Αποστολέας Θέμα: Απ: ταξινομηση εταιριων  (Αναγνώστηκε 2372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ekontax

• Επισκέπτης
Απ: ταξινομηση εταιριων
« στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:01:29 μμ »
Δεν εχω φορεσει καν 10 ρολογια, ουτε εχω διαβασει την ιστορια και τους καταλογους παρα πολλων εταιριων, ιδιως των εξαιρετικα ακριβων. Ομως ειμαι βαθια πεπεισμενος οτι με την πολιτικη της, την επιρροη της, την οικονομικη της επιφανεια, τις εξαγορες αλλα και τη θεση της στους καρπους τοσων ανθρωπων, η νουμερο 1 εταιρια σημερα και ισως γενικως στην ιστορια ειναι η...

S W A T C H
Αξιότιμε κε Alexisvas αν θέλεις να κάνεις πλάκα πήγαινε γράψε τη γνώμη σου σε κανένα άλλο site του Disney. Ελευθερία και δημοκρατία δεν είναι να γράφουμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.
Ενημερώσου λίγο πριν ξαναγράψεις για το τι σημαίνουν τα ονόματα JLC, PP, VC, AP, AL κλπ και ξαναέλα στην παρέα μας. Εδώ θα είμαστε δεν φεύγουμε. Μπήκες κε SWATCH ? ( η μεγαλύτερη και ιστορικότερη εταιρεία ρολογιών έγραψες για να σου θυμήσω)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 23, 2008, 08:22:09 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ταξινομηση των δεκα καλυτερων εταιριων κατα τη γνωμη σας
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:01:58 μμ »
Δεν εχω φορεσει καν 10 ρολογια, ουτε εχω διαβασει την ιστορια και τους καταλογους παρα πολλων εταιριων, ιδιως των εξαιρετικα ακριβων.

Χα χα, τρομερό. :D Το καλύτερο post του thread.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:09:12 μμ »
Αξιότιμε κε Alexisvas αν θέλεις να κάνεις πλάκα πήγαινε γράψε τη γνώμη σου σε κανένα άλλο site του Disney. Ελευθερία και δημοκρατία δεν είναι να γράφουμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.

Ούτε να χλευάζουμε και να στήνουμε στον τοίχο όποιον έχει διαφορετική άποψη από μας.

Το φορουμ τελευταία έχει βαφτεί με τα χρώματα του πολέμου, μου φαίνεται.  :D

ekontax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:15:57 μμ »
Ούτε να χλευάζουμε και να στήνουμε στον τοίχο όποιον έχει διαφορετική άποψη από μας.

Το φορουμ τελευταία έχει βαφτεί με τα χρώματα του πολέμου, μου φαίνεται.  :D
ke αυτόκλητε δικηγόρε πρώτα σκέψου ποιός χλευάζει ποιόν και μετά πάρε θέση υπεράσπισης. Ποιό είναι χλευασμός όταν απευθύνεσαι σε άτομα που λατρεύουν την υψηλή ωρολογοποία, το ότι η SWATCH είναι η ιστορικότερη εταιρεία ρολογιών, η το ότι τον συμβούλεψα να διαβάσει λίγο για το τι σημαίνει JLC, AP, PP, VC κλπ άλλως αν αγνοεί αυτά τα ονόματα τι νόημα έχει να βρίσκεται εδώ και να γράφει S W A T C H  Εγώ θεωρώ εαυτον μου προσβεβλημένο και ότι υφίσταμαι χλευασμό του αισχίστου είδους

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:24:57 μμ »
απο τα ατομα που ετυχε να εχω μιλησει ekontax δεν πιστευω οτι  εγινε κατι τετοιο προς εσενα,ας συνεχισουμε το θεμα της επιλογης των 10 καλυτερων .

