Αποστολέας Θέμα: Παλαβωσα  (Αναγνώστηκε 24524 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Παλαβωσα
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 04, 2016, 09:04:18 μμ »
Αν εχεις μεγαλο καρπο πηγαινε σε Πανεραι.
Βρες καποιο base μοντελο για να ειναι πιο φτηνο.(απ'τα αλλα lol)
Οταν λεμε base μοντελο εννοουμε τα entry level της εταιρειας.
Π.χ το PAM000 'η το PAM005 στη σειρα Luminor(αν και τωρα αντικατασταθηκαν απο τα 1000 και 1005 αντιστοιχα) και το PAM380 στη σειρα Radiomir.
Τιμες:
000: 4300 ευρω
005: 4500 ευρω
380: 4100 ευρω
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Gregory82

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 04, 2016, 09:48:25 μμ »
Μολις τα ειδα αρκετα όμορφα και πιο πολυ στο στυλ μου καθως και ενα jlc που πρότεινε ενας φιλος. Οσα μου έχετε προτείνει εως τώρα ειναι πολυ ωραία. Σας ευχαριστώ.
 :D

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 04, 2016, 09:50:39 μμ »
Πολυ ωραίο φόρουμ και με διάθεση βοηθειας σε άπειρους στο ρολόι.  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 04, 2016, 10:00:49 μμ »
Πολυ ωραίο φόρουμ και με διάθεση βοηθειας σε άπειρους στο ρολόι.  ;D ;D ;D

Έτσι είναι :up:

Πρόσεξε μόνο, γιατί και εγώ έτσι είχα μπει πριν αρκετά χρόνια, έχοντας ένα Rolex και όντας κατευχαριστημένος και πλέον έχω πάρει τον κατήφορο και δε βλέπω να με σταματάει τίποτα.
Μόνο αν με πνίξει κανένας με τα λουριά που έχω αγοράσει τόσα χρόνια :lol:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 07:10:45 πμ »
Έτσι είναι :up:

Πρόσεξε μόνο, γιατί και εγώ έτσι είχα μπει πριν αρκετά χρόνια, έχοντας ένα Rolex και όντας κατευχαριστημένος και πλέον έχω πάρει τον κατήφορο και δε βλέπω να με σταματάει τίποτα.
Μόνο αν με πνίξει κανένας με τα λουριά που έχω αγοράσει τόσα χρόνια :lol:
Ποιο ρολεξ? Με ενα Panerai μπηκες στο φορουμ αλλα σου επεφτε λιγο μεγαλο και το πουλησες.
 :) :) :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 07:26:28 πμ »
Επισης θα πρότεινα τον χρονογράφο της Baume and Mercier απο την σειρά Clifton. Εντυπωσιακή κατασκευή , open back ,πολύ καλή μηχανή της ΕΤΑ , οσο εντυπωσιακό χρειάζεται στον καρπό. Το δοκίμασα και μου άφησε εξαιρετική εντύπωση. Τιμη καταλόγου 3.5k εύκολα το παίρνεις 2.6k

Sent from my iPad using Tapatalk
Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 08:15:34 πμ »
Ποιο ρολεξ? Με ενα Panerai μπηκες στο φορουμ αλλα σου επεφτε λιγο μεγαλο και το πουλησες.
 :) :) :)

Αγαπημένε φίλε, όταν είχα πρωτομπεί στο forum, είχα το explorer II με το λευκό dial.
Από εδώ έμαθα τα PANERAI και πήρα το 048 ;)
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία :lol:

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 08:23:59 πμ »
Αγαπημένε φίλε, όταν είχα πρωτομπεί στο forum, είχα το explorer II με το λευκό dial.
Από εδώ έμαθα τα PANERAI και πήρα το 048 ;)
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία :lol:

Φιλαρακι το θυμαμαι το explorer.
Απλα ηθελα να σου κανω λιγο πλακιτσα.
Καλοπροαιρετη παντα.
 :)

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 09:24:35 πμ »
Τι εγινε ρε παιδια?
Οι seikatzides που ειναι?(Δεν το λεω καυστικα)
Κανενας για Gs?
Περα απο την πλακα, αν θες οπως ειπες κατι πιο διαφορετικο, καποιο σχεδιο zenith used ή και jlc αν εισαι υπομονετικος και τυχερος θα βρεθει σιγουρα σε εξαιρετικη κατασταση.
Δε μας ειπες και στυλ που προτιμας (dress, diver, pilot ) , ή αν προτιμας μεγαλο ή απαραιτητα οχι τοσο μεγαλο ρολοι,να ειμαστε ακομα πιο χρησιμοι

• Tourbillion
    • Προφίλ
Παλαβωσα
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 03:35:17 μμ »
Φιλαρακι το θυμαμαι το explorer.
Απλα ηθελα να σου κανω λιγο πλακιτσα.
Καλοπροαιρετη παντα.
 :)

Καλά η πλακίτσα από εσένα πάντα καλοπροαίρετη είναι :up:

