Αποστολέας Θέμα: Γερμανικά ρολόγια  (Αναγνώστηκε 127950 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουάριος 16, 2007, 06:14:15 μμ »
Ευχαριστω george_ για το καλοριζικο αλλα επειδη ειμαι και εγω ψιλο περιεργος οταν αρχισαν να συμβαινουν αυτα σπαστηκα και ουτε να το φοραω δεν θελω.Μακαρι να ηταν κατι τοσο απλο αλλα επειδη μολις το ειχα παρει δεν το εβγαζα απο το χερι μου αρα αποκλειεται να ηταν ακουρδιστο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουάριος 16, 2007, 07:58:49 μμ »
ετυχε..ο καθενας θα τα περνε.αμ τι αλλο σε ενα καινουριο ρολοι,το πηρες απευθειας απο την εταιρια υποθετω,αρα εαν ισχυει πιστευω οτι ειναι καλο.

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουάριος 17, 2007, 01:38:52 μμ »
Ναι απο την εταιρεια

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουάριος 17, 2007, 02:39:35 μμ »
gson κριμα γ@@ο
αληθεια ποσο το πηρες ?

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #144 στις: Φεβρουάριος 17, 2007, 08:13:17 μμ »
305 euro μαζι με τα εξοδα αποστολης.Η πλακα ειναι οτι τωρα που δεν το πολυφοραω δεν εχει σταματησει ξανα,και φοβαμαι οτι αμα τους το στειλω μην μου το ξαναστειλουν πισω χωρις να το ελεγξουν και εχω παλι προβληματα.Βεβαια η ημερομηνια συνεχιζει να αλλαζει 4 λεπτα νωριτερα αλλα αυτο δεν ξερω αν ειναι δειγμα του προβληματος.

ekontax

• Επισκέπτης
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #145 στις: Φεβρουάριος 17, 2007, 08:45:16 μμ »
Παράθεση από: "gson"
305 euro μαζι με τα εξοδα αποστολης.Η πλακα ειναι οτι τωρα που δεν το πολυφοραω δεν εχει σταματησει ξανα,και φοβαμαι οτι αμα τους το στειλω μην μου το ξαναστειλουν πισω χωρις να το ελεγξουν και εχω παλι προβληματα.Βεβαια η ημερομηνια συνεχιζει να αλλαζει 4 λεπτα νωριτερα αλλα αυτο δεν ξερω αν ειναι δειγμα του προβληματος.

Gson, το ότι αλλάζει 4 λεπτά πριν τις 12 η 5 λεπτά μετά τις 12, είναι αστείο. Ρυθμίζεται πανεύκολα. Εχω αγοράσει από την Rolex Πάτρας περίπου 12 rolex(αν τον ρωτήσεις αμέσως θα σου πεί το όνομά μου), και στα μισά τους έχω κάνει ρύθμιση γιατί άλλαζε η ημερομηνία στις 12παράπέντε η 12 και πέντε. Πίστεψέ με είναι πανεύκολο

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #146 στις: Φεβρουάριος 18, 2007, 02:25:29 πμ »
παντα ετσι αλλαζει σε μια τετοια μηχανη,αλλο στα ρολεξ που αλλαζει ακριβως.περιμενε,φορα το και παρατηρησε το ρολοι σου πριν κανεις κατι,η εγγυηση εκει ειναι και ισχυει

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #147 στις: Φεβρουάριος 18, 2007, 12:08:57 μμ »
Ekontax αν καταλαβα καλα την ρυθμιση στην εκανε καποιος τεχνιτης και οχι μονος σου.
Αρε Πατρα περασα 4 χρονια τελεια και αν θυμαμαι καλα η Rolex ηταν ενα μικρο μαγαζακι στην Αγ.Νικολαου.

ekontax

• Επισκέπτης
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #148 στις: Φεβρουάριος 18, 2007, 12:23:32 μμ »
Ekontax αν καταλαβα καλα την ρυθμιση στην εκανε καποιος τεχνιτης και οχι μονος σου.
Αρε Πατρα περασα 4 χρονια τελεια και αν θυμαμαι καλα η Rolex ηταν ενα μικρο μαγαζακι στην Αγ.Νικολαου.

