Αποστολέας Θέμα: Panerai hype  (Αναγνώστηκε 13652 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Panerai hype
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 28, 2016, 10:40:15 μμ »

Πραγματικα απορησα οταν ειδα το 372 να φευγει και να μενει ενα 44αρι LE.

Το οποιο 372 θεωρω ως το ενα που μπορει να ειναι και μοναδικο, αρκει βεβαια να εχεις και το χερι για να το υποστηριξεις.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Προσπαθώ για ένα ακόμα Panerai, για να κλείσω με τα Panerai (όσον αφορά την συλλογή μου, γιατί με τα Panerai δεν κλείνεις ποτέ).

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 28, 2016, 10:50:02 μμ »

Ταιριάζει καλύτερα στον καρπό μου, αυτόν τον απαραμιλλα σμιλεμενο αγαλματινο μαθηματικά τέλειο καρπό, ένα ατσαλινο 40αρι ρολεξ.

καλώς ήρθες στη παρέα μας, καρυάτιδα!

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 28, 2016, 10:53:32 μμ »

Προσπαθώ για ένα ακόμα Panerai, για να κλείσω με τα Panerai (όσον αφορά την συλλογή μου, γιατί με τα Panerai δεν κλείνεις ποτέ).

Πανο, γενικο ερωτημα...

44 ή 47 τελικα ειναι το σωστο Panerai?

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:00:11 μμ »
Πανο, γενικο ερωτημα...

Να απαντήσω & εγώ ή θέλεις απάντηση μόνο απ´ τον Πάνο;
Το 44 αν σερβίρεις μόνο καφεδάκι, το 47 αν σερβίρεις μαζί & ένα ποτηράκι νερό...

Ανάλογα τον καρπό σου ρε Στράτο. Στο δικό μου χέρι, για παράδειγμα, το 47-άρι είναι σα φάρσα...

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:00:16 μμ »
Και τα δύο σωστά είναι.
47 τα ιστορικά, 44 τα pre-V.

Στάλθηκε από το E5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Panerai hype
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:00:34 μμ »
Πανο, γενικο ερωτημα...

Τα πρώτα Panerai (εξ ου και το DNA) λόγω της φύσεως και του προορισμού τους ήταν 47αρια, αλλά σε μένα δεν λέει κάτι ιδιαίτερα αυτό, γιατί ένα απο τα πιο αγαπημένα μου ρολογια ειναι αυτό :

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Panerai hype
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:03:24 μμ »
Να απαντήσω & εγώ ή θέλεις απάντηση μόνο απ´ τον Πάνο;
Το 44 αν σερβίρεις μόνο καφεδάκι, το 47 αν σερβίρεις μαζί & ένα ποτηράκι νερό...

Ανάλογα τον καρπό σου ρε Στράτο. Στο δικό μου χέρι, για παράδειγμα, το 47-άρι είναι σα φάρσα...

Sent from my i-phone, using my fingers

Κι όμως Αγγελε (ασχέτως μεγέθους καρπού) το 47αρι 372, κάθεται καλύτερα στον καρπό απ´ όλα τα 44αρια bettarini !!!!

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:05:32 μμ »
Όσο αυτά τα περί συζητήσεων τάχα μ' σε ξένα φόρουμ είναι λόγια του αέρα. Αν δεν υπάρχουν επίσημα νούμερα πωλήσεων που να δείχνουν τη μεταβολή - πτώση είναι άλλη μία κουβέντα μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Όσο δε μιλάμε με νούμερα για μένα ο καλύτερος δείκτης είναι η ρόλεξ που συνεχίζει να υποστηρίζει την αύξηση του μεγέθους των ρολογιών της.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:12:42 μμ »
Α! Και κάτι που διαρκεί εδώ και 10 χρόνια δεν το λες και hype. Μην το συγχέουμε με τον κομήτη των ταψιών τύπου U-boat. Αν και συνεχίζω να βλέπω γύρω μου νέους να τα φοράνε.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:14:40 μμ »
Όσο αυτά τα περί συζητήσεων τάχα μ' σε ξένα φόρουμ είναι λόγια του αέρα. Αν δεν υπάρχουν επίσημα νούμερα πωλήσεων που να δείχνουν τη μεταβολή - πτώση είναι άλλη μία κουβέντα μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Όσο δε μιλάμε με νούμερα για μένα ο καλύτερος δείκτης είναι η ρόλεξ που συνεχίζει να υποστηρίζει την αύξηση του μεγέθους των ρολογιών της.

