατότητα να το αγοράσει και ίσως να δειξει οτι είναι ευκατάστατος χωρίς να ασχολείται με ρολόγια.

Αυτά που είπα δε σημαίνει φυσικα οτι οποιοι το έχουν επιλεξει ή θα το επιλέξουν δε κανουν καλα,απλα Γιώργο έχε στο νου σου οτι σε μέρη οπου κυκλοφορει πολύ ευκατάστατος κόσμος (όπως εδώ στη Μύκονο κτλ),θα το δεις παρα πολύ συχνα και ίσως σου φανεί κάπως...Αλλά φυσικά αν μας αρέσει κάτι καλό είναι απο την αλλη να μη μας επηρεάζουν αυτά πολύ.

Γνώμη μου να μη πάρεις τίποτα τώρα,να ευχαριστηθεις αυτά που εχεις και την οικογένεια σου πρωτα φυσικα ,και βλέπεις.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 09:10:04 πμ »
Γιώργο, θυμάσαι τιμή για το Heritage;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 09:31:55 πμ »
Νομιζω το εχω αναφέρει και σε άλλο νήμα,φέτος με έφερε η αναγκη για δουλεια σε μέρος κοντά στη μυκονο ,και αναγκάζομαι λόγω ανεφοδιασμού να είμαι στο νησί μια με δυο φορες τη βδομάδα.

Εδώ έμαθα οτι το Rolex submariner (σε μαυρο πρασινο χρυσο two tone pepsi gmt κτλ)είναι η πρωτη επιλογή των ευκατάστατων ανθρώπων που μπορεί και να μην ασχολούνται με τα ρολόγια και καθόλου.

Είναι ωραίο ρολόι και μου αρέσει και φυσικά το οτι το παίρνουν πολλοί που δεν ασχολούνται με ρολόγια και απλα θέλουν να έχουν ενα καλό ρολόι ή/και να δείξουν την οικονομική τους κατασταση δεν είναι απαραίτητα κακό και κατακριτέο.

Λεγοντας τα παραπανω και για να έχει και ο φίλος Γιώργος μια άποψη ακόμη,προσωπικά αν είχα την οικονομική δυνατότητα δε θα αγόραζα το sub για τον λογο οτι είναι εξαιρετικά συνηθισμένο σε κοσμο που έχει τη δυνατότητα να το αγοράσει και ίσως να δειξει οτι είναι ευκατάστατος χωρίς να ασχολείται με ρολόγια.

Αυτά που είπα δε σημαίνει φυσικα οτι οποιοι το έχουν επιλεξει ή θα το επιλέξουν δε κανουν καλα,απλα Γιώργο έχε στο νου σου οτι σε μέρη οπου κυκλοφορει πολύ ευκατάστατος κόσμος (όπως εδώ στη Μύκονο κτλ),θα το δεις παρα πολύ συχνα και ίσως σου φανεί κάπως...Αλλά φυσικά αν μας αρέσει κάτι καλό είναι απο την αλλη να μη μας επηρεάζουν αυτά πολύ.

Γνώμη μου να μη πάρεις τίποτα τώρα,να ευχαριστηθεις αυτά που εχεις και την οικογένεια σου πρωτα φυσικα ,και βλέπεις.
Φίλε μου είτε ξέρεις είτε δε ξέρεις από ρολόγια ,αν έχεις τα λεφτά και θελεις να παρεις ενα ρολόι να το φορέσεις να το ξεχάσεις στον καρπό σου και να μη ξανασχοληθεις με το αντικείμενο ,δλδ αυτό που κανει η πλειοψηφία των κατόχων τους ,καλυτερη επιλογή από ρολεξ  καλώς ή κακώς δεν υπαρχει..

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 09:57:52 πμ »
Φίλε μου είτε ξέρεις είτε δε ξέρεις από ρολόγια ,αν έχεις τα λεφτά και θελεις να παρεις ενα ρολόι να το φορέσεις να το ξεχάσεις στον καρπό σου και να μη ξανασχοληθεις με το αντικείμενο ,δλδ αυτό που κανει η πλειοψηφία των κατόχων τους ,καλυτερη επιλογή από ρολεξ  καλώς ή κακώς δεν υπαρχει..

Δε διαφωνω και σίγουρα οτι μας αρέσει και μας ευχαριστεί δεν είναι κακό. Όμως εφόσον ο φίλος Γιώργος το έχει στο μυαλό του ως μεγαλο πόθο,δεν είναι κακό απο την αλλη να βλέπει διάφορες οπτικές και απόψεις.

Όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ενα ακριβό ρολόι σαν το sub,κατα τη γνώμη μου θα πρεπει να λαβει υπόψιν και αυτά που είπα παραπανω.Μπορεί κάποιος να βρεθεί σε ενα περιβαλλον σαν αυτό που ανεφερα πιο πανω,και να αισθανθεί άβολα ή περίεργα οτι μετα απο τόσο ψάξιμο και με τοσα χρήματα πήρε μεν ενα άριστο ρολόι για ολες τις περιστάσεις,αλλά που είναι πολύ συνηθισμένο σε κύκλους και περιβάλλοντα εύπορων ανθρώπων. Ίσως μετα του μπουν σκέψεις οτι ξόδεψε μεγαλο ποσο και πιθανως να μπορούσε να επιλέξει και κάτι διαφορετικο,και παλι απ'την αρχή μετα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 10:31:44 πμ »
Φίλε μου απαντάω σε αυτό που ανέφερες στο ότι αυτοι που δεν ξέρουν κτλπ η οποία είναι μια άποψη που μπορεί να αναπαράγω κι εγώ αναλόγως την περίσταση αλλά η αλήθεια ειναι ότι κι αυτοί που ξέρουν αν αποφασίσουν οτι θέλουν μόνο ενα ρολόι και στην πορεία να ασχοληθούν με πιο σοβαρα πράγματα ,ως επί το πλείστον ρόλεξ θα πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:14:27 πμ »
Γιώργο, θυμάσαι τιμή για το Heritage;
1.810 αρχικη και 1.400 ισως και πιο κατω με εκπτωση...

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:32:46 πμ »
Περί sub, το έχω ξαναδηλώσει.
Η σχέση μου μαζί του είναι ακριβώς η ίδια με τη σχέση μου με το Golf.
Το είχα λίγο στη "ξεφτίλα" (το Golf) και ως όχημα του άσχετου μέσου οδηγού, καθώς αν κολλήσεις στον Κηφισό σε κίνηση, τα 5 από τα 10 αυτοκίνητα που βλέπεις γύρω σου είναι Golf, διαφόρων "γενεών".
Όταν βρέθηκε στην κατοχή μου ως εταιρικό (δε θα το επέλεγα αν αγόραζα εγώ αυτοκίνητο) αντιλήφθηκα γιατί είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο παγκοσμίως. Καλύπτει υπερεπαρκώς όλες τις ανάγκες, είναι πραγματικά η χρυσή τομή (χωρίς να είναι σε κάποιον τομέα το απολύτως καλύτερο) και πραγματικά το...ξεχνάς.

Το αυτό και με το Sub. Το "σνόμπαρα" κι΄αυτό καθώς το φοράει και ο κουτσός Μάριος, είχε δε συνδεθεί για ένα μεγάλο διάστημα ως το ρολόϊ-δώρο-γάμου.
Χάλια δηλαδή για κάποιον που θεωρεί ότι έστω ψιλοασχολείται με ρολόγια.
Όταν το πήρα, κυριολεκτικά το ρούφηξα το αυγό μου. Το Golf της ωρολογοποιίας. Πάει με τα πάντα, για όλες τις χρήσεις.
Θεωρώ δε ότι με το trend ακριβών ρολογιών που είχε προκύψει για ένα διάστημα (επί...χρυσών εποχών και Ελληνικής εποποιίας), δεν είναι καν ένα ρολόϊ που "φωνάζει" πλέον για τον...πλούτο του κατόχου του.
Ρωτήστε και τον karteo, αυτός ξέρει  ;D ;D ;D

Αυτά.

Και το λουρί της μάνας (να βάλω και εγώ κάτι σχετικό με λουρί...)

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:37:27 πμ »
Εγώ έχω το golf και μου λείπει το Rolex... Χαχα!

Θα έλεγα ομως οτι τα Tag ειναι τα πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια, χαμηλότερης τιμής, που αναγνωρίζονται ως "καλά".

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:39:43 πμ »

ή σε απόδοση karteo:

-Πάρε sub

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:46:09 πμ »
ή σε απόδοση karteo:

-Πάρε sub

Μην το ισοπεδώνεις: πάρε ROLEX (και τα GMT καλά είναι...)  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:53:15 πμ »
Το αυτό και με το Sub. Το "σνόμπαρα" κι΄αυτό καθώς το φοράει και ο κουτσός Μάριος, είχε δε συνδεθεί για ένα μεγάλο διάστημα ως το ρολόϊ-δώρο-γάμου.

Tα tag ειχαν καθιερωθει ως τετοια, αντε και κανα Ω.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:59:57 πμ »

Το Golf της ωρολογοποιίας.

ξαφνικά έβγαλα και άφησα το Sub μου στο γραφείο.
για πούλημα το βλέπω...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 12:02:43 μμ »
ξαφνικά έβγαλα και άφησα το Sub μου στο γραφείο.
για πούλημα το βλέπω...

Άστα, το ξεφτίλισε τελείως.
Αφού δεν το έβγαλε και lada niva πάλι καλά.