Αποστολέας Θέμα: Ανδρικό στυλ  (Αναγνώστηκε 236691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Ανδρικό στυλ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 12:41:34 πμ »
Παντως η αξιοπρεπεια και ευγενεια ειναι βασικα στοιχεια του στυλ, σ´ αυτο συμφωνω με το Γιαννη.

Αποσυνδεδεμένος corsair1965

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 12:42:48 πμ »
Παντως η αξιοπρεπεια και ευγενεια ειναι βασικα στοιχεια του στυλ, σ´ αυτο συμφωνω με το Γιαννη.

Πες τα ρε Βίκτωρα!!!!
χο χο χο!

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 12:46:48 πμ »
+1.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 12:48:37 πμ »
Και ειναι και κατι που δεν αποτυπωνεται φυσικα ατις φωτογραφιες.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 08:24:33 πμ »
Όπως πάντα η άποψη του Βίκτωρα είναι  η καλύτερη!

Έχω δει "φτωχαδάκια" με ρούχα της λαϊκής να λάμπουν με το χαμόγελο και τη συμπεριφορά τους  και κάτι -ντεμέκ- σενιαρισμένους να ζέχνουν συμπεριφορική και ψυχική μπίχλα.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 03:45:05 μμ »
Σκεψεις σχετικα με την ποιοτητα ζωης και την καλαισθησια ή το στυλ σημερα,εχουν περασει αρκετες φορες απο το μυαλο μου.

Απο τη μια,θαυμαζω φυσικα αυτα που δημιουργει και κατασκευαζει ο ανθρωπος,και ειναι πιο εκλεπτυσμενα και ακριβα,απο ρουχα,παπουτσια,ρολογια,αυτοκινητα,σπιτια,πραγματα κτλ.
Απο την αλλη επισης σκεφτομαι οτι σημερα,καποιος μπορει να βρει την ποιοτητα και το καλογουστο στυλ στη ζωη του,χωρις να εχει ουτε ακριβα ρουχα,ουτε πολυτελες σπιτι,ουτε ακριβο αυτοκινητο και οτι αλλο,αλλα πιο οικονομικα,αλλα και παλι καλα και με αξιοπρεπη ποιοτητα.

Διαβαζα τις προαλλες και ενα αρθρο για καποιους που επαθαν λεει καρκινο που δουλευαν στην σαμσουνγκ.Εκει γεννιουνται επιπλεον και αλλα ερωτηματα και σκεψεις,οτι δηλαδη και αυτα που απολαμβανουμε εμεις που εχουμε τη δυνατοτητα εδω που ειμαστε,ειναι η αιτια για να πεθαινουν αλλοι πολλες φορες.Δηλαδη το ωραιο κινητο που εχω τωρα αυτης της εταιριας,που παροτι δεν ηταν τοσο ακριβο (καπου στο 100ρικο),το θαυμαζω πολλες φορες και λεω κοιτα,ενα επιτευγμα της τεχνολογιας με καλη οθονη,καλη καμερα,επικοινωνω με αυτο,ειναι μικρος υπολογιστης,αριθμομηχανη,ημερολογιο,φακος,ραδιοφωνο κτλ,ενα αντικειμενο που εχει προελθει απο την πορεια του ανθρωπου μεχρι τωρα και προσφερει μια ποιοτητα και συμβαλει και αυτο στο ολο "στυλ",αλλα καποιοι εκει που το εφτιαχναν,αυτο ή την τηλεοραση ή το αμαξι ή αλλα πραγματα,μπορει να εχασαν και τη ζωη τους.

Δε θελω να περασω οτι πρεπει να γινουμε ερημιτες και να τα πεταξουμε ολα και να μη ξαναγορασουμε τιποτα,ετσι που εχουμε μαθει δυσκολα ξεμαθενουμε,αλλα δεν ειναι κακο να εχουμε μια επιγνωση και για αυτο στο πισω μερος του μυαλου μας.

