Σύνολο ψηφοφόρων: 30
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για να μην γίνει καμία παρερμηνεία, η απόδειξη με την αγορά των 3 ρόλεξ μπαμ κι έξω είναι του αρχικού ιδιοκτήτη, από τον οποίο πήρα εγώ μεταχειρισμένο (2ετιας) το 16710 στα 2.550 €..........αν έβλεπα το μέλλον, τότε, θα έπρεπε να είχα σηκώσει ότι μεταχειρισμένο 2ετίας σπορ ρόλεξ έβρισκα στο δρόμο μου από 2.500 έως 3.000 €.......EDIT : Αν είχα δώσει τα λεφτά του SKODA (29.900 ) τότε σε ρολέξ, σήμερα τα ρολόγια θα είχαν περίπου ~75.000 €, ενώ τώρα από τα 29.900, δεν παίρνω ούτε 7.000 από το αμάξι........
Σωστή οικονομοτεχνική τοποθέτηση.Ο μόνο προβληματισμός μου είναι το ότι δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να πάω καμία εκδρομή...μέσα στο submariner μου ή σε οποιοδήποτε άλλο ρολόϊ μου Γενικά τα ρολόγια δεν με έχουν εξυπηρετήσει καθόλου σαν μέσα μετακίνησης
Πραγματικά απίστευτο ρολόι!
Είχα πει να βάλω και 3η επιλογη να πάρω πρώτα το steinhart σαν test drive αλλα δεν το βαλα τελικα. Ισως είναι μια λογική κίνηση αν και δεν υπάρχουν λογικές κινήσεις στα ρολόγια PS. Αρη, Συνηδητοποιησα οτι δεν έχω GMT και ένα pepsi/coke θα ήταν ότι πρεπει. Το άλλο που σκεφτόμουν είναι το Doxa αλλα αυτό είναι άλλη κουβεντα κι ας μην το μπλεξουμε.
....και σε απίστευτα υψηλή τιμή!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και σε ατσάλι