Ψηφοφορία

Rolex 16610
13 (59.1%)
PAM 000
4 (18.2%)
To diver με μπλε dial που θα αγορασει ο nin (επιλογή για το επόμενο καλοκαίρι)
5 (22.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 22

Αποστολέας Θέμα: Φεύγουμε για διακοπές !  (Αναγνώστηκε 7334 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Φεύγουμε για διακοπές !
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 11, 2016, 09:50:32 μμ »
Σοβαρά στο δίνω εάν θέλεις!!!
Υπό έναν όρο να μου δώσεις εκείνο το μπλε το piece unique!!

Ομολογώ ότι η πίστη μου στην OWC δοκιμάστηκε σοβαρά με αυτή την πρόταση.
Παραλίγο να πω το "ΝΑΙ" κόντρα και στο περσινό "δικό μας" δημοψήφισμα και στο φετεινό των Άγγλων.
Ήμουν έτοιμος να πάω στο Ελ.Βελ. και να βγάλω εισιτήριο για Θεσ/κη.

Όμως ο Γ.Γ με άψογα ανακλαστικά πόσταρε το παρακάτω:

Πρόεδρε ΜΗΝ το δώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!
HUBLOT "βρωμάει" ο τόπος!!!!!!! (Στην Ψαρρού μετρήθηκαν πιο πολλά HUBLOT από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο σε 5 τμ!!!!!!!)

Sent from my iPad using Tapatalk

Και με επανέφερε στην πραγματικότητα της μοναδικότητας του OWC.

Φίλε Δημήτρη η πρόταση σου με τιμάει πραγματικά.
Αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ για έναν πειρασμό σαν το Hublot, να ξεφύγω από το OWC στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου. Τα καλύτερα χρόνια μου. Τις προσωπικές μου στιγμές κλπ. κλπ. κλπ.

Να ΄σαι καλά και να χαίρεσαι το Hublot σου. Ίσως μία μέρα συναντηθούμε, βάλουμε δίπλα-δίπλα τα ωρολογιακά τοτέμ και πιούμε κάνα τσίπουρο για να γιορτάσουμε τη μοναδικότητα της στιγμής...

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 11, 2016, 09:58:55 μμ »
✔️

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος dimis

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 11, 2016, 10:41:35 μμ »
Ομολογώ ότι η πίστη μου στην OWC δοκιμάστηκε σοβαρά με αυτή την πρόταση.
Παραλίγο να πω το "ΝΑΙ" κόντρα και στο περσινό "δικό μας" δημοψήφισμα και στο φετεινό των Άγγλων.
Ήμουν έτοιμος να πάω στο Ελ.Βελ. και να βγάλω εισιτήριο για Θεσ/κη.

Όμως ο Γ.Γ με άψογα ανακλαστικά πόσταρε το παρακάτω:

Και με επανέφερε στην πραγματικότητα της μοναδικότητας του OWC.

Φίλε Δημήτρη η πρόταση σου με τιμάει πραγματικά.
Αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ για έναν πειρασμό σαν το Hublot, να ξεφύγω από το OWC στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου. Τα καλύτερα χρόνια μου. Τις προσωπικές μου στιγμές κλπ. κλπ. κλπ.

Να ΄σαι καλά και να χαίρεσαι το Hublot σου. Ίσως μία μέρα συναντηθούμε, βάλουμε δίπλα-δίπλα τα ωρολογιακά τοτέμ και πιούμε κάνα τσίπουρο για να γιορτάσουμε τη μοναδικότητα της στιγμής...

Έγραψες!!!!
Θα κεράσω εγώ όμως!!!!

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 11, 2016, 11:50:08 μμ »
Αγγελε μονο ενα ρολοι σημαινει Rolex... εκτος και αμα σε ποναει να το φορας καθε μερα ολη μερα παντου και παντα... τοτε προλαβαινεις για ενα Seiko... ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 12, 2016, 12:03:23 πμ »
:lol: δλδ. σου έχω δώσει την εντύπωση ότι με "πονάει" να χρησιμοποιώ οποιοδήποτε ρολόϊ μου για αυτό που σχεδιάστηκε; Να φοριέται δλδ. όλη μέρα, κάθε μέρα, υπό οιεσδήποτε συνθήκες;
Ειδικά όταν μιλάμε για 000, sub ή οποιοδήποτε άλλο toolwatch ?

Not me φίλε Δημήτρη. Τα ρολόγια μου τα παίρνω για να τα φοράω & να τα ευχαριστιέμαι. Όχι για να τα "φυλάω" για τον...επόμενο :lol:

Αυτό το κάνεις μόνο με τα Patek Philippe, έτσι λέει η Patek τουλάχιστον :lol:

Sent from my i-phone, using my fingers

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 12, 2016, 12:09:17 πμ »
:lol: δλδ. σου έχω δώσει την εντύπωση ότι με "πονάει" να χρησιμοποιώ οποιοδήποτε ρολόϊ μου για αυτό που σχεδιάστηκε; Να φοριέται δλδ. όλη μέρα, κάθε μέρα, υπό οιεσδήποτε συνθήκες;
Ειδικά όταν μιλάμε για 000, sub ή οποιοδήποτε άλλο toolwatch ?

