Καλησπέρα και καλό μήνα!
Ξεκίνησα τον τίτλο του θέματος με μία παλιά κλασική φράση που λένε οι ορεινοί ποδηλάτες που τους αρέσουν οι πιο "hardcore" διαδρομές η ο οποία λέει "Steel is real", δείχνοντας έτσι το θαυμασμό και την αγάπη που έχουν στο μέταλλο που μετράει πάνω από 4000 χρόνια ιστορίας!!!
Φυσικά δε γράφω για να διηγηθώ την ιστορία του χάλυβα. Επίσης δυστυχώς δεν έχω το κατάλληλο "εργοτάξιο" για να δαμάσω το χάλυβα και να φτιάξω καμία κάσα, ασχολήθηκα όμως με μία άλλη μου αγάπη, το δέρμα.
Η ιστορία αυτή ξεκίνησε με μία απόπειρα να φτιάξω ένα λουρί για ένα homage τύπου Radiomir πριν 3 περίπου χρόνια. Η πρώτη φωτογραφία του ήταν η εξής:

Μετά από πολύ χρήση, μιας και είναι δικό μου "παιδί" και το φοράω πολύ συχνά δείχνει κάπως έτσι:

3 χρόνια μετά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να "ράβω" λουριά για μένα και τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Μπορεί να μην έχει και πολύ σχέση με τη δουλειά μου και τις σπουδές μου, αλλά αυτό είναι το νόημα των Hobbies, να γεμίζουν τις τρύπες που αφήνει η δουλειά!
Πιο κάτω βάζω μερικές πρόσφατες δημιουργίες για να ακούσω και τις γνώμες- συμβουλές σας!
Deep blue κλωστή με Bordeaux top grain δέρμα:

Dark brown Full Grain δέρμα με μπεζ κλωστή:

Light brown Top Grain δέρμα με λευκή κλωστή:

Ευχαριστώ για την φιλοξενία στην οθόνη σας και περιμένω τα σχόλιά σας!