Αποστολέας Θέμα: Λουράκι για Porsche Design  (Αναγνώστηκε 1373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sdrala

• 34mm case
    • Προφίλ
Λουράκι για Porsche Design
« στις: Φεβρουάριος 08, 2016, 02:17:17 μμ »
Καλημέρα σας,
έχω το P 6310 το οποίο διαθέτει καουτσούκ λουράκι και μετά απο 5 χρόνια χρειάζεται αλλαγή. Επίσης και η μπούκλα ανοίγει συνέχεια και  μετά από έλεγχο ο τεχνικός μου είπε ότι πρέπει να αλλαχτεί.
Στο δια ταύτα όταν μετα κόπων και βασάνων επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα οι τιμές που μου έδωσαν (καθήστε πρώτα...) ήταν οι εξής:
Λουράκι 300 Μπουκλα 350
Σύνολο 650 για ένα ρολόι που το αγόρασα το 2010 καινούριο 900 ευρώ και τωρα ακόμα το βρίσκεις  σε αυτή τη τιμή (η τιμή καταλογου βέβαια ήταν στα 2.000 αλλά αυτό είναι άλλο θεμα)
Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγω της ιδιομορφίας του και του πως πίανει στην κάσα δεν μπορώ να βρώ aftermarket λουράκι όπως και μπούκλα με αποτέλεσμα να έχω πλέον ένα άχρηστο ρολόι.
Και αναρωτιέμαι πέρα από το εύλογο περί απατεώνων τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω το ρολόι μου.
Έχει μήπως κάποιως παρόμοια εμπειρία? Καμιά βοήθεια ίσως?
Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Λουράκι για Porsche Design
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 08, 2016, 03:12:14 μμ »

Έτσι είναι από πίσω;

Κάτι θα βρεθεί.
Μέτρησε αποστάσεις, βγάλε καμιά φωτό του δικού σου και το ξαναβλέπουμε. ;)

Αποσυνδεδεμένος sdrala

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Λουράκι για Porsche Design
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 08, 2016, 03:33:32 μμ »
Aυτο ειναι ακριβως με τη διαφορα οτι ειναι με μπρασελε ενω το δικο μου καουτσουκ.
Θα το βγαλω φωτο οταν γυρισω αλλα ειναι φορεμενο στο ρολοι.Βασικα δεν ξερω πως βγαινει και δεν θελω να κανω καμια πατατια μιας και δεν σκαλιζω τα ρολογια μου.