Για να επανελθουμε τωρα στο θεμα του στυλ,μ'αρεσει προσωπικα και μενα να βλεπω ποιοτικα,καλογουστα,και ομορφα συνδυασμενα ρουχα,παπουτσια κτλ,αλλα μπορει καποιος να βρει ομορφα πραγματα και σε καλες τιμες και να ειναι παλι αξιοπρεπης και η εμφανιση του (βλεποντας το μονο απο θεμα εμφανισης),το σπιτι που μενει,το αμαξι που οδηγει αν οδηγει κτλ.
Και για καποιο λογο συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι αναγκη να καταφευγει καποιος αντρας σε ψαγμενες λυσεις ντυσιματος για να ειναι κομψος και με ομορφο στυλ.Η προσωπικη μου αποψη ειναι αφενως οπως συμφωνουμε οι περισσοτεροι,να φερεται ομορφα και να προσπαθει να ειναι τιμιος και σωστος ανθρωπος,και οσον αφορα την εμφανιση του,οτι ηλικα και να εχει,πιστευω ειναι καλυτερα να ακολουθει καποιες κλασσικες λυσεις,οχι παλιομοδιτικες,αλλα που να ειναι παντα κομψος,με ωραιο στυλ,να βγαζει κατι καλο.

Δηλαδη αν ενας αντρας οπως ειπα φορεσει ενα απλο ομορφο πολο μπλουζακι ή ενα πουκαμισακι (ή το χειμωνα ενα πουλοβερ και ενα μπουφαν ή στυλ παλτο ωραιο),ενα τζιν παντελονακι ή υφασματινο οχι απαραιτητα ακριβο αλλα να ειναι ωραιο και σωστο πανω του,και ενα παπουτσακι νορμαλ οτι του αρεσει να ταιριαζει και αυτο,δεν ειναι αναγκη να ειναι αυτα παντα ακριβα για να εχουν μια καλη ποιοτητα και να δειχνουν κομψα.Και το οποιοδηποτε ρολοι που εχουμε επειδη μας αρεσει το καλο ρολοι,να εχουμε μια μικρη εκλεπτυσμενη μηχανη στον καρπο μας,ειτε rolex diver,ειτε καποιο κομψο ακριβο dress,θα ταιριαξει και αυτο ομορφα,γιατι οχι.

Διαβασα σε προηγουμενο ποστ,οτι το εντελως επιμελημενο και αψεγαδιαστο στυλ δεν ειναι παντα καλο,και συμφωνω λιγο με αυτο.Μπορει να δειχνει επιτηδευμενο.Θυμαμαι στο watchuseek καποιος ελεγε οτι ξερω γω ενα ρολοι με καφε ταμπα λουρακι,θα πρεπει να το ταιριαξεις με ιδια ζωνη και παπουτσια,και καποιος απαντησε οτι ισως και αυτο δεν ειναι παντα καλο,γιατι κανει μπαμ οτι το προσπαθεις πολυ και στο τελος φαινεται "καπως".Δε λεω οτι μπορει κατι τετοιο να μη δειχνει και ωραιο,αλλα επειδη εχω παρατηρησει ετσι καποιες περιπτωσεις με ταιριασματα ρουχων στην πενα,καπου κατι δε μου κολλαει και στην τοση προσοχη σε αυτες τις λεπτομερειες σε εναν αντρα,αλλα ενταξει,ειναι και προσωπικα γουστα αυτα,ενω φυσικα δεν ειμαι και καποιος στυλιστας ενδυματολογος.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 04:49:16 μμ »
Παιδιά το στυλ είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Εαν δεν το έχεις το παίζεις εκ του ασφαλούς ή βάζεις απλά ότι να'ναι.

Εαν το έχεις σου βγαίνει ενστικτωδώς. Εάν το έχεις, μπορεί τη μια ημέρα να τα ταιριάξεις όλα και την άλλη με 10 χρώματα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 09:18:49 μμ »
Εγώ ξέρω ότι θα έρθω με μπλοκάκι στην πίτα με ζυγαριά μεζούρα... θα βαθμολογω το στυλ και τι πρέπει για τον καθένα... Φυσικά και στην επιτροπή θα είναι τα τρολ του φόρουμ Βίκτωρας Θοδωρής και άλλος ένας έκπληξη

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:58:13 μμ »
Εγώ ξέρω ότι θα έρθω με μπλοκάκι στην πίτα με ζυγαριά μεζούρα... θα βαθμολογω το στυλ και τι πρέπει για τον καθένα... Φυσικά και στην επιτροπή θα είναι τα τρολ του φόρουμ Βίκτωρας Θοδωρής και άλλος ένας έκπληξη

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

πηρα και το βικτωρα τηλ και εχουμε φαει τα νυχια μας απο την αγωνια.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 01:54:57 πμ »
Εγω θελω να ειμαι προεδρος.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 02:28:52 μμ »
Παιδιά το στυλ είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Εαν δεν το έχεις το παίζεις εκ του ασφαλούς ή βάζεις απλά ότι να'ναι.