Κανεις δεν ειπε οτι ειναι επισημα στοιχεια.

Αλλα σε μια κοινοτητα, μικροτερη η μεγαλυτερη, μπορεις να πιασεις εναν παλμο αναφορικα με ενα θεμα

Οπως ανεφερα αλλωστε, θεωρω οτι καμια εταιρεια δεν μπορει να στηριχτει αποκλειστικα στη βαση των φανατικων πελατων της....

Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:18:14 μμ »
Η αλήθεια ειναι οτι σε κάτι πρόσφατες  δημοπρασίες κάτι Panerai δεν πιάσανε τα αστρονομικά λεφτά που ανέμεναν οι  ιδιοκτήτες τους και σε συνδυασμό α) με τον καταιγισμό άπειρων μοντέλων (προγραμματισμένων και απρογραμμάτιστων) ανά έτος , β) των ελαφρών παραλλαγών στο ίδιο θέμα (ένα διαφορετικό dial με άλλους  δείκτες=νέο μοντέλο), γ) της σχεδόν αποκλειστικής διάθεσης των μοντέλων στις μπουτίκ (κατάλογος, τέλος) και δ) της απίστευτης αύξησης των τιμών (δεν υπάρχει κανένα απο τα καυτά μοντέλα κάτω απο 9.500 €) πυροδότησαν τις συζητήσεις για σπάσιμο φούσκας και άντε γεια hype.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:28:20 μμ »
Ο παλμός είναι της κοινότητας και τίποτε άλλο. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα απ' το φόρουμ που μας φιλοξενεί δεν υπάρχει. Αν κρίνουμε απ' το δικό μας τότε θα νομίζει κανείς πως δεν πωλούνται στην Ελλάδα Ταγκ, Καρτιέ, Μπούλγκαρι κλπ ενώ οι φάσιον είναι ανύπαρκτες.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 28, 2016, 11:52:49 μμ »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 29, 2016, 12:10:44 πμ »
Βρε τους γελοιους.
Φωτογραφια απο ρεπλικα βαλανε.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 29, 2016, 12:19:00 πμ »
Εγω βλεπω οτι το Richemont group ειναι δευτερο μετα το Swatch group:

The brands Richemont group owns include: A. Lange & Söhne, Azzedine Alaïa, Baume & Mercier, Cartier, Chloé, Dunhill, IWC Schaffhausen, Giampiero Bodino, Jaeger-LeCoultre, Lancel, Montblanc, Officine Panerai, Piaget, Peter Millar, Purdey, Roger Dubuis, Shanghai Tang, Vacheron Constantin, and Van Cleef & Arpels.

Οι πιο εμπορικες εταιρειες ειναι τα IWC και τα Panerai.

Δεν αμφισβητει βεβαια κανεις την 3η(1η) θεση της Rolex που δειχνει οτι εχει της περισσοτερες πωλησεις παγκοσμιως,αφου αυτη ειναι μονη της και οχι group.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 29, 2016, 09:07:48 πμ »
Ειναι και η Tudor που δεν ειναι αμελητέα ποσότητα , θα έλεγε κάποιος οτι ειναι τουλαχιςτον το 40% της παραγωγής των 800κ κομματιών . Και για να γελάσουμε και λίγο.....https://youtu.be/HoJif5A9tFM

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 29, 2016, 09:58:32 πμ »
Ειναι και η Tudor που δεν ειναι αμελητέα ποσότητα , θα έλεγε κάποιος οτι ειναι τουλαχιςτον το 40% της παραγωγής των 800κ κομματιών . Και για να γελάσουμε και λίγο.....https://youtu.be/HoJif5A9tFM

Ναι εχεις δικιο για την Τudor.
Ειναι ομως το 40% σιγουρα?
Λιγο αισιοδοξο το βλεπω.

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 29, 2016, 10:00:29 πμ »
Ναι είναι περίπου τόσο. Ή Τ κάνει πολύ καλές πωλήσεις ιδιαίτερα στην κεντρική ευρωπη

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com