Αποστολέας Θέμα: Γυναικειο ρολοι  (Αναγνώστηκε 5823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
Γυναικειο ρολοι
« στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 12:18:28 μμ »
Καλημερα σας
Ψαχνω για γυναικειο ρολοι περιπου στα 1000 ευρω.
Πραγματικα επειδη θα ειναι δωρο δεν εχω ιδεα τι προτιμαει dress η κατι πιο σπορ..Ετσι η επιλογη θα γινει με βαση το προσωπικο μου γουστο...Το μονο που θελω σιγουρα να μην ειναι τυπου ταψι σαν αυτα που κυκλοφορουν στους γυναικειους καρπους που βλεπω καθημερινα...Ετσι ενα μεγεθος γυρω στα 30μμ πιστευω ειναι ιδανικο...

Εχω σχεδον καταληξει στο παρακατω frederique constant
https://frederiqueconstant.com/watch-finder/slimline/slimline-moonphase-fc-206mpwd1s6b/

Μπορειται να μου προτεινεται καποιο καταστημα που να εχει fc στη θεσσαλονικη ειτε εδω ειτε με πμ?
Οποιαδηποτε αλλη προταση σας για ρολοι σε αυτα τα χρηματα ειναι ευπροσδεκτη...
Επισης αν καποιος εχει καποιο μεταχειρισμενο γυναικειο ρολοι  σε αριστη κατασταση κοντα στα 30μμ μπορουμε να το συζυτησουμε!

Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος zigidigoi

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Γυναικειο ρολοι
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 07:09:23 μμ »
Επειδη ψαχτηκα σοβαρα για το ιδιο θεμα πριν λιγο καιρο θα σου προτεινα:
1. http://www.jomashop.com/baume-mercier-watch-m0a10071.html
Αν αντεχεις τα τελωνεια κτλ. ειναι σουπερ περιπτωση και μια κατηγορια πανω απο την επιλογη σου
2. Κυκλοφορει μια αγγελια στο φορουμ για ενα zenith eliye baby star.
Μιλαμε για τοπ ρολοι που αν η δικια μου δεν ηταν τοσο συντηρητικη θα το χα παρει αβλεπει.
Τελικα της πηρα ενα louis erard heritage diamonds απο net 😢

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 07:44:47 μμ »
Δες κατι σε Tag Heuer.
Eχει εξαιρετικα γυναικεια ρολογια στην διασταση που θελεις.
Π.χ αυτό εδώ στα 37mm

https://www.emvalomenos.com/ell/product/TAG-HEVER-WAH1211.BA0861

με τις κατάλληλες εκπτωσεις θα το παρεις κοντα στα 1000 ευρω.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 07:46:07 μμ »
Οντως αν υπαρχει ακομη η αγγελια στο φορουμ με το zenith πιστευω ειναι οτι πρεπει

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 07:50:40 μμ »
Θα συμφωνησω επισης για το Ζενιθ που υπαρχει στις αγγελιες.
Είναι μια τελεια περιπτωση και είναι και πολύ ομορφο ρολοι.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 26, 2016, 07:57:58 μμ »
Για να βοηθησω η αγγελια για το zenith ειναι στην δευτερη σελιδα στις αγοραπωλησιες :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2016, 08:04:59 μμ από MLuffyD »

Αποσυνδεδεμένος gstavrin

• 38mm case
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2016, 09:09:09 μμ από gstavrin »
ελέησον και σώσον ημάς...από του Ρολογιού

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 04:29:26 μμ »
Σας ευχαρισστω παρα πολυ για τις προτασεις
Περισσοτερο θα της πηγαιναν απο αυτα νομιζω το ταγκ και τα σπορ λονζιν και λογω ηλικιας...27...
Αλλα τα ταγκ κερδιζουν λογω ονοματος...Και νομιζω θα το προτιμαει το quartz απο το να το ρυθμιζει καθε φορα που το φοραει..
Οσο για το Ζενιθ που υπαρχει στις αγγελιεςγια μενα ηταν πολυ ομορφη και ποιοτικη επιλογη...Ανωτερη σιγουρα απο ολα αυτα που κοιταω...Το ειχα σταμπαρει απο τη πρωτη στιγμη που μπηκε και της το ειχα δειξει τυχαια αλλα δυστυχως δεν το ηθελε...τωρα θα ειχαμε ξεμπερδεψει...
 >:( >:(
Το baume mercier πιστευω αν μας πιασουν και στο τελωνειο θα μας βγει πολυ ακριβο...

Ταλαιπωρια μεγαλη να διαλεγεις ρολοι για γυναικα γιατι ακομη να καταλαβω τι ακριβως θελει....

Αρα προς το παρον λεω ειτε το fc που ποσταρα αρχικα σαν καποια πιο dress επιλογη (ισως και με λουρι) ειτε κανα ταγκ aquaracer στα 32μμ....
Μου φαινεται στο τελος θα της πω να διαλεξει..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 27, 2016, 04:43:25 μμ από giannis3011 »

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 04:47:42 μμ »

Ταλαιπωρια μεγαλη να διαλεγεις ρολοι για γυναικα γιατι ακομη να καταλαβω τι ακριβως θελει....

"Τι θέλουν οι γυναίκες" θα μπορούσε να είναι κ ξεχωριστό νήμα...
Κ άντε βγάλε άκρη...

