Αποστολέας Θέμα: ΚΟΎΡΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΎΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ  (Αναγνώστηκε 2237 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
ΚΟΎΡΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΎΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ
« στις: Οκτώβριος 10, 2016, 05:01:53 μμ »
Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ένα getat marina militare και ενώ το κουρδισα εχτές κανονικά και πήγα να ρυθμίσω την ώρα δεν μπορούσα.
Το κούρδισμα κανονικά λειτουργεί η ώρα όμως όχι παρόλο που έχω τραβήξει την κορώνα μέχρι έξω. Είναι κάτι σοβαρό? Υπάρχει κανένας στην Γλυφάδα που μένω που μπορεί να δει τι έχει
Περιμένω νέα σας αλλιώς αν είναι να το δώσω σε κάποιον άγνωστο αλλά φοβάμαι μην με γδαρει

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: ΚΟΎΡΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΎΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 06:38:37 μμ »
Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ένα getat marina militare και ενώ το κουρδισα εχτές κανονικά και πήγα να ρυθμίσω την ώρα δεν μπορούσα.
Το κούρδισμα κανονικά λειτουργεί η ώρα όμως όχι παρόλο που έχω τραβήξει την κορώνα μέχρι έξω. Είναι κάτι σοβαρό? Υπάρχει κανένας στην Γλυφάδα που μένω που μπορεί να δει τι έχει
Περιμένω νέα σας αλλιώς αν είναι να το δώσω σε κάποιον άγνωστο αλλά φοβάμαι μην με γδαρει
Λογικά φορά κινεζική μηχανή χαμηλής αξίας.δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξεις.! Μπορείς να ρωτήσεις σε ρολογα της γλυφαδας ποσο θα κόστιζε αλλά με επιφύλαξη γιατί δεν είναι για πολλά πολλα

Στάλθηκε από το RubikII7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 07:09:34 μμ »
Βάλε φώτο απο το μοντέλο που έχεις....λογικα εισαι με κινεζική 6497 μηχανή που ναι φτιάχνεται με ελάχιστο κόστος σε οποιον τεχνίτη και να πας, ολη την μηχανη δε τη βρίσκεις πανεύκολα στο ebay με κόστος γύρω στα 35 ευρω.
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 08:01:17 μμ »
Βάλε φώτο απο το μοντέλο που έχεις....λογικα εισαι με κινεζική 6497 μηχανή που ναι φτιάχνεται με ελάχιστο κόστος σε οποιον τεχνίτη και να πας, ολη την μηχανη δε τη βρίσκεις πανεύκολα στο ebay με κόστος γύρω στα 35 ευρω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αυτή τη μηχανή φοράει θα ρωτήσω αύριο κάποιον και θα ενημερώσω

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 10, 2016, 08:04:28 μμ »
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αυτή τη μηχανή φοράει θα ρωτήσω αύριο κάποιον και θα ενημερώσω
Asian unitas.δοκιμασε κάποιες φορές βάζοντας/βγαζοντας τη κορώνα.πιθανον να "ακούσει" και να μην είναι τίποτα.

Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk