Αποστολέας Θέμα: Αγορά ORIENT - SEIKO  (Αναγνώστηκε 3568 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aposimon

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά ORIENT - SEIKO
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2008, 11:36:50 πμ »
Γεια σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω από την ORIENT WATCHES UK μέσω internet (όχι ebay) τα παρακάτω ρολόγια : SNZE81 της SEIKO και το CEM65006D της ORIENT. Είμαι εντελώς καινούργιος στο forum και θα εκτιμούσα την βοήθειά σας όσον αφορά τα ρολόγια αλλά και το κατάστημα
Ευχαριστώ - Αποστόλης

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ORIENT - SEIKO
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 02, 2008, 01:00:43 μμ »
Και τα δυο ειναι πολυ καλα στα λεφτα τους,το orient το εχω και ειναι προτιμοτερο λογω μεγαλυτερης στεγανοτητας αλλα και ακριβειας μηχανισμου.
Το καταστημα δεν το γνωριζω ομως.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 02, 2008, 03:50:44 μμ »
γιατι το οριεντ εχει καλυτερη? το σεικο εχει τον 7s36 , το orient ποιον μηχανισμο εχει?
εγω θα αγοραζα το σεικο. αλλα αν θελεις καλη ακριβεια παρε ενα quartz.. το μαγαζι ουτε εγω το γνωριζω

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2008, 09:55:49 μμ »
γιατι το οριεντ εχει καλυτερη? το σεικο εχει τον 7s36 , το orient ποιον μηχανισμο εχει?
εγω θα αγοραζα το σεικο. αλλα αν θελεις καλη ακριβεια παρε ενα quartz.. το μαγαζι ουτε εγω το γνωριζω

Του orient ειναι κι αυτη inhouse αλλα δε θυμαμαι τον κωδικο της καλιμπρας,την γραφει στο manual που εχω.Δεν ειπα καλυτερη μηχανη αλλα καλυτερη ακριβεια.Το Seiko που λεει ο φιλος ειναι entry level μοντελο,ενω το orient mako θεωρειται στο επιπεδο της σειρας  seiko skx.

Αποσυνδεδεμένος aposimon

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2008, 11:54:59 μμ »
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσοχή σας
Αποστόλης

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 03, 2008, 07:24:43 πμ »
Και εγώ θα ψήφιζα orient. Τώρα πια είναι μία πιο "σιωπηλή" εταιρία από την seiko, που δεν προωθείται τόσο πολύ, αλλά η ποιότητά της παραμένει πολύ υψηλή για τα χρήματά της. Δεν πουλάει πλέον "όνομα".
Και έχω την εντύπωση ότι ανήκει σε κάποιο ποσοστό στην seiko. Τα quartz της φοράνε μηχανισμούς της seiko, αλλά τα αυτόματά της έχουν ακόμη τους δικούς της, καλούς και φθηνούς μηχανισμούς.
Γνώμη μου, ψάξου με ebay. Πιθανότατα θα το βρεις πολύ φθηνότερα.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 03, 2008, 05:37:58 μμ »
Ναι,την ελεγχει η Seiko απ την οποια δανειζεται τους quartz αλλα και καποιους αυτοματους μηχανισμους(πχ cal.6s37).
Ειναι δυσκολο να πιστεψει κανεις οτι υπαρχουν ρολογια με ανωτερο value for money απ τα Seiko,κι ομως...Βεβαια η seiko εχει το ονομα κι οχι αδικα διοτι αυτη ειναι που πραγματικα δημιουργει,καθως και μια ατελειωτη γκαμα.
Στην Ελλαδα εχω δει κατι orient σε τιμες εξωπραγματικες παντως...