Εαν το έχεις σου βγαίνει ενστικτωδώς. Εάν το έχεις, μπορεί τη μια ημέρα να τα ταιριάξεις όλα και την άλλη με 10 χρώματα.

Κατα τη γνωμη μου,δεν ειναι τοσο απλο.Ολοι εχουμε ενα στυλ,σαν συνολο,ψυχη-χαρακτηρα-συμπεριφορα-αρρενωποτητα-καθαριοτητα-ντυσιμο κτλ.
Δεν ειναι μια κατασταση των 2 ακρων "ή το'χεις ή δε το'χεις".Καθε ανθρωπος εχει το δικο του στυλ,αλλος πιο κομψο σαν ντυσιμο και εμφανιση,αλλος πιο απλο κτλ.Αυτος που εχει πιο απλο "εκ'του ασφαλους" οπως ειπες στυλ και ντυσιμο,ακομη και αν δεν ειναι νεος και ωραιος,δε σημαινει οτι το στυλ του θα ειναι υποδεεστερο απο καποιον αλλον "στυλατα" ντυμενο,και σωστα στυλατα βασικα που "το'χει".
Και για μας τους αντρες (αλλα και για τις γυναικες),το εκ του ασφαλους κομψο στυλ και ντυσιμο,ισως ειναι προτιμοτερο πολλες φορες.Αλλα καθενας βλεπει και αλλιως τα πραγματα φυσικα,αυτη ειναι η δικη μου αποψη σε γενικες γραμμες.
Ακομη και στις γυναικες μ'αρεσει καλυτερα να ειναι προσγειωμενες στο στυλ τους,με ενα απλο τζινακι πχ που διαγραφει ομορφα το σωμα,ενα θυληκο αλλα οχι ξωβιζο εντελως μπλουζακι κτλ.

Το ολο θεμα πιστευω θελει λιγο προσοχη,οπως και με αλλα υλικα αγαθα,να δινουμε τη σημασια μεχρι εκει που πρεπει,να προσεχουμε μη μας βγει αλλαζονια και τουπε επισης.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 02:52:28 μμ »
Σαφώς και όλοι έχουν το δικό τους στυλ!Παράδειγμα:

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:04:45 μμ »

μακάρι το πρόβλημα αυτών, να ήταν το στυλ τους...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:07:05 μμ »

Καλωσηρθατε στην ταβέρνα μας
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:09:00 μμ »
μακάρι το πρόβλημα αυτών, να ήταν το στυλ τους...
Πολύ σωστός!👍🏻

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:10:17 μμ »
:D Ούτε καν όμως..Δε πατάς σε ταβέρνα με τέτοιους κράχτες.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:11:29 μμ »

Από αριστερά προς τα δεξιά ....

1.γκαρσονι
2.ταβερνιαρης
3.ψηστης ....
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:20:58 μμ »

με το χέρι στην καρδιά, ακόμα και κουτουκάκι να είχα, δεν τους έπαιρνα ούτε για βοηθούς σερβιτόρου...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:26:35 μμ »

Από αριστερά προς τα δεξιά ....

1.γκαρσονι
2.ταβερνιαρης
3.ψηστης ....

Χαχα, τους πετυχες!

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 03:30:42 μμ »
με το χέρι στην καρδιά, ακόμα και κουτουκάκι να είχα, δεν τους έπαιρνα ούτε για βοηθούς σερβιτόρου...
Ελα Στρατο αυτο που λες εννοειται... οι σερβιτοροι πρεπει να ειναι λεπτοι... να χωρανε αναμεσα στα τραπεζια... και να δειχνουν στους πελατες οτι οι "αποστασεις" ειναι σωστες...

εγω θα στα λεω...  ;)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!