Ακριβώς αυτός μόνο και σας ενημερ
ώνω ότι είναι ο πιο  καλός και ΄τίμιος τεχνίτης Rolex στην Ελλάδα.Βέβαια είναι βαμένος ρολεξάκιας, του κολλάω καμμιά φορά και του δείχνω κανα VC που είχα η ενα LANGE πανάκριβο και πως τα λέει και τα βγάζει όλα πλαστικά και ψεύτικα εκτός από τα ρόλεξ, είναι φοβερός.Πάντως είναι τα μόνα ρολόγια που όταν θέλω να τα αλλάξω πουλιούνται αμμέσως και σου δίνεται η δυνατότητα να τα αλλάζεις όποτε θές

Αποσυνδεδεμένος vsk

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #149 στις: Μάρτιος 17, 2007, 02:58:08 μμ »
Σας παρουσιάζω άλλο ένα Archimede, το Rally-Flieger, το οποίο απέκτησα πρόσφατα από την ίδια την εταιρία (195+30=225 EUR). Είναι αυτόματο με την γνωστή ΕΤΑ 2824-2, έχει διάμετρο 39mm, mineral glass, πολύ καλή κάσα -φημίζονται άλλωστε- και κατασκευή και είναι στα 50m αδιάβροχο. Δυστυχώς δεν έχει βιδωτή κορώνα, αλλά το έχω για τη στεριά και καθημερινό!

http://www.archimede-watches.com/EN/Watches/9318-a11.htm

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #150 στις: Μάρτιος 28, 2007, 01:35:40 μμ »
Δυστυχως το Archimede pilot μου συνεχιζει τα προβληματα!Τους εστειλα μαιλ και ο τροπος τους μου φανηκε πολυ αρπακολα, δεν βαριεσαι, με λιγα λογια μου ειπαν πως για την ημερομηνια που αλλαζει πιο νωρις οτι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο και οτι ειναι στα νορμαλ πλαισια,για οτι σταματαει μου ειπαν να το κουρδισω 30-40 φορες και να το παρακολουθησω.Ε το εκανα και οπως και πριν γυρω στην 4 με 5 ημερα σταματησε για 5 λεπτα και την επομενη για 40 λεπτα.Το περιεργο ειναι οτι αρχιζει να σταματαει μετα απο 4 μερες αφου το κουρδισω και τις προηγουμενες φορες ετσι εγινε.Τους ξαναεστειλα μαιλ και τωρα περιμενω αλλα μου φαινονται λιγο ερασιτεχνες...για να καταλαβετε τους ζητησα επι ευκαιριας αν μπορουσαν να μου το ρυθμιζαν λιγο να κερδιζει λιγοτερο απο 9sec/μερα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν......!!!!
Κριμα γιατι ειναι παρα πολυ ομορφο και ανετο ρολοι !

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #151 στις: Μάρτιος 28, 2007, 02:09:29 μμ »
εγώ έχω ενα archimede και εδώ και 7 μήνες αν και δέν το φοράω είναι τέλειο. μου φένεται θα το δώσω γιατι δέν το φοράω καθόλου. Το κουρδίζω κάθε 2 μέρες και εδώ και 7 μήνες δέν έχει σταματίσει λεπτό και κρατά και πολύ καλο χρόνο +- 4 sec την ημέρα!!!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #152 στις: Μάρτιος 28, 2007, 02:26:53 μμ »
Τι να πω μπορει να επεσα στην περιπτωση.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #153 στις: Μάρτιος 28, 2007, 02:42:17 μμ »
Έχω και γω ένα γνωστό που έχει πάρει το Archimede Pilot (μετά από δική μου προτροπή μάλιστα ;) ) και ο οποίος το έχει τώρα γύρω στους τρεις μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλλον ήσουν άτυχος gson.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #154 στις: Μάρτιος 28, 2007, 02:49:00 μμ »
Τι να πω μπορει να επεσα στην περιπτωση.

Κρίμα #-o

Γιατί δέν το δέχονται πίσω όμως αφού έχει πρόβλημα δέν μπορώ να καταλάβω?  :goodman:
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #155 στις: Μάρτιος 28, 2007, 04:32:52 μμ »
το προβλημα της ημερομηνιας καταρχην δεν ειναι προβλημα σε τετοιες μηχανες δεν αλλαζει ποτε ακριβως.δευτερο το αλλο προβληαμα δε καταλαβα ακριβως,το φορας συνεχεια και σταματαει?