Με εντυπωσιάζεις πάντως που θυμάσαι το explorer μου. Εδώ μέχρι & εγώ θα το έχω ξεχάσει σε λίγο :lol:

Θυμάμαι όμως ότι όταν το είχα βάλει αγγελία στο forum και μάλιστα σε τιμή-σκότωμα (όντας παντελώς άσχετος τότε από τιμές) δεν είχε ενδιαφερθεί κανένας.
Τουλάχιστον πήγε σε χέρια φίλου, εκτός forum. Τον οποίο "ψήνω" να μου ξαναπουλήσει στην ίδια τιμή, αλλά το εξυπνοπούλι δεν "πέφτει" :/

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 03:53:02 μμ »
Τον οποίο "ψήνω" να μου ξαναπουλήσει στην ίδια τιμή, αλλά το εξυπνοπούλι δεν "πέφτει" :/
Σε μυριστηκε ότι πας να του την φερεις ;D
Εσυ παντος να επιμενεις. Ποτε δεν ξερεις.
Πες πες  πεφτει το κοπελι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 04:19:42 μμ »
επειδη δυο κομματια της baume and mercier που ανεφερε ο Δημητρης πριν μου ψιλοαρεσουν και συγκεκριμενα απο τη σειρα classima μηπως ξερει κανεις που υπαρχει τιμοκαταλογος της εταιρειας;; στο σαιτ τους κλασικα τιποτα... μαλλον πρεπει να τα ψαξω σε κανα καταστημα να τα δω....

edit: κατι βρηκα εδω...
http://www.oroeora.gr/product/classima-10263/

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 05, 2016, 04:30:59 μμ από GiannisTissot »
The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 06:53:02 μμ »
Και κανονικά υπολόγιζε ότι οι τιμές από κοντά είναι χαμηλότερα

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 06:59:51 μμ »
Τι εγινε ρε παιδια?
Κανενας για Gs?

Περα απο την πλακα, αν θες οπως ειπες κατι πιο διαφορετικο, καποιο σχεδιο zenith used ή και jlc αν εισαι υπομονετικος και τυχερος θα βρεθει σιγουρα σε εξαιρετικη κατασταση.
Δε μας ειπες και στυλ που προτιμας (dress, diver, pilot ) , ή αν προτιμας μεγαλο ή απαραιτητα οχι τοσο μεγαλο ρολοι,να ειμαστε ακομα πιο χρησιμοι
Περα τοτε απο την πλακα να σου απαντησω και γω για να μην γινει πανικος απο αλλους χρηστες λιγο πιο οξυθυμους... καταρχην ο Γρηγορης εγραψε οτι ειναι η πρωτη του αγορα, οποτε ο ανθρωπος θελει ενα ρολοι "καλο" οπως το θεωρει καθε λογικος χρηστης και προ παντων εμπορικο!!!! συν οτι και γω να ημουν και να μου ελεγαν καποιοι πισω απο ενα πισι οτι στειλε 5000€ μεσω νετ χωρις να εχεις δει απο κοντα τι θα αγορασεις δεν το εκανα ακομα και να αγοραζα και PP...οποτε καυστικα η μη τελειως ατοπο το σχολιο σου... απο ολες τις πλευρες!

τωρα στην επιλογη του ρολογιου και γω αν θα εμπαινα σε ενα φορουμ για αρχη δεν θα ηθελα να παω με τους πολλους... αυτα δηλαδη που ξερεις και προ φορουμ Rolex Omega Breitling πλεον στην Ελλαδα παλια ηξερες Tag Heuer, Longines κτλ

δυστυχως αυτο που ηξερα προ φορουμ οτι η Rolex ειναι γαματη, εξακολουθει να ειναι ετσι ακομα... απλα πλεον εχω επιχειρηματα, και ξερω γιατι ειναι ετσι!!  στην ουσια ομως, στην πορεια αυτουνου εδω του φορουμ εμαθα νεα ρολογια που αγνοουσα την υπαρξη τους... εμαθα μερικα "τεχνικα" εμαθα κατηγοριες ρολογιων κτλ κτλ αλλα αυτο που εμεινε ιδιο ηταν η Rolex... οποτε ο φιλος αν εχει για μενα αυτο το μπατζετ καλο ειναι να το ανεβει λιγο και να παει εκει... και μεχρι να το κανει ας διαβασει το φορουμ γιατι η Rolex ειναι η Rolex...

