καλη χρονια φιλοι ευχομαι την νεα χρονια περισσοτερα χαμογελα κ λιγοτερα προβληματα!!δυσκολες πολυ οι εποχες αλλα ευελπιστω με υγεια κ χαμογελα να ξεπερασουμε κ τα φετινα παλουκια!!
ζηλεψα απο το θεμα Rolex και λουρακια καθως ειδα μερικα απιστευτα λουρακια κ nato κ μιας κ ψαχνω για το δικο μου καποιο nato αλλα κ λουρακι ειπα να δημιουρησω κ αυτο το θεμα για προτασεις φωτο κ ανταλλαγες ιδεων!!
σε καποιο θεμα ειδα ενα nato jeans colour πιστευετε θα ταιριαζε στο δικο μου;;
Sent from zakynthos!!!!
Καλή χρονιά και σε σένα, φίλε jkarakasinio!

Υπέροχο το ρολόι σου, αλλά στα λουράκια θέλει προσοχή.
Ως κάτοχος του παλιότερου μοντέλου έχω κάνει αμέτρητα "πειράματα", από το 2008, σχεδόν όλα αποτυχημένα.
Και αυτό, παρότι το παλιότερο po είναι ευκολότερο από το δικό σου (λόγω κάσας και λόγω των γνωστών διαφορών στο bezel και στο dial).
Επιλογές υπάρχουν άπειρες, οι περισσότερες τραγικές.
Γνώμη μου είναι ότι το στυλ και ο χαρακτήρας του ρολογιού απαιτούν αποκλειστικά τα ΟΕΜ της ωμέγα - όσο και αν προσωπικά θα ήθελα πολύ να μην ήταν έτσι.
Κάνοντας τη θυσία να πάρει κανείς τα πανάκριβα ΟΕΜ λουρί+μπούκλα, θα έχει ένα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ "νέο" ρολόι και όχι ένα ακόμα, που είναι περισσότερο, για γέλια..
