Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με αλλαγη μπαταριας CASIO ws 300  (Αναγνώστηκε 1412 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greenbiker

• Just Registered
    • Προφίλ
Προβλημα με αλλαγη μπαταριας CASIO ws 300
« στις: Φεβρουάριος 23, 2016, 01:37:43 μμ »
Καλησπέρα,

Διαθέτω ένα Casio WS-300, το οποίο δουλευει απροβλημάτιστα πάνω από 13 χρόνια. Το μόνο που πρόβλημα κάθε χρόνο είναι τα λουρακια που κόβονται και τα πληρώνω 10ε τη φορά. Καταλαβαίνετε ότι 10ε είναι σαν να πληρώνεις το ρολόι ολόκληρο με βάση την αξία του. Αλλά επειδή έχει συναισθηματική αξία το διατηρώ ακόμα.

Αυτή τη φορά επιχείρησα να αλλάξω μπαταρία μόνος μου όπως και κάθε άλλη φορά, αλλά όταν σφίγγω το καπάκι από πίσω για να το βιδωσω , το ρολόι σβήνει.

Έχει μια κόκκινη πλαστική ροδέλα, μεγέθους όσο κι η μπαταρία. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως την έχω τοποθετήσει λάθος και το πρόβλημα σχετίζεται μ αυτήν. Αυτή τη στιγμή την έβαλα πάνω από το +της μπαταρίας και την κουμπουσα μαζί με την μπαταρία και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Δυστυχώς δεν θυμάμαι την αρχική της θέση, όταν αφαίρεσαν την προηγούμενη.
Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Προβλημα με αλλαγη μπαταριας CASIO ws 300
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 23, 2016, 02:22:11 μμ »
Κάποιο έλασμα (που δεν θα έπρεπε) από το module με το που ακουμπάει το εσωτερικό μεταλλικό μέρος από το καπάκι κάνει βραχυκύκλωμα και σου το σβήνει.....μόνο ένα πρέπει να έρχεται σε επαφή με το καπάκι για να έχεις ήχο στο alarm, προφανώς και η ροδέλα η πλαστική που αναφέρεις μονώνει κάτι από το να μην έρχεται σε επαφή με το καπάκι, (μην με ρωτήσεις τι...δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο πως είναι εκεί και σίγουρα αν ανέβαζες φώτο από όλα όσα γράφεις θα ήταν πιο εύκολο), επι της ουσίας κάνε δοκιμές (κάντην τούμπα η άλλαξέ της θέση) κι αν δεν τα καταφέρεις τότε πήγαινέ το σε έναν τεχνίτη να στο δέσει σωστά......
''Γιώργος''