0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα τα συνεκρινε κανεις; Στην τιμη του 112 αναφερθηκα για μια unitas σε ομορφο περιτυλιγμα...
Eιχα μεινει στα 5.300 αλλα μετα την ανατιμηση βλεπω οτι εχει φτασει στα 5.850Ε
ειμαι μια ανασα απο την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου της ρολεξ. ποια ειναι η γνωμη σας αγαπητα μελη. εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελο. θα περνατε το κομματι της " βιτρινας που το δοκιμαζει και τοσο κοσμος ή θα κανατε παραγγελια με προκαταβολη?? θα χαρω να ακουσω γνωμες!!
Θα το περνάτε από κατάστημα που δεν είναι στο site της rolex ως authorized retailer; πχ από Γκόφα που δεν είναι στην λίστα με τους official dealers; Βοηθατε χριστιανοί !!!!
Karteo καλή χρόνια.Ωραίο το χιουμορακι σου .Πρωτοχρονιά θα πιούμε κάνα τσιπουρο και από βδομάδα ίσως γίνει ή τουφέκια .καλη χρόνια σε όλα τα μέλη του φόρουμ και καλή δύναμη.
Τελικά η τουφέκια έγινε σήμερα το πρωί.Τόσο όμορφο και ελαφρύ ρολογακι είχα καιρό να νιωσω στον καρπό μου . Προσπαθώ να βρω κάνα στραβο πάνω του αλλά μέχρι τώρα τίποτα
Φωτογραφίες θα προσπαθήσω αλλά δεν έχω καταλάβει πως αναρτεις στο φόρουμ . είναι τόσο ελαφρυ σα να μη φοράς ρολόϊ. Ή μηχανή κάνει πολύ γλυκό θορυβο και τις πρώτες 20 ώρες πήρε ένα sec μπροστά
http://i1382.photobucket.com/albums/ah243/Vassos_Agelos/Mobile%20Uploads/IMG_20160116_204908900_zpsk5hi5mcv.jpg