Αν και δε ξερω τα παιδια που ειχαν τη συναλλαγη,θα ηθελα να πω μια γενικη γνωμη που εχω για το θεμα μιας αγγελιας που εμπεριεχει ενα προιον,το οποιο χαρακτηριζεται "σε αριστη κατασταση".
Σε αριστη κατασταση λοιπον,ειναι ουσιαστικα αδυνατον να βρισκεται ενα οποιοδηποτε προιον.Η αριστη κατασταση,ειναι το προιον εντελως καινουριο,οπως εχει βγει απο το εργαστασιο,χωρις απολυτως κανενα σημαδι ή χρηση ή οτιδηποτε πανω του.Κατα τη γνωμη μου,και ενα ολοκαινουριο ρολοι πχ απο το εργαστασιο,αν δουμε οτι εχει εστω και μια ελαχιστη γραντζουνιτσα τυπου hairline,τοτε αυτοματα "ακυρωνεται" η αριστη κατασταση και ας ειναι και καινουριο.Το αριστη κατασταση ειναι το τελειο,και ετσι θα πρεπει να προσεχουμε να μην το χρησιμοποιουμε-κατα τη γνωμη μου παντα-στις αγγελιες σε οποιοδηποτε προιον,εκτος και αν οντως ειναι ετσι (κατι που μαλλον 99% δε θα ειναι).
Και παλι να πω οτι δε ξερω την περιπτωση και τα παιδια και συγγνωμη αν ειναι off topic το ποστ μου,απλα μου εχει τυχει και εμενα και ηταν κατι που με ειχε στενοχωρησει λιγο,παροτι η συναλλαγη θα γινοταν χερι χερι,και το ειδα και δε το πηρα το προιον (μια φωτογραφικη μηχανη πριν αρκετα χρονια).