Αποστολέας Θέμα: Η συλλογη μεγαλωνει σιγα σιγα.  (Αναγνώστηκε 12782 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
Η συλλογη μεγαλωνει σιγα σιγα.
« στις: Ιανουάριος 03, 2016, 07:22:18 μμ »
  Καλη χρονια σε ολους τους φιλους του ρολογιου.Στο νημα ακριβως ειπα και εγω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου,τι αλλο απο ενα ρολοι.Ηδη στη συλλογη μου βρισκεται το seiko sumo,citizen nighthawk ευρωπαικη εκδοση,και απο εβδομαδα ερχεται πρωτα ο θεος και το orient mako xl απο το μελος Castor(να ναι καλα ο φιλος).
 Ερχεται λοιπον αλλος ενας Ιαπωνας σε χρωμα μπλε μιας και παντα στη ζωη μου δοκιμαζα μονο μαυρο πηρα την αποφαση να προσθεσω χρωμα στη ζωη μου.
 Ετσι λοιπον θα εχω στη συλλογη μου και τους 3 Ιαπωνες ωρολογοποιιας.Μολις μαζευτουνε και καποια χρηματα θα παμε στον επομενο στοχο που ακομη δεν ξερω τι θα ειναι.Εδω ζηταω τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας.Φυσικα το μπατζετ και η συλλογη μου οπως βλεπετε βαδιζει σε 150-400 ευρω.
 Και επειδη προσεχω τα βηματα μου ωστε να αγοραζω ρολογια που θα μεινουνε τι αλλο προτεινετε?

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Η συλλογη μεγαλωνει σιγα σιγα.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 03, 2016, 09:04:19 μμ »
Και επειδη προσεχω τα βηματα μου ωστε να αγοραζω ρολογια που θα μεινουνε τι αλλο προτεινετε?
Καλη χρονια Κωστη μου,
δεν εχω κατι να σου προτεινω αλλα απλα να σου πω''μεγαλη μπουκια να τρως,μεγαλη κουβεντα να μην λες''σχετικα με το ''ρολογια που θα σου μεινουνε''
Ακομα και στις γυναικες τα γουστα μας αλλαζουν,ποσο μαλλον στα ρολογια,παρε κατι σημερα και εχει ο Θεος για αυριο .
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 03, 2016, 10:34:40 μμ »
Περνά από την Ασία σε Ευρώπη. Με αυτό το bugdet θα επερνα ένα steinhart με το πράσινο bezel !! Θα μπορούσες να δώσεις και κάτι παραπάνω για ένα arcimide

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 12:26:17 μμ »

μια πρωτη γευση αλλα συντομα θα γραψω και δυο λογια κυριως για το πωλητη .που ειλικρινα τετοιους το φορουμ δεν τους χρειαζεται γιατι ειναι απαραδεκτοι!μιλαω για το μελος CASTOR.αλλα περιμενα και αλλα ελαβα που λεει και ο λαος!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 12:43:36 μμ »

μια πρωτη γευση αλλα συντομα θα γραψω και δυο λογια κυριως για το πωλητη .που ειλικρινα τετοιους το φορουμ δεν τους χρειαζεται γιατι ειναι απαραδεκτοι!μιλαω για το μελος CASTOR.αλλα περιμενα και αλλα ελαβα που λεει και ο λαος!

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς ειναι βαρείς,θα σε παρακαλούσα να τους υποστηρίξεις.
Η αξιοπιστία μεταξύ των μελών ειναι βασική αρχη του φορουμ και δεν υπαρχουν περιθώρια σκιών!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 12:45:26 μμ »
Λοιπον εχουμε και λεμε-- για το ρολοι δεν εχω πολλα να πω.πολυ καλη ποιοτητα για τα χρηματα του,ωραιο το μπλε χρωμα,οχι τοσο καλο το μπρασελε αλλα κανει τη δουλεια του.Βεβαια οι πειρσσοτεροι το γνωριζετε το MAKO XL!.
  Τωρα παμε στο πωλητη CASTOR.στην αρχη ολα καλα.επικοινωνια,μηνυματα φανηκε πολυ εξυπηρετικος.
Η συνεχεια μαυρα χαλια μολις παρελαβα το ρολοι.Ο κυριος εγραφε στην αγγελια ρολοι σε αριστη κατασταση μαλιστα το βαθμολογουσε με 10/10. Ενταξει μονο καινουργιο ειναι σε αυτη τη κατασταση.περιμενα με τα λεγομενα του 8/10 τουλαχιστον.
 Μολις ανοιξα το κουτι αμεσως φανηκαν 3 γρατσουνιες στο κρυσταλλο.η μια Καραμπινατη.το μπρασελε με απειρες γρατσουνιες και το πισω μερος ψιλοβρωμικο.η κασα αρκετες γρατσουνιες.Τωρα ρωταω εγω για μαλ... μας περασε ο κυριος???
 Ειλικρινα μερες που ειναι δεν ειχα διαθεση να χαλαστω αλλα ουτε και να γραψω ασχημα πραγματα .Αλλα οπως εγω ειμαι κυριος ετσι θελω να ειναι και οι αλλοι.Τετοιους πωλητες  που βαζουνε φωτο μαλλον οχι δικες τους, δεν τους χρειαζεται κανενα φορουμ και ειδικα το mywatch.Να εξαπατουνε το κοσμο και να το κοροιδευουνε.
  Ευτυχως το ποσο δεν ηταν μεγαλο αλλα και παλι δεν γουσταρω τη κοροιδια.Οποιο ποσο και να ειναι αυτο πρεπει να το σεβεται ο καθενας.
 Γιαυτο θα προτεινα στον υπευθυνο οι φωτο που ανεβαινουν στις αγγελιες να εχουν διπλα και το ονομα του χρηστη  μαζι με την ημερομηνια .
 Τελος παντων καλη χρονια σε ολους και προσοχη στις αγγελιες παιδια!Πρεπει να εντοπιζουμε και να απομακρυνουμε τους παρεισακτους.
 Εγω μια χαρα το φοραω το mako δεν με πειραζει.αλλαξα και τις μπαρετες οι οποιες ηταν λυγισμενες.Τωρα εαν προτιμαει το μελος CASTOR ας βγει να διαψευσει αν τολμαει.γιατι οι φωτο που τραβηξα και εχω μαζι μου τα λενε ολα για τη κατασταση του ρολογιου..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ προσοχη στο μελος CASTOR!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 12:48:58 μμ »
Επίσης μήπως πρώτα θα έπρεπε να μιλήσετε οι δύο σας μεταξύ σας και να διευθετήσετε ότι θέμα υπάρχει ιδιωτικά, πριν να γραφούν τα όποια πράγματα δημοσίως ;

EDIT : Δυστυχώς δεν προλαβα να κάνω την δημοσίευση εγκαίρως !

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 12:56:48 μμ »
Επίσης μήπως πρώτα θα έπρεπε να μιλήσετε οι δύο σας μεταξύ σας και να διευθετήσετε ότι θέμα υπάρχει ιδιωτικά, πριν να γραφούν τα όποια πράγματα δημοσίως ;

EDIT : Δυστυχώς δεν προλαβα να κάνω την δημοσίευση εγκαίρως !

Φιλε πανο το πηρα τηλ και του λεω οτι εχει γρατσουνιες το κρυσταλλο..και μου απανταει σοβαρα?με ξεγελασαν τα ματια και δεν τις ειδα?
 Εχτες το βραδυ του στελνω μηνυμα εαν το θεωρει σωστο ολο αυτο και δεν μου απαντησε αν και διαβασε το μηνυμα.Γιαυτο πηρα τη πρωτοβουλια να το βγαλω στη σεντρα...δεν μου αρεσει η αδιαφορια καθολου.

οριστε και φωτο του ρολογιου που τραβηχτηκαν βιαστικα..

φαινεται η γρατουνια στο φως.και αλλες 2-3 που φαινονται καλυτερα αν εχεις το ρολοι κοντα.