Send using Tapatalk

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 04:58:23 μμ »
...
Μου φαινεται στο τελος θα της πω να διαλεξει..

Ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να κάνεις!.. :lol:

Θα της έπαιρνα το ζενίθ των αγγελιών και γιατί είναι υπέροχο και γιατί είναι ζενίθ και γιατί δεν θα μου πήγαινε με τίποτα να δώσω τόσα χρήματα για....quartz.

(να μη πω ότι θα την έπειθα να πάρει κάτι μεγάλο για να το φοράω και εγώ.. :lol: :lol:)

Καλά ξεμπερδέματα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 07:02:34 μμ »
Quartz φιλε μου. Αν η κοπελα εχει κι αλλα ρολογια να φοραει, ή αν δε της αρεσει η ιδεα του αυτοματου , μη μπλεξεις.

Το aquaracer ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι και σαν ονομα εχει καλο η Tag και σιγουρα θα τη ξερει η κοπελια, αλλα ειναι κι ενα ρολοι που ταιριαζει με ολα τα στυλ & με την ηλικια της.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 07:15:39 μμ »

"Τι θέλουν οι γυναίκες" θα μπορούσε να είναι κ ξεχωριστό νήμα...
Κ άντε βγάλε άκρη...

Send using Tapatalk

Χαχαχαχα..Τεραστιο νημα και χωρις να βγει κανενα συμπερασμα θα ταν....

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 07:17:51 μμ »
Ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να κάνεις!.. :lol:

Θα της έπαιρνα το ζενίθ των αγγελιών και γιατί είναι υπέροχο και γιατί είναι ζενίθ και γιατί δεν θα μου πήγαινε με τίποτα να δώσω τόσα χρήματα για....quartz.

(να μη πω ότι θα την έπειθα να πάρει κάτι μεγάλο για να το φοράω και εγώ.. :lol: :lol:)

Καλά ξεμπερδέματα!  ;)

Μη μου βαζεις τετοιες ιδεες γιατι κανα νομος τα γλυκοκοιταω παρα πολυ τωρα τελευταια....Η ακομη καλυτερα να της παρω το jlc master control που ειναι ο επομενος σοβαρος στοχος και να με πιανει η καρδια οποτε βλεπω να το παραπεταει απο εδω και απο κει και να γκρινιαζει οποτε πρεπει να αλλαξει την ημερομηνια και την ωρα....

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 07:21:23 μμ »
Quartz φιλε μου. Αν η κοπελα εχει κι αλλα ρολογια να φοραει, ή αν δε της αρεσει η ιδεα του αυτοματου , μη μπλεξεις.

Το aquaracer ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι και σαν ονομα εχει καλο η Tag και σιγουρα θα τη ξερει η κοπελια, αλλα ειναι κι ενα ρολοι που ταιριαζει με ολα τα στυλ & με την ηλικια της.

Αυτα σκεφτομαι και εγω...Εμφανισιακα το fc slim line moonphase η το longiness prima luna με τους μπλε δεικτες μου αρεσει περισσοτερο αλλα νομιζω οτι το aquaracer ειναι ενα κλικ ποιο ποιοτικο...

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 10:56:31 μμ »

Ειχες ποσταρει καποτε ενα tag με λευκη κεραμικη στεφανη και διαμαντακια, πολυ κομψο και σενιε για κοπελα. Ξαναβαλτο να το δει το παιδι σαν επιλογη γιατι παει για tag απ' οτι καταλαβα!

Αποσυνδεδεμένος Triainoforos

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 29, 2016, 10:43:47 μμ »
Άσε το βάζω εγώ  :D

Αποσυνδεδεμένος Ann

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 07, 2017, 02:30:19 μμ »
Καλησπερα σε ολους! Βρηκα αυτή τη συζήτηση και επέιδη θέλω να αγοράσω ένα καλό ρολοι θα ήθελα να ακουσω μερικές απόψεις. Λέω να αγορασω από τα Folli Follie αυτό http://www.follifollie.com/gr-el/sparkle-chic-swiss-made-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9/WF16R023SSS.html?dwvar_WF16R023SSS_color=Pink&cgid=watches-swiss-made#start=3 Μου άρεσει πολύ σαν σχέδιο και είναι και swiss made. Εχετε να προτείνετε καποια άλλη εταιρεία αλλά να είναι περίπου στα ίδια χρήματα (300-350 ευρω) ;

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 07, 2017, 07:02:02 μμ »
Καλησπερα σε ολους! Βρηκα αυτή τη συζήτηση και επέιδη θέλω να αγοράσω ένα καλό ρολοι θα ήθελα να ακουσω μερικές απόψεις. Λέω να αγορασω από τα Folli Follie αυτό http://www.follifollie.com/gr-el/sparkle-chic-swiss-made-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9/WF16R023SSS.html?dwvar_WF16R023SSS_color=Pink&cgid=watches-swiss-made#start=3 Μου άρεσει πολύ σαν σχέδιο και είναι και swiss made. Εχετε να προτείνετε καποια άλλη εταιρεία αλλά να είναι περίπου στα ίδια χρήματα (300-350 ευρω) ;
Άννα καλησπέρα. Τσέκαρε breeze και vogue επίσης... (Απο τα αγαπημένα της γυναίκας μου) ;)
''Γιώργος''