Not me φίλε Δημήτρη. Τα ρολόγια μου τα παίρνω για να τα φοράω & να τα ευχαριστιέμαι. Όχι για να τα "φυλάω" για τον...επόμενο :lol:

Αυτό το κάνεις μόνο με τα Patek Philippe, έτσι λέει η Patek τουλάχιστον :lol:

σε αυτο εχεις δικιο οτι τα μαμας... απλα η τοποθετηση μου ηταν γενικη και συγκεκριμενη... επειδη σε πολλα ποστ σου εχεις δειξει παλι μια κρυφη ματια προς το mm και ειπα να σε ταρακουνησω λιγο :D :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 12, 2016, 12:20:46 πμ »
Φίλε νομίζω ότι το φοράω/χρησιμοποιώ ένα ρολόϊ, τείνει να ταυτιστεί τελευταία με το του "πετάω τα μάτια έξω".
Μεταξύ του "κοπανάω το ρολόϊ στον τοίχο για να δω αν θα αντέξει το κρύσταλλο" και του "δεν το φοράω ποτέ, αλλά κάθε βράδυ ανοίγω το κουτί του να το δω και πίνω και ένα ουϊσκάκι μιλώντας του τρυφερά" υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα level χρήσης...

Ναι το γλυκοκοιτάω το ΜΜ τελευταία, αλλά αφενός το είχα & το πούλησα, οπότε λογικά αν το ξαναπάρω παίζει να το ξαναδώσω και αφετέρου θεωρώ ότι με το sub μπορώ να κάνω ο,τι ακριβώς και με το ΜΜ.
Δεδομένου του ότι δεν ειμαι δύτης σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, ιστιοπλόος, χειριστής κομπρεσέρ, θηριοδαμαστής, οδηγός μηχανών off road κλπ.
Συνέχισε τη λίστα επικίνδυνων επαγγελμάτων κατά βούληση :lol:

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 12, 2016, 12:35:52 πμ »
Φίλε νομίζω ότι το φοράω/χρησιμοποιώ ένα ρολόϊ, τείνει να ταυτιστεί τελευταία με το του "πετάω τα μάτια έξω".
Μεταξύ του "κοπανάω το ρολόϊ στον τοίχο για να δω αν θα αντέξει το κρύσταλλο" και του "δεν το φοράω ποτέ, αλλά κάθε βράδυ ανοίγω το κουτί του να το δω και πίνω και ένα ουϊσκάκι μιλώντας του τρυφερά" υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα level χρήσης...

Ναι το γλυκοκοιτάω το ΜΜ τελευταία, αλλά αφενός το είχα & το πούλησα, οπότε λογικά αν το ξαναπάρω παίζει να το ξαναδώσω και αφετέρου θεωρώ ότι με το sub μπορώ να κάνω ο,τι ακριβώς και με το ΜΜ.
Δεδομένου του ότι δεν ειμαι δύτης σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, ιστιοπλόος, χειριστής κομπρεσέρ, θηριοδαμαστής, οδηγός μηχανών off road κλπ.
Συνέχισε τη λίστα επικίνδυνων επαγγελμάτων κατά βούληση :lol:

συμφωνω μαζι σου απολυτα!!! πολυ προσωπικα το πηρες βεβαια!! αλλα ηταν γενικη τοποθετηση αυτο που ειπα και οχι επι προσωπικου... ασχετα αν το θεμα που ξεκινησες απευθυνεται σε σενα!! ειμαι σιγουρος οτι τα χαιρεσαι και με το παραπανω τα ρολογια σου εξαλλου σε εχω γνωρισει απο κοντα και σε εχω δει αρκετες φορες για να το ξερω οτι ειναι ετσι!!! συν οτι οι φωτογραφιες σου αυτο ακριβως δειχνουν ;)

και γενικα δε πιστευω οτι υπαρχουν στο φορουμ ατομα απο αυτα που εχω γνωρισει τουλαχιστον οτι χαιδευουν το ρολοι τους!! ολοι τα χαιρονται οπως πρεπει  ;)

καλες διακοπες τρελιαρη και καλη ξεκουραση!!  ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
Φεύγουμε για διακοπές !
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 12, 2016, 01:23:22 πμ »
Α, νόμιζα ότι σε εμένα απευθυνόσουν τόση ώρα :p
Θα πάρω τον τόνο σου τελικά στις διακοπές, για να μάθεις...
Και ΑΝ επιβιώσει, θα σου διηγηθεί τις εμπειρίες του :smoker:
Για να δούμε, πόσα απίδια πιάνει ο τόνος ?!?!?!

Άντε καληνύχτα μπάτμαν. Και να μην κοιμηθείς βαριά, μπας & σε χρειαστεί η Γκόθαμ & εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...

Edit: και να μην παραμελήσεις το "Γυναίκες δηλητήριο" παρακαλώ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 12, 2016, 03:13:26 μμ »
Ψάχνω να βρω, εκτός από τον Χρήστο που δήλωσε ότι ψήφισε την τρίτη επιλογή, ποιοί είναι οι άλλοι δύο :lol:
Και ποιό ρολόϊ άραγε να έχουν στο μυαλό τους, από τα 500 που έχουν ανέβει στο νήμα του Χάρη μέχρι τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 12, 2016, 03:55:59 μμ »
Ειναι μυστικη η ψηφος τους.