Ψηφοφορία

Steinhart GMT Ocean 1 Blue-Red
9 (30%)
Rolex GMT Master II
21 (70%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 30

Αποστολέας Θέμα: Pepsi GMT - Πάμε για το καλό ή για το φτηνό;;  (Αναγνώστηκε 14906 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Pepsi GMT - Πάμε για το καλό ή για το φτηνό;;
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 21, 2016, 11:25:54 μμ »

για να μην γίνει καμία παρερμηνεία, η απόδειξη με την αγορά των 3 ρόλεξ μπαμ κι έξω είναι του αρχικού ιδιοκτήτη, από τον οποίο πήρα εγώ μεταχειρισμένο (2ετιας) το 16710 στα 2.550 €..........αν έβλεπα το μέλλον, τότε, θα έπρεπε να είχα σηκώσει ότι μεταχειρισμένο 2ετίας σπορ ρόλεξ έβρισκα στο δρόμο μου από 2.500 έως 3.000 €.......

EDIT : Αν είχα δώσει τα λεφτά του SKODA (29.900 ) τότε σε ρολέξ, σήμερα τα ρολόγια θα είχαν περίπου ~75.000 €, ενώ τώρα από τα 29.900, δεν παίρνω ούτε 7.000 από το αμάξι........

Σωστή οικονομοτεχνική τοποθέτηση.
Ο μόνο προβληματισμός μου είναι το ότι δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να πάω καμία εκδρομή...μέσα στο submariner μου ή σε οποιοδήποτε άλλο ρολόϊ μου  ::) ::) ::)
Γενικά τα ρολόγια δεν με έχουν εξυπηρετήσει καθόλου σαν μέσα μετακίνησης  :-\

Αποσυνδεδεμένος corsair1965

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 21, 2016, 11:35:43 μμ »
Σωστή οικονομοτεχνική τοποθέτηση.
Ο μόνο προβληματισμός μου είναι το ότι δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να πάω καμία εκδρομή...μέσα στο submariner μου ή σε οποιοδήποτε άλλο ρολόϊ μου  ::) ::) ::)
Γενικά τα ρολόγια δεν με έχουν εξυπηρετήσει καθόλου σαν μέσα μετακίνησης  :-\

....ίσως αν έκανες ωτο-στοπ με το αριστερό χέρι φορώντας Rolex, θα σε εξυπηρετούσαν περισσότερο στο θέμα της μετακίνησης.
 :lol:
Πέρα από την πλάκα, έχει απόλυτο δίκιο ο Πάνος!!!
Έχω φτάσει σε σημείο να έχω πάρει το sub μου το μαύρο  5,500 ευρω και να είμαι και ευχαριστημένος.
χο χο χο!

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 21, 2016, 11:37:07 μμ »

Πραγματικά απίστευτο ρολόι!

....και σε απίστευτα υψηλή τιμή!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και σε ατσάλι
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2016, 11:51:26 μμ από corsair1965 »
χο χο χο!

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 21, 2016, 11:50:56 μμ »
Είχα πει να βάλω και 3η επιλογη να πάρω πρώτα το steinhart σαν test drive αλλα δεν το βαλα τελικα. Ισως είναι μια λογική κίνηση αν και δεν υπάρχουν λογικές κινήσεις στα ρολόγια :D

PS. Αρη, Συνηδητοποιησα οτι δεν έχω GMT και ένα pepsi/coke θα ήταν ότι πρεπει. Το άλλο που σκεφτόμουν είναι το Doxa αλλα αυτό είναι άλλη κουβεντα κι ας μην το μπλεξουμε.

τί test drive βρε Κώστα;;
Να δεις αν σου κάθεται καλά; Αν σου ταιριάζει στον καρπό;; Αν το πάρεις το GMT master δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς ξανά με άλλο ρολόι. Και μόνο που το σκέφτεσαι να αρχίσεις να μαζεύεις τα χρήματα, πάει να πει ότι πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις! Go for it φίλε!!! Δε θα το μετανιώσεις ποτέ!!
χο χο χο!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 22, 2016, 07:07:47 πμ »
....και σε απίστευτα υψηλή τιμή!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βγάζουν και σε ατσάλι
Μια πιθανή εξήγηση είναι πως επειδή είναι πολύ ακριβή η διχρωμία μπλε-κοκκινο σε κεραμική στεφάνη θα ήταν υπερβολική η τιμή του αν το έβγαζαν σε ατσάλι.Τώρα αν ισχύει σίγουρα αυτό δε γνωρίζω.