Αποστολέας Θέμα: Sea-God  (Αναγνώστηκε 5154 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lemmy462

• Just Registered
    • Προφίλ
Sea-God
« στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 03:53:12 μμ »
Καλημέρα και καλές γιορτές σ΄όλους.
Θα ήθελα την βοήθεια σας καθότι δεν γνωρίζω πολλά απο ρολόγια..Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος καλού ρολογιού και έχω βρεί αυτό το ρολόι σε αρκετά καλή τιμή: http://www.sea-god.ch/blackstorm-date3.asp
Δυστηχώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο internet.Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και γενικότερα την μάρκα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Sea-God
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:01:03 μμ »
Αυτό έχει 15.700 €

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:05:10 μμ »
Αυτό έχει 15.700 €

πες μου ότι κάνεις πλάκα !;!;!;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:10:46 μμ »
Η σελιτα του πρεπει να ειναι πολυ επεξεργασμενη...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:16:36 μμ »
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:35:41 μμ »
Eδω ολες οι τιμες:

http://www.sea-god.ch/e-shop/

Οσο και καλα και προσεγμενα ρολογια να είναι αυτά τα Sea God,νομιζω πως στα χρηματα που στοιχιζουν, υπαρχουν δεκάδες άλλες πιο αναγνωρίσιμες επιλογες.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος lemmy462

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:40:55 μμ »
Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στον κατάλογο,αλλά όπως εξήγησα το έχω βρεί σε πολύ καλή τιμή.
Τι γνώμη έχετε για τον μηχανισμό κτλ?

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:42:10 μμ »
Αυτά με τα διαμάντια κάνουν όντως 15.700 και 12.500 € .
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:43:18 μμ »
Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στον κατάλογο,αλλά όπως εξήγησα το έχω βρεί σε πολύ καλή τιμή.
Τι γνώμη έχετε για τον μηχανισμό κτλ?
Φιλικη συμβουλη: οσο και να το εχεις βρει,οταν θα το βαρεθείς και θα θελεις να το πουλήσεις,δεν θα στο αγοραζει κανενας.
Πες μας ποσο το εχεις βρει,για να σου προτείνουμε αλλα ρολογια,αντιστοιχης τιμης.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος lemmy462

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:47:40 μμ »
Το βρήκα σε promotion club στην Ιταλία στα 650 ευρώ.Υπάρχει αυτή η μάρκα και η Locman.Έχετε να προτείνετε κάτι σε αυτά τα χρήματα?

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:54:30 μμ »
Παρε squale -steinhart -borealis-helson-

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 04:58:30 μμ »
Squale,Steinhart,Tissot,Hamilton

Αποσυνδεδεμένος lemmy462

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 05:00:33 μμ »
Δηλαδή το συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε σε αυτά τα χρήματα?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 05:43:36 μμ »
Σου απαντησα παραπανω.
Επισης προσθεσε και το Seiko Sumo.

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 06:11:04 μμ »
Eδω ολες οι τιμες:

http://www.sea-god.ch/e-shop/

Οσο και καλα και προσεγμενα ρολογια να είναι αυτά τα Sea God,νομιζω πως στα χρηματα που στοιχιζουν, υπαρχουν δεκάδες άλλες πιο αναγνωρίσιμες επιλογες.

Συμφωνώ με το Χρήστο και προσθέτω τη μάρκα Delma.
 ;D
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:09:00 μμ »
Φαίνεται καλή κατασκευη...άμα σου αρέσει εσένα πάρτο και κόιτα να το χαρείς... καλά είναι σε αυτά τα λεφτά
Τα υπόλοιπα του στυλ αμα θες να το πουλήσεις κτλ είναι περιττά για μένα. Άλλωστε αυτοί που σου προτείνουν steinhart, borealis ktl ktl... δεν θα τα αγοραζαν ποτε αυτά :P

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:14:35 μμ »
Δηλαδή το συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε σε αυτά τα χρήματα?

Γνώμη μου είναι να μη βιαστείς.
Καλύτερα να διαβάσεις κάπως το αντικείμενο, να ψάξεις ο ίδιος διάφορες επιλογές και να διαμορφώσεις μια δική σου άποψη πιο πλήρη.
Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο το ρολόι που θα πάρεις (όποιο και αν είναι) μετά από μια τέτοια διαδικασία. ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:30:45 μμ »
Φαίνεται καλή κατασκευη...άμα σου αρέσει εσένα πάρτο και κόιτα να το χαρείς... καλά είναι σε αυτά τα λεφτά
Τα υπόλοιπα του στυλ αμα θες να το πουλήσεις κτλ είναι περιττά για μένα. Άλλωστε αυτοί που σου προτείνουν steinhart, borealis ktl ktl... δεν θα τα αγοραζαν ποτε αυτά :P

Nα πουλήσεις καποιο ρολοι το θεωρεις περιττο?
Εχεις δικιο:

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,14866.msg167210.html#msg167210

Επισης ΕΓΩ που του προτεινα squale,steinhart,tissot,hamilton και seiko λες ότι δεν θα αγοραζα ποτε κατι από αυτά?
Αυτή τη στιγμη εχω ένα Seiko monster και ένα Tissot PRS 516(που το εχω δωσει στον αδερφο μου).
Επισης υπηρξα κατοχος ενός Hamilton Railroad Chronograph και ημουν στο παρατσακ να παραγγειλω και ένα Steinhart.
Oποτε θα ηταν φρονιμοτερο να μην βιαζεσαι να εκφερεις γνωμη για καποιον.
Και κυριως για εμενα,που το μονο που ηθελα ηταν να προστατεψω τον φιλο,ωστε να μην αγορασει κατι που μετα θα μετανιωνε.
Αυτά ειχα να πω και δεν ξαναασχολουμαι.
Πας να κανεις καλο και στο τελος σου ζητανε και τα ρεστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:52:52 μμ από chris5 »

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:46:54 μμ »
Ρε συ chris5 απορώ γιατί αρπάζεσαι? Εγώ την γνώμη μου είπα και αναφέρθηκα γενικά... δεν σε ανέφερα συγκεκριμένα για να κάτσεις να γράψεις ολόκληρο σεντόνι για μένα και για ενα ρολόι που πούλησα για να αποδείξεις τί?
Έλεος δλδ...ο καθένας ας γράψει την άποψή του... ούτε επιθεση εκανα σε κανεναν προσωπικα όπως εσύ.... και φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες οτι στο τέλος σου ζητάνε και τα ρέστα... απορώ δλδ γιατί αυτο το ξέσπασμα..
Τεσπα no problem μερες που είναι.. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και ο φίλος να πάρει ότι νομίζει καλύτερο

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 08:58:25 μμ »
Καλημέρα και καλές γιορτές σ΄όλους.
Θα ήθελα την βοήθεια σας καθότι δεν γνωρίζω πολλά απο ρολόγια..Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος καλού ρολογιού και έχω βρεί αυτό το ρολόι σε αρκετά καλή τιμή: http://www.sea-god.ch/blackstorm-date3.asp
Δυστηχώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο internet.Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και γενικότερα την μάρκα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για 650 και εαν μου εκανε κλικ θα το αγόραζα..ειναι κόκκαλο βεβαια...αλλα μπορει να παίξει το ρολό του beater ......!! ολα ειναι σχετικά... ;)
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...