ενα ρολοι που θα το ελεγα κατασταση βαρια βαρια 5,50/10   

και εδω τι γραφει στην αγγελια του ο κυριος

Πωλείται το ρολόι του τίτλου, γνωστό best-seller και VFM στην κατηγορία του.
Σχετικά δυσεύρετο πλέον - ειδικά στο μπλε χρώμα.
Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (10/10) αγρατζούνιστο και πολύ προσεγμένο.
Με πολύ καλή χρονομετρία επίσης, για την κατηγορία τιμής του (+4 sec/day).
Το αγόρασα καινούργιο το Μάιο 2013, και έχει ελάχιστη χρήση (4-5 ώρες/μέρα).
Διαθέσιμα είναι τα χαρτιά και το κουτί του.
Υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης (Αθήνα).
Πωλείται απλά και μόνο, για την ανανέωση της συλλογής.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ετσι τα προσεγμενα φιλε μου τοτε τι να πουνε και τα ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:06:47 μμ »
κακως δεν το επιστρεφεις. απορω με τι καρδια θα φορας ενα ρολοι για το οποιο νιωθεις οτι σε κοροιδεψαν
Γαυρος οπαδος....

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:11:17 μμ »
κακως δεν το επιστρεφεις. απορω με τι καρδια θα φορας ενα ρολοι για το οποιο νιωθεις οτι σε κοροιδεψαν
δεν πειραζει φιλε..εαν το ποσο ηταν μεγαλο θα γινοταν χαμος..

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:27:26 μμ »
Παντως βλεποντας τη αγγελια σε μια απο τις φωτογραφιες φαινεται η γρατζουνια. Απο την αλλη μελος με μελος εχει διαφορα, το συγκεκριμενο μελος ειχε να ποσταρει σχεδον 3 χρονια και ξεκινησε πριν εξι μηνες απλα για να πουλησει, βλεποντας τα ποστ τουλαχιστον το 35% ειναι για πωληση και bump, προσωπικα εγω αυτα δεν τα θεωρω μελη.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 01:38:36 μμ »
Παντως βλεποντας τη αγγελια σε μια απο τις φωτογραφιες φαινεται η γρατζουνια. Απο την αλλη μελος με μελος εχει διαφορα, το συγκεκριμενο μελος ειχε να ποσταρει σχεδον 3 χρονια και ξεκινησε πριν εξι μηνες απλα για να πουλησει, βλεποντας τα ποστ τουλαχιστον το 35% ειναι για πωληση και bump, προσωπικα εγω αυτα δεν τα θεωρω μελη.

απλα δεν ειναι μελη φιλε μου..

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:08:22 μμ »

Φιλε πανο το πηρα τηλ και του λεω οτι εχει γρατσουνιες το κρυσταλλο..και μου απανταει σοβαρα?με ξεγελασαν τα ματια και δεν τις ειδα?
 Εχτες το βραδυ του στελνω μηνυμα εαν το θεωρει σωστο ολο αυτο και δεν μου απαντησε αν και διαβασε το μηνυμα.Γιαυτο πηρα τη πρωτοβουλια να το βγαλω στη σεντρα...δεν μου αρεσει η αδιαφορια καθολου.

οριστε και φωτο του ρολογιου που τραβηχτηκαν βιαστικα..

φαινεται η γρατουνια στο φως.και αλλες 2-3 που φαινονται καλυτερα αν εχεις το ρολοι κοντα.

ενα ρολοι που θα το ελεγα κατασταση βαρια βαρια 5,50/10   

Κωστή η γρατζουνιά στο γυαλί απλά ειναι α-πα-ρα-δε-κτη ....όπως είπε και ο Πάνος ...γύρισε το πίσω....!!!

Δεν εχει να κάνει με τα χρήματα, εχει να κάνει με το φιλότιμο και τουλάχιστο,σε αυτο το φορουμ, περισσεύει!