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 07:39:46 μμ »
Φιλε καταρχην το υφος σου ειναι καπως.
Αν θες στειλε π.μ να μιλησουμε αν εχεις θεμα.
Για τα gs εκανα χαβαλε γιατι συνηθως τα συγκρινουν με αλλες ΠΟΛΥ κορυφαιες μαρκες, εγω δεν εχω αποψη, και εννοουσα used που θα μπορεσει να δει απο κοντα.
Επειτα, δε λεει οτι θελει εμπορικο ρολοι,λεει οτι θελει ενα ρολοι οχι κοινο, πιο ιδιαιτερο και εριξα πιθανες προτασεις για να βοηθησω
Το προβλημα σου δεν καταλαβα

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 07:45:28 μμ »
Για τα gs εκανα χαβαλε γιατι συνηθως τα συγκρινουν με αλλες ΠΟΛΥ κορυφαιες μαρκες, εγω δεν εχω αποψη, και εννοουσα used he που θα μπορεσει να δει απο κοντα.
Επειτα, δε λεει οτι θελει εμπορικο ρολοι,λεει οτι θελει ενα ρολοι οχι κοινο.
Το προβλημα σου δεν καταλαβα
κανενα προβλημα δεν εχω μαζι σου, απλα σου απαντησα σοβαρα, δε καταλαβαινω γιατι χαλαστηκες; οτιδηποτε μη εμπορικο ρολοι σε τετοια τιμη ειναι σχεδον καταστροφικο, και οπως ειδες ολοι οι φιλοι αμεσως του ειπαν μαρκες εμπορικες για την δικη του ασφαλεια ( να μην πεταξει εννοω ενα τοσο μεγαλο ποσο) γιατι προφανως δεν ειναι καποιος που εχει τα 5000€ για τσιχλες αλλα ειναι καποιος σαν εμας που για να τα μαζεψει προφανως ιδρωσε... λιγο η πολυ δεν εχει σημασια!

ζητησες σεικατζιδες και χαλιεσαι που σου απαντησαν; Τζισους που λεει και ο Καρτεο...

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 07:50:17 μμ »
Για τα gs εκανα χαβαλε γιατι συνηθως τα συγκρινουν με αλλες ΠΟΛΥ κορυφαιες μαρκες,

και για να σου δωσω την απαντηση μεταξυ Rolex και GSeiko σκεψου πολυ απλα, εχεις τα λεφτα για Ferrari θα πας να αγορασεις MCLaren ακομα και αν ακους οτι ο Χαρις την χαρακτηριζει ετσι;;

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/6QtMaV7kMjc" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6QtMaV7kMjc" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 08:04:22 μμ »
Τι εγινε ρε παιδια?
Κανενας για Gs?

Πλάκα πλάκα Γιώργη ποσο δικιο έχεις, το πρώτο μου ρολόι πάνω απο τα 4000ερω ηταν ενα ζενίθ Ελ πριμέρο και το δεύτερο που το εχω ακομη ενα jlc master compressor! Μετα έμπλεξα με τη ρόλεξ και την έκανα τη συλλογή ρημάδι ....λολολολ
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Jiorg

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 08:10:25 μμ »
Μα ακριβως.
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να προτεινουμε ρολεξ.
Ειναι δεδομενο οτι τα ξερει και μπορει να ειναι η πρωτη του επιλογη, εφοσον κιολας αποκλειει με το καλημερα εταιρειες οπως ω& breitling, αρα ισως περιμενει κατι πιο εναλλακτικο.
Ουτε λεει πουθενα οτι θελει να κλειδωσει τα χρηματα του, θελει ενα ρολοι, και ολοι νομιζω προσπαθουμε να βοηθησουμε και οχι να καψουμε κανεναν.
Οσον αφορα τα σεικα τα συμπαθω παρα πολυ και ακριβως επειδη δε νομιζω να υπαρχει ωρολογοφιλος που να μην ειχε ή να μην του αρεσουν εκανα ανα αστειο για μενα τουλαχιστον,σχολιο, οκ;
Και για να μη χαλασουμε το νημα θα ελεγα να σταματησουμε εδω, και οτι αλλο θες ειμαι στη διαθεση σου να το κουβεντιασουμε με πμ.
Δεν εχω χαλαστει αλλα καμια φορα τα εννοουμενα και το χιουμοριστικο υφος δεν αποτυπωνονται στα ηλεκτρονικα μεσα.
Για πλακα ξεκινησε το πρωτο σχολιο και ετσι θα μεινει

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 05, 2016, 09:33:04 μμ »
Να απαντήσω για αρχη στον φίλο Jiorg οτι έχει δίκιο οτι δεν ανεφερα το στυλ που προτιμώ, το οποίο ειναι dress. Ο φιλος batman εχει απολυτο δικιο τα εχω μαζεψει αρκετα δυσκολα τα λεφτα και κανω μια υπέρβαση επειδη θα ηθελα ενα ρολόι μιας τετοιας κατηγορίας. Εχω ρολόγια μιας διαφορετικης κατηγοριας οπως καποια gshock, breil και καποια αλλα απο εταιριες στον χωρο της ένδυσης.  Το νουμερο που θα ηθελα το ρολοι το εχω αναφερει ειναι μεταξυ 38-44. Δεν θα με πειραζε να κανω λιγο υπομονη ωστε να παρω κατι μιας κατηγοριας παραπάνω. Ευχαριστώ πολυ ολους σας.Εχω ηδη 2-3 ρολογια στα υποψιν και ακομα μαθαινω καθε μερα και αλλα.  ;D