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #156 στις: Μάρτιος 28, 2007, 05:01:01 μμ »
Δυστυχως το Archimede pilot μου συνεχιζει τα προβληματα!Τους εστειλα μαιλ και ο τροπος τους μου φανηκε πολυ αρπακολα, δεν βαριεσαι, με λιγα λογια μου ειπαν πως για την ημερομηνια που αλλαζει πιο νωρις οτι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο και οτι ειναι στα νορμαλ πλαισια,για οτι σταματαει μου ειπαν να το κουρδισω 30-40 φορες και να το παρακολουθησω.Ε το εκανα και οπως και πριν γυρω στην 4 με 5 ημερα σταματησε για 5 λεπτα και την επομενη για 40 λεπτα.Το περιεργο ειναι οτι αρχιζει να σταματαει μετα απο 4 μερες αφου το κουρδισω και τις προηγουμενες φορες ετσι εγινε.Τους ξαναεστειλα μαιλ και τωρα περιμενω αλλα μου φαινονται λιγο ερασιτεχνες...για να καταλαβετε τους ζητησα επι ευκαιριας αν μπορουσαν να μου το ρυθμιζαν λιγο να κερδιζει λιγοτερο απο 9sec/μερα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν......!!!!
Κριμα γιατι ειναι παρα πολυ ομορφο και ανετο ρολοι !

Οσον αφορα την ρυθμιση θα μπορουσες να δοκιμασεις να το ρυθμισεις μονος σου,εφοσον δεν δεχονται να το ρυθμισουν αυτοι αξιζει να προσπαθησεις.Εγω το επιχειρησα σε ενα παλιο μου ρολοι κ το αποτελεσμα με εκανε περηφανο.Αν δεν μπορεις να βρεις το ειδικο κλειδι που ανοιγει την κασα μπορεις να χρησιμοποιησεις τις μυτες ενος ψαλιδιου σαν κλειδι κ να την ξεβιδωσεις,στη συνεχεια θα δεις κοντα στη ροδα του ελατηριου τη βιδα ρυθμισης η ενα μικρο μοχλο,καποια ρολογια εχουν το συμβολο πλην και συν χαραγμενα,εαν οχι ο γενικος κανονας ειναι οτι προς τα δεξια ειναι το πλην και αριστερα ειναι το συν.Με ενα πολυ λεπτο κατσαβιδακι η μαχαιρακι θα μετακινησεις τη βιδα η το μοχλο δυο κλικ προς τα δεξια στη δικη σου περιπτωση,καθε κλικ ειναι περιπου 5 δευτερολεπτα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #157 στις: Μάρτιος 28, 2007, 05:04:43 μμ »
οι βιδες ειναι για πιο λεπτη ρυθμιση ,η ρακετα για μεγαλυτερες,περα απο αυτα καλυτερα σε ενα ρολογα,θα του παρει λιγα,καλο ειναι να κανεις πρακτικη σε παλια ρολογια πρωτα.αλλα απο οτι καταλαβα το προβλημα δεν ειναι πως τρεχει,λογικο σε ενα νεο ρολοι,αλλα οτι σταματαει ετσι?

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #158 στις: Μάρτιος 28, 2007, 05:19:49 μμ »
Ναι ρε παιδια το προβλημα δεν ειναι οτι τρεχει.Απο την στιγμη που θα το κουρδισω το φοραω συνεχεια,εκτος απο μερικες ωρες στο σπιτι και στον υπνο.Ε λοιπον, απο οτι εχω διαπιστωσει γιατι ειναι η 3 φορα που σημβαινει, περιπου την 4 με 5 μερα αρχιζει να σταματαει το περιεγο ειναι οτι μεχρι τοτε δουλευει μια χαρα.Δεν σταματαει εντελως αλλα για καποιο χρονικο διαστημα.Δεν ειπαν οτι δεν ειπαν οτι δεν το δεχονται πισω στο πρωτο μαιλ μου ειπαν να το κουρδισω και να το παρακολουθησω και αν εχει παλι προβλημα να τους ενημερωσω.Πραγμα που εγω το βλεπω λιγο περιτο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γερμανικά ρολόγια
« Απάντηση #159 στις: Μάρτιος 28, 2007, 06:43:56 μμ »
εχεις δικιο.ειναι στην εγγυηση και εχεις δικαιωμα για σερβις,απαιτησε το