Επιβάλετε να το Γυρίσεις πίσω !! Κρατά μας ενήμερους!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Η συλλογη μεγαλωνει σιγα σιγα
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:18:05 μμ »
Η παρουσα συμπεριφορα αφερεγγυοτητας προβλεπεται απ τους κανονισμους του φορουμ;; Καποιο ενδεχομενο αποκλεισμο;; Επειδη κ γω το καλοβλεπα το εν προκειμενω ρολοι για τον πατερα μου τοσο στο παρον οσο κ αλλο φορουμ, πραγματικα εξοργιστηκα με το συμβαν γτ μπορει να ημουν εγω στη θεση του παιδιου.. >:(
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:24:13 μμ »
Η παρουσα συμπεριφορα αφερεγγυοτητας προβλεπεται απ τους κανονισμους του φορουμ;; Καποιο ενδεχομενο αποκλεισμο;; Επειδη κ γω το καλοβλεπα το εν προκειμενω ρολοι για τον πατερα μου τοσο στο παρον οσο κ αλλο φορουμ, πραγματικα εξοργιστηκα με το συμβαν γτ μπορει να ημουν εγω στη θεση του παιδιου.. >:(

Δεν μπορει ν αποκλειστεί καποιος διοτι δεν εχει νοημα,μπορει να μπει με άλλο νικ η οποιονδηποτε διαφορετικο τροπο,αλλωστε το φορουμ εχει δηλωσει ότι δεν μπορει να φερει την ευθυνη της πιστότητας των αγοραπωλησιών,οφειλουμε εμεις ως υποψήφιοι αγοραστες να διπλοελεγχουμε τις αγορες μας και βεβαίως να καταγγελουμε τυχουσες παρασπονδιες.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:41:23 μμ »
Δεν θα μπω στο κοπο να το γυρισω πισω..το ποσο ηταν μικρο για την ακριβεια 70 ευρω.θα το χαρω οσο παει.αλλωστε δεν μου απαντησε ο κυριος στο μηνυμα μου.απλα ικανοποιηση για μενα ειναι που το κοινοποιησα

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 02:54:22 μμ »
Δεν μπορει ν αποκλειστεί καποιος διοτι δεν εχει νοημα,μπορει να μπει με άλλο νικ η οποιονδηποτε διαφορετικο τροπο,αλλωστε το φορουμ εχει δηλωσει ότι δεν μπορει να φερει την ευθυνη της πιστότητας των αγοραπωλησιών,οφειλουμε εμεις ως υποψήφιοι αγοραστες να διπλοελεγχουμε τις αγορες μας και βεβαίως να καταγγελουμε τυχουσες παρασπονδιες.

Ακριβως, το σκεφτηκα μετα...Σιγουρα θα εχει ηδη δημιουργησει αλλους δεκα λογαριασμους σταδιακα που θα κινουνται με την ιδια μεθοδο...Μονο υποψιες μπορεις να εχεις...Οταν για παραδειγμα βλεπω σε ενα θρεντ να ανταλλασουν αποψεις 4-5 ξεκαρφωτοι με συνολο μηνυματων τα 5-30 ο καθενας τους, ε τοτε, προσωπικα μιλωντας, με παραπεμπει σε αλεξιπτωτιστη...
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:01:37 μμ »

Ειλικρινά με ξεπερνάει, πως μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ρολόι έτσι.....

Επίσης το γεγονός ότι ο πωλητής δεν έχει ακόμα απαντήσει, για αυτά που το καταλογίζει ο αγοραστής. 

Τελευταία σύνδεση:   Σήμερα στις 01:55:45 μμ

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:27:43 μμ »

Ειλικρινά με ξεπερνάει, πως μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ρολόι έτσι.....

Επίσης το γεγονός ότι ο πωλητής δεν έχει ακόμα απαντήσει, για αυτά που το καταλογίζει ο αγοραστής. 

Τελευταία σύνδεση:   Σήμερα στις 01:55:45 μμ
ουτε προκειται φιλε Πανο.δεν βαριεσαι....

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 06, 2016, 03:41:26 μμ »
Θλίβομαι αγαπητέ διότι κάλλιστα θα μπορούσα να ήμουν στη θέση σου μια κ το καλόβλεπα να το πάρω για το καλόκαιρι που έρχεται να το έχω για την παραλία. Αλλά λιγο το μεγεθός του (μεγαλούτσικο για εμένα), λίγο οι περίεργες φωτογραφίες του, λίγο η πρόσφατη "ενεργοποιηση" του στο φόρουμ με απέτρεψαν αν κ η τιμή ήταν καλό δέλεαρ.

Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"