ekontax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 23, 2008, 08:41:44 μμ »
Me τόσο σεβασμό διαβάζω άτυομα με γνώσεις να αναφέρουν εταιρείες και σε πολιτισμένα πλαίσιο να προσπαθούν να ταξινομήσουν την AL, PP, AP, JLC, VC ΚΛΠ την μία πάνω από την άλλη η το αντίθετο, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία, και εμφανίζεται κάποιος και μας πετάει ένα S W A T C H  η ιστορικότερη εταιρεία ρολογιών ( δηλ. ηλίθιοι όλοι εσείς που χαλάτε το χρόνο σας και το χρήμα σας για την αγάπη που έχετε στην ωρολογοποιία, έρχομαι εγώ και σας ισοπεδώνω με την αποψή μου, αν και παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει καμμία από τις προαναφερόμενες εταιρείες, και φταίω εγώ πάλι που τον βάζω στην φυσική του θέση? και τον χλευάζω? Αυτός δηλ. με αυτά που γράφει τι κάνει προς εμάς? Μας εκθέτει την αποψή του την οποία πρέπει να σεβαστούμε? Ημαρτον!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 24, 2008, 12:53:18 πμ »
ekontax εσυ  εισαι ενας purist της ωρολογοποιιας
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 24, 2008, 01:28:54 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 24, 2008, 01:27:01 πμ »
ke αυτόκλητε δικηγόρε πρώτα σκέψου ποιός χλευάζει ποιόν και μετά πάρε θέση υπεράσπισης. Ποιό είναι χλευασμός όταν απευθύνεσαι σε άτομα που λατρεύουν την υψηλή ωρολογοποία, το ότι η SWATCH είναι η ιστορικότερη εταιρεία ρολογιών, η το ότι τον συμβούλεψα να διαβάσει λίγο για το τι σημαίνει JLC, AP, PP, VC κλπ άλλως αν αγνοεί αυτά τα ονόματα τι νόημα έχει να βρίσκεται εδώ και να γράφει S W A T C H  Εγώ θεωρώ εαυτον μου προσβεβλημένο και ότι υφίσταμαι χλευασμό του αισχίστου είδους

Καμία σχέση με δικηγορία από μέρους μου αγαπητέ. Λαχειοπώλης είμαι στο επάγγελμα.

Απλώς, λέξεις/εκφράσεις όπως:
πήγαινε γράψε τη γνώμη σου σε κανένα άλλο site του Disney.
Ελευθερία και δημοκρατία...
...δεν πάνε μαζί.

Κι αν θεωρείς εξοργιστική την υποτιθέμενη άγνοιά του συγκεκριμένου μέλους για την Y.Ω. μπορείς από μέρους σου να συμβάλλεις στην επιμόρφωση και την ένταξή του στο forum αυτό - που απαρτίζεται μόνο από λάτρεις της Υ.Ω. :oops: - με πιο ευγενικό τρόπο.

... JLC, AP, PP, VC κλπ άλλως αν αγνοεί αυτά τα ονόματα τι νόημα έχει να βρίσκεται εδώ

Για να μάθει ίσως τι πραγματικά σημαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 24, 2008, 11:26:45 πμ »
Θα ειμαι ευγενεστερος του ekontax αν και δεν του αξιζει...
To topic ειναι ταξινομηση εταιριων. Τα κριτηρια δεν οριζονται και ουσιαστικα δεν μπορουν να τεθουν αντικειμενικα. Αλλιως,οπως στο τενις κοιτουν με βαση καποια μαθηματικα κριτηρια τις επιδοσεις των αθλητων και λενε ο ταδε ειναι Νο1 και ο αλλος Νο2, ετσι θα εβγαινε και μια παγκοσμια καταταξη για τις εταιριες ωρολογοποιιας και δεν θα χρειαζοταν να το συζηταμε ουτε να βγαινει απ τα ρουχα του ο ekontax.
Φανταστηκα οτι μια εταιρια που κατεχει και ελεγχει τις Breguet, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Longines, Léon Hatot, Omega, Tiffany & Co., Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton αξιζει να αναφερθει σε μια τετοια καταταξη.
Φανταζομαι τον ekontax να κλαιει σαν μικρο παιδι φορωντας ενα πανακριβο tourbillion Bregeut και να του λενε οτι εξαγοραστηκε απο τη Swatch!
Μια συμβουλη παντως για τον ekontax. Να αφησει για λιγο την υψηλη ωρολογοποιια και να μαθει τροπους!
Για μενα, το θεμα ληγει εδω μαζι του.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 24, 2008, 11:45:47 πμ από alexisvas »
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 24, 2008, 11:54:53 πμ »
ας κλεισει εδω το θεμα ,θα το κλειδωσω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 24, 2008, 09:16:51 μμ »
το θεμα κλειδωσε γιατι μετα την ενταση των τελευταιων ημερων τα μελη εχασαν το ενδιαφερον τους με τσακωμους και τοσα αλλα που ειδαμε,η συνεχεια της αντιπαραθεσης ειναι οτι χειροτερο..

αγαπητε megalos o τιτλος ειναι παρεμφερης για να μην χασουμε τον μπουσουλα ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 25, 2008, 04:01:51 μμ από george_ »