0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω οτι η καταγωγη του αντρα ηταν απο Αλβανια.Και ηταν τοτε που ειχαν πρωτοερθει οι Αλβανοι στην Ελλαδα.
Κοζανάρα ολε!!!Τον είχανε περιλαβει τέσσερις κουγκάρες και τονε κάνανε φέτες τον τυπάκο!Παρεπιπτόντως Έλληνας ήτανε, φοιτητής...
Κυκλοφορούσε από τότε η Espresso;
μην μπερδεύεσαι, τότε κυκλοφορούσε αγνός και ηθικός τύπος: αυριανή λολολολ
Δεν ξέρω αν το θυμούνται οι πιο παλιοί, το είχανε γράψει εφημερίδες. ήταν κάπου στο 85-90 σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, νομίζω (βέροια, Νάουσα κάτι τέτοιο) μια παρέα από κάμποσες 40άρες είχανε κλείσει σε ένα διαμέρισμα έναν σημαντικά νεώτερό τους και για κάμποσες μέρες δεν τον αφήνανε να βγει έξω. Του βγάλανε..... το λάδι. Μετά από τρεις ημέρες ο τύπος κατάφερε να το σκάσει, αλλά βγαίνοντας έξω λιποθύμησε στο δρόμο και μεταφερθηκε στο νοσοκομείο. Ξύπνησε μετά κανά δύο μέρες και βλέπει μπροστά του μία νοσοκόμα. Η αντίδρασή του; φώναξε "βοήθειααααα, γυναίκες"
Ήταν στην Λαρισσα και ήταν φοιτητής
Λάρισα ή Κοζάνη;Αποφασίστε...Τελικά με το καλοκαιρινό κουστούμι για τον μπάτμαν, καταλήξαμε κάπου;Αφήνουμε πολλά ανοιχτά θέματα. Να οργανωθούμε
Έχεις δίκιο, χάσαμε τον ειρμό μας.Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας πει ο φίλος μας τι ρολόι θα φορέσει στο μυστήριο, για να δούμε με τι συνδυάζεται;
Κοσμά, το ρολόι μικρή σημασία έχει.Για την εμφάνιση σε γάμο, βασικός οδηγός είναι τι φοράει η κοπέλα/γυναίκα που συνοδεύει κανείς.
Στη Λάρισα ήταν, λέει ο αστικός μύθος, η γκαρσονιέρα νοικιασμένη από κυρίες για πάσης φύσεως συνευρέσεις, παρτουζών συμπεριλαμβανομένων. Το λουρί είναι το ρολόι.
Στείλτο σε εμένα ρε καπετάνιε, που ανεβαίνω & στη Λάρισα κάθε 3 & λίγο Sent from my iPhone using Tapatalk
Στείλτο σε εμένα ρε καπετάνιε, που ανεβαίνω & στη Λάρισα κάθε 3 & λίγο