Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα εγγραφή στο forum μια που ενδιαφέρομαι για αγορά ρολογιού και όπως φαίνεται υπάρχουν μέλη με πολλές γνώσεις για το το αντικείμενο. Μέχρι πρότινος φορούσα ενα U-Boat (δυστυχώς replica) το οποίο μετά απο 7 χρόνια παρέδωσε πνεύμα. Θα ήθελα αυτή την φορά να πάω σε κάτι αυθεντικό και για αυτό θέλω να ρωτήσω τα μέλη μια που οι επιλογές φαντάζομαι είναι αρκετές.
Ιδανική επιλογή για μένα (για να καταλάβετε στο περίπου το γούστο μου γιατί από άποψη χρημάτων δε θα μπορούσα ποτέ να το αποκτήσω ειναι το Bing Bang Unico All Black Sapphire. Γενικά μου αρέσουν τα ρολόγια με καουτσούκ και καθόλου αυτά με ραφές στο λουράκι. Θα ήθελα να είναι sporty chic, να πηγαίνει με ένα casual ντύσιμο αλλά να φοριέται και με κοστούμι. Η αλήθεια είναι ότι το U-Boat ήταν λίγο παράτερο με κοστούμι καθώς ήταν αρκετά μεγάλο.
Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο μοντέλο, ίσως κάποια μαγαζιά ή ακόμη κι αν υπάρχει αγορά μεταχειρισμένων ρολογιών που θα μπορούσα να βρω κάποιο καλύτερο μοντέλο σε πιο προσιτή τιμή.
Ευχαριστώ